افزونه Captainform
افزونه Captainform
افزونه Captainform فرم ساز قدرتمندی است که در سیستم وردپرس به شما امکان ساخت فرم های مد نظر را می دهد. جایگاه خود را در پیشخوان سایت ایجاد کرده و به راحتی قابل ساخت و تنظیم می باشد. این افزونه در حال حاضر در مخزن وردپرس موجود نیست اما سایت سازنده، به صورت رایگان افزونه را در اختیار عموم قرار داده است. همچنین دمویی به صورت آنلاین برای عملکرد افزونه گذاشته که شما می توانید قبل از نصب به آن مراجعه کرده و عملکرد و نوع فرم ها را مشاهده کنید.در این سری از آموزش های رایگان طراحی سایت به آموزش افزونه Captainform می پردازیم.
آموزش افزونه Captainform
افزونه را نصب و فعال میکنیم. پس از فعال سازی عنوان افزونه در پنل وردپرس ایجاد خواهد شد.
همانطور که در تصویر بالا ملاحظه می کنید، میتوانید با زدن بر روی گزینه ی New form وارد صفحه ای برای ایجاد فرم ها به صورت دلخواه شوید. افزونه Captainform به دو صورت رایگان و غیر رایگان موجود است. ما فعلا فعالیت خود را با افزونه ی رایگان شروع میکنیم. بر روی گزینه ی New form کلیک کرده و وارد صفحه ای می شویم که از ما درخواست میکند گزینه ی پرمیوم یا رایگان را انتخاب نماییم.
بر روی لینک Active basic account که مخصوص اکانت رایگان می باشد کلیک میکنیم. پس از فعال کردن این نوع اکانت برای شما صفحه ای حاوی قالب های متفاوت برای فرم ها ارائه می شود. هر کدام از قالب ها برای فرم خاصی در نظر گرفته می شود که به معرفی هر کدام میپردازیم.
Contact & Lead Form
با استفاده از این تم می توانید فرم تماس برای سایت خود ایجاد کنید، برای مشاهده ی پیش نمایش آن بر روی گزینه ی preview کلیک کرده و در صورت تمایل بر روی گزینه ی use template کلیک کنید تا تنظیمات آن ظاهر شود. نتیجه ی ظاهر شده از ایجاد این فرم به صورت زیر خواهد بود :
که می توانیم آن را براساس زبان مورد نظر خود تنظیم نماییم.
Survey
با استفاده از این فرم می توانید اطلاعاتی را دریافت کنید! اطلاعاتی مثل مشخصات شخصی کاربران. نتیجه ی حاصل از استفاده ی افزونه Captainform به صورت تصویر زیر خواهد بود که شما می توانید آن را با توجه به اطلاعاتی که میخواهید تنظیم نمایید.
Event Registration
همانطور که از نام این فرم پیداست، برای امر ثبت نام کاربران در سایت استفاده می شود. تمامی مشخصات کامل از جمله نام و نام خانوادگی، آدرس کامل، تلفن و نمایش آدرس بر روی گوگل مپ را نمایش خواهد داد. نتیجه ی حاصل از استفاده ی این فرم به صورت تصویر زیر می باشد.
Quiz Form
این فرم به صورت یک آزمون ساز عمل می کند که هم می توانید برای کوئیز ها از آن استفاده نمایید. نتیجه ای که از این فرم به دست می آید مطابق تصویر زیر است.
Poll Form
این فرم در افزونه Captainform برای ایجاد سوالات نظرسنجی کاربرد دارد و می توانید از آن برای سوالات خود استفاده نمایید. نتیجه ی حاصل از ایجاد چنین فرمی به صورت زیر است.
Blank Form
این فرم در واقع برای شروع ساختن و ایجاد کردن یک فرم به کار می رود و شما می توانید با امکاناتی که به آن می دهید آن را به نوع دلخواه خود در بیاورید.
Other Form
در این قسمت از تنظیمات افزونه Captainform، فرم های مختلف دیگری موجود است که در صورت تمایل می توانید از هر کدام که میخواهید استفاده نمایید. از منوی کشویی که در تصویر باز شده استفاده کرده و فرم دلخواه خود را انتخاب نمایید و آن را تنظیم کنید.
حال برای ایجاد یک فرم، یکی از حالت های گفته شده را انتخاب میکنم. چون تعداد درخواست ها و خواسته ها همیشه پیرامون ساخت یک فرم عضویت زیاد می باشد، من هم فرم عضویت یعنی Event Registration را انتخاب میکنم تا با هم به تنظیم آن بپردازیم.
برای اینکار بر روی گزینه ی use template کلیک میکنم تا وارد صفحه ی این فرم شوم.
همانطور که در تصویر می بینید، شما بر روی هر بلوکی که کلیک می کنید می توانید آن را ویرایش نمایید و اصطلاعات فارسی خود را وارد کنید. همچنین می توانید در قسمت layout options ستون ها و سطرها و موارد این چنینی را تنظیم کنید.حال اگر از منوی بالا که سه گزینه ی edit form،setting،publish می باشد بر روی گزینه ی سوم یعنی publish کلیک کنید شورت کدی در اختیار شما قرار خواهد داد تا آن را در برگه برای فرم استفاده نمایید. نتیجه ای که از ساخت فرم ایجاد می شود به شکل زیر است:
با نصب افزونه captainform که امروز برای شما معرفی کردیم قادر به ساخت فرم های مختلف به روش های استاندارد خواهید بود.
دیدگاهتان را بنویسید