ایجاد کاربر در وردپرس
ایجاد کاربر در وردپرس
? ایجاد کاربر در وردپرس و نقش های کاربری وردپرس یکی دیگر از بخشهای مهم وردپرس است که باید توجه ویژهای به آن داشته باشید و کاربرانی که مسئولیتهای گوناگونی مثل مدیریت محتوا، مدیریت نظرات، پشتیبانی کاربران و… را در دست داشته باشند را به درستی انتخاب کنید تا ضمن استفاده مناسب از نقش کاربری و تعیین سطح دسترسی کاربران در وردپرس به شکل مناسب بتوانید امنیت وردپرس خود را نیز حفظ کنید. در وردپرس چندین نوع نقش کاربری وجود دارد که هر یک از این نقشهای کاربری دسترسی به بخشهای مختلفی از پیشخوان وردپرس را خواهند داشت که با استفاده از آن میتوانید تعیین کنید که کاربری که در سایت اضافه میکنید تا چه حد بر روی بخشهای گوناگون سایت شما کنترل داشته باشد.
نقش کاربران در وردپرس
?سیستم مدیریت محتوا وردپرس قادر است انواع نقش کاربری را مدیریت کند. این سیستم نقش کاربر را مشخص میکند؛ درواقع مشخص میکند کاربران در سایت چهکارهایی را میتوانند انجام دهند و چهکارهایی را نمیتوانند انجام دهند. دانستن نقش کاربران در وردپرس برای رشد سایت بسیار ضروری است. در این راهنما نقش کاربر و مجوز های آن را مقایسه میکنیم.
در هنگام نصب وردپرس پنج نقش کاربر بهطور پیشفرض وجود دارد:
1.مدیر
2.ویرایشگر
3.نویسنده
4.مشارکتکننده
5.مشترک
1. مدیر
?در نصب وردپرس بهطور منظم، مدیر مهمترین نقش کاربر را به عهده دارد. کاربری که در نقش مدیر است میتواند پست جدید اضافه کند، همچنین هر پستی که توسط کاربران دیگر در سایت گذاشتهشده را ویرایش کند، و حتی پستها را حذف کند.
?آنها میتوانند افزونه و همچنین قالبها را ویرایش، نصب و حذف کنند. مهمتر از همه یک مدیر میتواند کاربر جدید به سایت اضافه کند، اطلاعات کاربرهای موجود نظیر رمز عبور آنها را تغییر دهد و همچنین کاربری را از سایت حذف کند.
?این نقشها اساساً برای مدیران سایت محفوظ میماند و به شما کنترل کامل سایت وردپرس را میدهد. اگر شما در حال عضو کردن چند کاربر برای سایت وردپرس خود هستید، باید توجه کنید که کدام کاربر در نقش مدیر میباشد.پس مدیر کاملترین نقش در وردپرس را به عهده دارد.
2. ویرایشگر
?کاربرانی که در وردپرس نقش ویرایشگر را دارند باید کنترل کاملی بر بخش محتوا در وبسایت داشته باشند. آنها میتوانند پستهایی که توسط دیگر کاربران نوشتهشده را اضافه، حذف، ویرایش و انتشار دهند. ویرایشگر بهطور متوسط میتواند نظرات را حذف و ویرایش کند.
?در نظر داشته باشید که ویرایشگر نمیتواند تنظیمات سایت را تغییر دهد، افزونه و قالب نصب کند، و یا اینکه کاربر جدید به سایت اضافه کند.
3.نویسنده
?همانطور که از اسمش مشخص است کاربری که در نقش نویسنده است میتواند بنویسد، ویرایش کند و پستهای خود را انتشار دهد. نویسنده میتواند پستهای خودش را حذف کند، حتی اگر آن را انتشار داده باشد. در حال نوشتن پست نویسندهها نمیتوانند دسته ایجاد کنند؛ اما میتوانند از دستههای موجود استفاده کنند. همچنین میتوانند به پست خودشان تگ اضافه کنند.
?نویسندگان میتوانند نظرات را ببینند اما نمیتوانند نظرات را تأیید یا حذف کنند. آنها به بخش تنظیمات، افزونه و قالب دسترسی ندارند. بنابراین نقش نویسنده در سایت نقشی کمخطر است، البته به استثنا توانایی آنها در حذف پستهای انتشار دادهشده!
4. مشارکتکننده
?حامیان میتوانند پست جدید اضافه کرده و پست قبلی خود را ویرایش دهد. اما نمیتوانند هیچ پستی حتی پست خود را انتشار دهند. در حال نوشتن پست نمیتوانند دسته ایجاد کنند، و باید از دستههای موجود استفاده کنند. بااینحال میتوانند روی پست خود تگ اضافه کنند. مهمترین مشکل حامیان این است که نمیتوانند فایلی را بارگذاری کنند. آموزش اضافه کردن قابلیت آپلود به مشارکتکننده در وردپرس را ببینید.
?حامیان میتوانند نظرات را ببینند، اما نمیتوانند نظری را تأیید یا حذف کنند. آنها به بخش تنظیمات، افزونه و قالب دسترسی ندارند، و نمیتوانند هیچ تغییری در تنظیمات سایت انجام دهند.
5. مشترک
?کاربرانی که در سایت شما در نقش مشترک هستند میتوانند به سایت وردپرس شما وارد شوند و مشخصات خود را آپدیت کنند. همچنین اگر بخواهند میتوانند رمز عبور خود را تغییر دهند. آنها نمیتوانند پستی بنویسند، نظرات را ببینند یا در وردپرس شما کاری انجام دهند. نقش این کاربران برای زمانی مفید است که نیاز داشته باشید کاربری قبل از خواندن و نظر گذاشتن وارد سایت شود
نحوه ایجاد کاربر جدید در وردپرس WordPress :
?برای ایجاد کاربر جدید در وردپرس ابتدا باید وارد پنل مدیریت وردپرس شوید.
?سپس از منوی موجود در سمت راست صفحه ، منوی کاربران و زیر منوی افزودن را انتخاب کنید.
?صفحه ای همانند تصویر زیر برایتان باز می شود.
?نام کاربری : در این قسمت باید یک نام کاربری وارد کنید تا با استفاده از آن بتوانید وارد صفحه مدیریت وردپرس شوید. توجه داشته باشید که نام کاربری شما باید انگلیسی باشد.
?ایمیل : در این قسمت آدرس ایمیل را وارد کنید.
?نام : نام کوچک خود را وارد کنید.
?نام خانوادگی : نام خانوادگی خود را وارد نمایید.
?وبسایت : آدرس وب سایت خود را وارد نمایید.
?رمز : در این قسمت رمز عبوری وارد کنید که با استفاده از آن بتوانید وارد پنل مدیریت وردپرس شوید.
?فرستادن آگاه ساز به کاربر : در صورتی که تیک این گزینه را بزنید ، اطلاعات ساخته شده به ایمیل کاربری که ساختین ارسال می شود.
?نقش : در این قسمت باید نقش یا گروه کاری را که میسازید انتخاب کنید. نقش های کاربری پیش فرض وردپرس :مشترک ، مشارکت کننده ، نویسنده ، ویرایشگر و مدیر کل میباشد.
?اطلاعات مورد نظر را به درستی وارد کنید در نهایت روی دکمه افزودن کاربر تازه کلیک کنید تا کاربر تازه برای شما ایجاد شود.
دیدگاهتان را بنویسید