نصب وردپرس در دایرکت ادمین
نصب وردپرس در دایرکت ادمین
?برای استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس، به یک هاست وردپرس یا سرور خوب برای میزبانی سایت نیاز داریم. بهترین سیستم عامل برای اجرای وردپرس لینوکس است و این سیستم عامل نیاز به یک کنترل پنل برای مدیریت فایلها، دیتابیسها و اکانتهای FTP و ایمیل دارد. کنترل پنلهای سی پنل و دایرکت ادمین از کنترل پنلهای محبوب لینوکس هستند که در اکثر شرکتهای هاستینگ ارائه میشوند.برای نصب وردپرس در دایرکت ادمین با این مقاله همراه باشید.
مراحل 18 گانه نصب وردپرس در DirectAdmin
?برای نصب وردپرس در دایرکت ادمین 18 مرحله پیش روی شما خواهد بود که با پشت سر گذاشتن هر مرحله قادر هستید تا اقدام به نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین کنید. عملیات نصب در هاست دایرکت ادمین نیز مشابه همان کارهایی است که در هنگام نصب وردپرس در هاست سی پنل و حتی نصب وردپرس در لوکال هاست انجام میدهیم.
?یعنی برای نصب وردپرس فرقی ندارد که ما از چه محیط و کنترل پنلی استفاده کنیم، چرا که در هر صورت لازم است تا ابتدا آخرین نسخه وردپرس رو دانلود کنیم و در مسیری که قصد نصب داریم آپلود کنیم سپس بعد از اینکه فایل فشرده وردپرس را از حالت زیپ خارج کردیم یک دیتابیس جدید برای سایتمون بسازیم و اطلاعات دستابیس ساخته شده را در مرحله ورود اطلاعات وارد کرده و یا اینکه در صورت عدم تغییر نام فایل کانفیگ وردپرس به صورت خودکار میتوانیم تا به صورت دستی با مراجعه به فایل منیجر هاست دایرکت ادمین فایل کانفیگ وردپرس wp-config-sample.php را به wp-config.php تغییر نام داده و اطلاعات دیتابیس را در این فایل وارد کنیم و در نهایت با مراجعه به آدرس سایت که بسته به مسیر مورد نظر برای نصب وردپرس میتونه در آدرس اصلی یا در یک ساب فولدر یا ساب دامنه باشه، اطلاعات کاربری وردپرس را وارد کنیم و در نهایت اقدام به نصب وردپرس در هاست و یا محیط لوکال هاست خودمان کنیم.
1. در مرحله اول از نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین بعد از اینکه که مطمئن شدیم دامنه ما به هاست متصل شده به آدرس دامنه خود مراجعه کرده و در مقابل آن از عبارت 2222: استفاده میکنیم، یعنی باید به آدرس site.com:2222 مراجعه کنیم که در اینجا به جای site.com شما باید دامنه خودتان را وارد کنید. پس از مراجعه به این آدرس با تصویر زیر روبهرو خواهید شد که مربوط به صفحه ورود هاستهای دایرکت ادمین است، بنابراین نام کاربری و رمزی که هنگام خرید هاست براتون ایمیل شده را وارد کنید تا به کنترل پنل دایرکت ادمین وارد شوید.
2. در مرحله دوم بعد از اینکه با موفقیت وارد کنترل پنل دایرکت ادمین شدید، مشابه تصویر زیر در قسمت your account روی منوی File manager کلیک کنید تا به صفحه فایل های موجود در هاست خود برای آپلود وردپرس هدایت شوید.
3. در مرحله سوم که وارد فایل منیجر شدید روی public_html کلیک کنید تا به روت هاست خودتون وارد بشید. هر فایل و پوشه ای که در این دایرکتوری قرار بدین با قرار دادن در آدرس سایت قابل دسترسی خواهد بود، به شرطی که پرمیژنهای پوشه مورد نظر برای عموم در دسترس باشند.
4. در مرحله چهارم بعد از اینکه وارد روت اصلی هاست یعنی همان public_html شدید مشابه تصویر زیر در انتهای صفحه دکمهای وجود داره تحت عنوان Upload files to current directory روی اون کلیک کنید تا وارد مرحله آپلود فایل در روت هاست بشین که قصد داریم تا وردپرس را در این مرحله داخل هاستمون آپلود کنیم.
5. در مرحله پنجم بعد از کلیک روی دکمه آپلود تصویر زیر هدایت میشوید که در این مرحله میتوانید تا در هر بار 8 فایل را در دایرکتوریهای مختلفتان در هاست دایرکت ادمین آپلود کنید. کافی است تا روی دکمه انتخاب فایل کلیک کنید و فایلهای خودتون رو برای آپلود شدن از رایانه شخصی انتخاب کرده و در نهایت با کلیک روی دکمه Upload Files که در انتهای صفحه قرار دارد فایل مورد نظر را برای آپلود در هاست دایرکت ادمین انتخاب کنید.
6. در مرحله ششم لازم است تا فایل دریافتی وردپرس را انتخاب کنید تا آپلود شود. اگر هنوز وردپرس را دانلود نکردید ابتدا به آدرس https://fa.wordpress.org مراجعه کنید و سپس مشابه تصویر زیر آخرین نسخه وردپرس را که با فرمت zip. میباشد دانلود کرده و در نهایت در مکانی که قصد دارید تا وردپرس را در آن نصب کنید مشابه نمونه تصویر بالا جهت آپلود انتخاب کنید. بعد از آپلود فایل جزییات موفقیت آمیز بودن مراحل در صفحهای جدید به شما نمایش داده خواهد شد، در صورت موفقیت آمیز بودن مراحله کافی است تا روی دکمه Back کلیک کنید تا به مسیر قبلی در دایرکتوری فایل منیجر دایرکت ادمین هدایت شوید.
7. در مرحله هفتم لازم است تا فایل دریافتی وردپرس را از حالت فشرده خارج کنیم، بنابراین برای این کار مشابه تصویر زیر روی دکمه Extract که در مقابل فایل آپلود شده وردپرس قرار دارد کلیک کنید تا آن را از حالت فشرده خارج کرده و فایلهای موجود در آن را در هاست برونریزی کنید. با برون ریزی فایل فشرده وردپرس تعداد فایل با فرمت php و سه پوشه با نامهای wp-includes، wp-admin و wp-content را به همراه چند فایل دیگر با فرمت html و Txt مشاهده خواهید کرد که هر یک از این فایلها و پوشهها بخش خاصی از وردپرس را در خود دارند که با استفاده از انها قادر هستید تا یک وبسایت وردپرسی را مدیریت و کنترل کنید و در صورتی که دسترسی به یکی از این فایلها به هر دلیلی محدود شود سایت به درستی بالا نخواهد آمد، که در بیشتر موارد دلیل این مشکل بخاطر تغییر سطح دسترسی فایلها و پوشههای وردپرس از طریق هاست خواهد بود.
8. در مرحله هشتم از مراحل 18 گانه نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین صورت میگیره با کلیک روی دکمه Extract به آن هدایت خواهید شد قادر هستید تا مشابه تصویر زیر فایلهای موجود در فایل فشرده زیر را مشاهده کنید و مسیر مورد نظر برای آپلود آن در هاست را انتخاب کنید. از آنجایی که در این آموزش ما وردپرس را بر روی آدرس اصلی سایت نصب میکنیم باید فایلها رو در روت اصلی هاست یعنی public_html قرار بدهیم، پس همانطور که در تصویر مشاهده میکنید در مسیری که قصد دارید تا فایلها در حالت زیپ از اون خارج شوند تغییری ایجاد نکنید. در نهایت روی دکمه Extract کلیک کنید و منتظر بمانید تا عملیات خارج کردن فایلهای وردپرس از حالت فشرده به اتمام برسد که پس از پایان یافتن مراحل خارج کردن فایل فشرده وردپرس پیغام موفقیت آمیز بودن آن در این مرحله نیز نمایش داده خواهد شد که در این مرحله نیز روی دکمه Back کلیک کنید تا به دایرکتوری قبلی هدایت شوید.
9. در این مرجله لازم است تا فایلهای موجود در پوشه wordpress را به روت اصلی هاست دایرکت ادمین یعنی همان public_html انتقال دهیم. برای انتقال فایلها در دایرکت ادمین کافی است تا مشابه تصویر زیر در فایل منیجر هاست به مسیر /public_html/wordpress/ مراجعه کنید و سپس بعد از انتخاب کلیه فایلها مشابه تصویر زیر روی دکمه Add to Clipboard کلیک کنید تا برای انجام عمل انتقال انتخاب شوند.
10. در مرحله دهم پس از انتخاب فایلها یک مرحله به عقب برمیگردیم، یعنی به مسیر public_html در فایل منیجر هاست دایرکت ادمین مراجعه میکنیم و برای انجام عمل انتقال فایلهای وردپرس مشابه تصویر زیر روی دکمه Move Clipboard Files here کلیک میکنیم، پس از کلیک روی این دکمه باکسی در مرورگر به ما نمایش داده میشود که تایید انجام انتقال را از ما میخواهد، بنابراین روی دکمه OK کلیک کنید تا فایلها منتقل شوند.
11. در مرحله یازدهم از مراحل 18 گانه نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین نوبت به ساخت پایگاه داده وردپرس میرسد که برای ذخیره دادهها و اطلاعات سایت همگی در دیتابیس ما ذخیره خواهند شد، بنابراین مشابه تصویر زیر برای ساخت دیتابیس به صفحه اصلی کنترل پنل دایرکت ادمین که با کلیک بر روی آیکون Home قابل دسترسی است کلیک کنید، بعد از اینکه وارد صفحه اصلی کنترل پنل دایرکت ادمین شدید مشابه تصویر زیر در صفحه اصلی روی منوی MySQL management کلیک کنید تا به صفحه مدیریت پایگاه داده وردپرس وارد شوید. در این صفحه قادر خواهید بود تا دیتابیسهای ساخته شده در هاست دایرکت ادمین را مدیریت و کنترل کنید.
12. در مرحله دوازدهم همونطور که در تصویر مشاهده میکنید قادر خواهید بود تا لیستی از پایگاه دادههای ساخته شده در وردپرس را مشاهده کنید، اما از آنجایی که هاست ما به تازگی تهیه شده و هیچ دیتابیسی در اون ساخته نشده عبارت No data to show در بخشی که میتونید دیتابیسها رو ببینید نمایش داده میشود. پس برای ساخت پایگاه داده جدید در وردپرس روی دکمه Create new Database کلیک کنید تا وارد مرحله ساخت پایگاه داده وردپرس در دایرکت ادمین شوید
13. در مرحله سیزدهم میتوانید اطلاعات پایگاه داده خود را وارد کنید. بنابراین مشابه همون چیزی که در تصویر زیر میبینید به ترتیب زیر عمل کنید تا پایگاه داده خودتونو برای وردپرس ایجاد کنید. در این مرحله دقت کنید که اطلاعات وارد شده را به درستی وارد کنید و نسبت به بزرگی و کوچکی حروف دقت کافی را داشته باشید، چرا که با کوچکترین اشکالی در نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده و رمز پایگاه داده وردپرس نصب نخواهد شد و دچار مشکل خواهید شد. بنابراین هنگامی که اطلاعات ذکر شده در این مرحله را وارد میکنید سریعا از آنها در یک فایل متنی کپی بگیرید تا دچار مشکل نشوید، همچنین بعد از نصب وردپرس این اطلاعات را در جای مهمی یادداشت کنید تا فراموش نکنید، در آینده ممکن است تا به آنها احتیاج پیدا کنید.
14. در این مرحله مشابه تصویر زیر با صفحهای مواجه خواهید شد که توضیحاتی مبنی بر تغییر نام فایل کانفیگ وردپرس را نمایش خواهد داد در صورتی که فایل wp-config-sample.php در این مرحله به هر دلیلی به صورت خودکار تغییر نام نداد و مشکلی در آن پیش آمد کافی است تا وارد فایل منیجر هاست خودتان شده و با استفاده از گزینه Rename که در مقابل فایل قرار داره اونو به wp-config.php تغییر نام بدهید، حالا همانطوری که در تصویر مشاهده میکنید بعد از اینکه توضیحات را به صورت کامل خواندید روی دکمه بزن بریم! کلیک کنید تا به مرحله بعدی هدایت شوید
15. در مرحله پانزدهم مشابه تصویر زیر اطلاعات پایگاه داده را که در مراحل قبل، یعنی مرحله سیزدهم ساختیم را در اینجا وارد کنید. این اطلاعات شامل نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده، رمز انتخاب شده و… برای پایگاه داده وردپرس میباشد. همونطور که در تصویر مشاهده میکنید به ترتیب این دادهها را تکمیل کنید.
16. در مرحله شانزدهم صفحه زیر برای شما باز خواهد شد، در صورتی که اطلاعات مرحله پانزدهم یعنی، نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده، رمز پایگاه داده، میزبان پایگاه داده و جدول پایگاه داده وردپرس را به درستی وارد کرده باشید صفحه زیر به عنوان تاییدیهای از صحت مراحل برای شما باز خواهد شد، کافی است تا روی دکمه اجرای نصب کلیک کنید تا به مرحله بعد که شامل اطلاعات ورودی سایت میباشد هدایت شوید.
17. در مرحله هفدهم لازم است تا اولین کاربر را در سایت خودمان را بسازیم و اطلاعات پایه سایت که شامل نام سایت، نام کاربری مدیرکل، ایمیل و.. میباشد را تعیین کنیم. بنابراین برای این منظور آدرس اصلی سایت خود را باز کنید تا مشابه تصویر زیر به صفحهای به همین شکل هدایت شوید، سپس بر اساس توضیحات زیر فیلدهای هر بخش را تکمیل کنید.
18. در مرحله هجدهم پس از کلیک روی دکمه راهاندازی وردپرس لحظاتی صبر کنید، حالا بعد از اینکه عملیات نصب کامل شد مشابه تصویر زیر پیغام موفقیت آمیز بودن عملیات نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین را مشاهده خواهید کرد.
دیدگاهتان را بنویسید