درگاه پرداخت مستقیم
درگاه پرداخت مستقیم
?در روش درگاه پرداخت مستقیم ، کاربر بعد از اضافه کردن محصول به سبد خرید و تکمیل خرید به صورت مستقیم به یکی از بانک ها مثل ملت، ملی، پارسیان و … وصل می شود. یعنی ما به صورت مستقیم از بانک مربوطه درگاه پرداخت دریافت کرده ایم.
?ویژگی های درگاه مستقیم
?امکان واریز وجوه تراکنشهای موفق انجام شده به صورت ریز یا سرجمع
?امکان ارائه سرویس استعلام لحظهای تراکنشها
?امکان دریافت گزارشهای متنوع مالی
?واریز همزمان مبلغ خرید به چند حساب بصورت (درصدی)
?ارائه خدمات آنلاین پشتیبانی فنی به پذیرنده
?ارائه اطلاعات مربوط به تراکنشهای صورت پذیرفته از طریق وب سرویس
?مزیت استفاده از درگاه مستقیم نسبت به درگاه غیر مستقیم
?کارمزد استفاده از درگاه پرداخت مستقیم صفر است
?داشتن پنل حرفه ای برای مدیریت تراکنش ها و استفاده آسان
?اعتماد و اطمینان استفاده از درگاه پرداخت مستقیم بیشتر است
?کاربر با استفاده از درگاه پرداخت مستقیم، خیلی سریع و بدون هیچ معطلی وارد پرداخت و تراکنش خود را انجام میدهد
?نحوه دریافت درگاه بانکی برای سایت
?برای دریافت درگاه پرداخت آنلاین نیازی به رفتن به بانک نیست و باید درخواست خود را برای شرکتهایی که مسئول ارائه درگاه پرداخت اینترنتی هستند ، ارسال کنید. این کار توسط شرکتهای واسطه که زیر نظر بانکها فعالیت دارند انجام میگیرد.
? به طور کلی در حال حاضر دو نوع درگاه پرداخت آنلاین وجود دارد که مرسومترین حالت آن ، درگاه پرداخت مستقیم میباشد که دارای شرایط خاصی است که از جمله آنها میتوان به دارا بودن نماد اعتماد الکترونیک اشاره نمود. دومین حالت درگاه پرداخت واسط است که در این حالت پرداخت یک سری شرکتها به عنوان واسطه عمل کرده و با فراهم کردن بستر پرداخت اینترنتی امکان پرداخت پول را به صورت آنلاین به سایت شما خواهند داد.
تفاوتهایی که در درگاه پرداخت مستقیم و واسط وجود دارد :
?برای درگاه های پرداخت مستقیم حتما باید اینماد داشته باشید. اما برای درگاه واسط اجباری نیست.
?درگاه های مستقیم را به صورت اختصاصی روی سایت فعال می کنید و نام و آرم شما روی صفحه پرداخت نشان داده می شود. اما اگر درگاه واسط داشته باشید باید یا جداگانه هزینه بپردازید یا کارمزد بالاتری پرداخت کنید تا امکان استفاده مستقیم وجود داشته باشد.
?با درگاه مستقیم، کارمزدی هنگام پرداخت ها از شما کم نخواهد شد. اما در درگاه های واسط، کامزدی متناسب با خدمات از شما کم خواهد شد.
?تسویه حساب ها در درگاه های مستقیم پایا است. یعنی مستقیم به حساب شما وایز می شوند. اما در درگاه های واسط باید مبلغ به حد نصابی برسد تا بتوانید تسویه داشته باشید.
?در درگاه های بانکی واسط اگر نیاز به پرداخت کارت به کارت باشد، مبلغ 500 تومان کم خواهد شد.
?آموزش دریافت درگاه پرداخت مستقیم
⭕️برای فعال کردن درگاه های پرداخت مستقیم روی سایت نیازی به مراجعه حضوری به بانک نیست و تمامی مراحل را به صورت آنلاین است. هر بانک، واگذاری درگاه خودش را به شرکتی داده که زیر نظر همان بانک فعالیت می کند. به عنوان مثال، برای گرفتن درگاه پرداخت بانک ملت ، باید فرم آنلاینی که شرکت به پرداخت ملت برای این کار در نظر گرفته پر کنید. بقیه بانک ها هم به همین منوال عمل می کنند. پیش از آنکه اقدام به دریافت درگاه پرداخت آنلاین کنید، دو نکته را لازم است بدانید.
⭕️اول آنکه مطمئن شوید برای درگاه مد نظرتان حساب از همان بانک داشته باشید. البته این نکته یک تبصره دارد. برخی از بانک ها اجباری برای این مسئله ندارند. مثلا درگاه بانک سامان را می توانید بدون داشتن حساب از این بانک دریافت کنید. اما برای گرفتن درگاه بانک ملت حتما باید حساب داشته باشید.
⭕️نکته دوم آن است که برای دریافت چنین درگاهی نیاز به اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی دارید. پس اقدامات لازم را از طریق سایت https://enamad.ir انجام دهید. پس از دریافت اینماد، می توانید با گذراندن مراحل زیر، درگاه اختصاصی که به نوعی اعتبار سایتتان هم محسوب می شود را دریافت کنید.
⭕️به سایت شرکتی که درگاه مورد نظر شما را واگذار می کند، مراجعه کنید و فرم آنلاین درخواست گرفتن درگاه پرداخت بانکی را پر کنید.
⭕️درخواست بررسی و تأیید می شود.
⭕️مواردی مثل شماره ترمینال، نام کاربری و رمز برایتان ارسال می شود. نوع دیگری هم هست که قرار داد کتبی باید بین شما و شرکت تکمیل شود. بستگی به سیاست شرکت مورد نظرتان دارد. در اینجا برای راحتی شما لیستی از شرکت های ارائه دهنده درگاه پرداخت را آورده ایم.
✔️درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان
✔️درگاه پرداخت اینترنتی بانک سامان
✔️درگاه پرداخت اینترنتی بانک صادرات
✔️درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت
✔️درگاه پرداخت اینترنتی آسان پرداخت
✔️درگاه پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد
✔️درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملی
⭕️در مرحله بعد مستنداتی در اختیارتان قرار می گیرد که درگاه پرداخت با کارهای برنامه نویسی در سایت اضافه کنید. البته اگر از وردپرس استفاده می کنید، این مرحله متفاوت است. چون نیازی به برنامه نویسی و گذاشتن کد در سایت ندارید. بنابراین مرحله بعد مختص کاربران وردپرس است.
⭕️افزونه های درگاه پرداخت ووکامرس زحمت شما را برای برکد نویسی کم می کنند و در سریع ترین زمان می توانید درگاه را روی سایت فعال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید