آموزش رایگان طراحی سایت صفر تا صد
همان طور که می دانید وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوایی است که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد و هر شخص بدون دانش برنامه نویسی قادر است وب سایت مورد نظر خود را به واسطه این CMS محبوب راه اندازی نماید. از طرفی وجود افزونه های متعددی که برای گسترش قابلیت های وردپرس ارائه شده این امکان را فراهم می سازند تا به سادگی بتوانیم امکانات دلخواه خود را پیاده سازی کنیم. حتما می پرسید اصلا چرا وردپرس را انتخاب کنیم؟ در ادامه این مقاله از مجموعه آموزشات w3design به این سوال و دیگر سوالات شما پاسخ های جامعی خواهیم داد. پس با ما در آموزش رایگان طراحی وب سایت صفر تا صد بدون نیاز به کدنویسی همراه باشید.
چطور با وردپرس کار کنم؟
در خصوص راه اندازی سایت با وردپرس و نحوه کار با این سیستم مدیریت محتوا ابتدا می بایست با پیش نیازهای آن جهت نصب و راه اندازی آشنا شوید پس از آن می آموزید که وردپرس روی هاست و لوکال هاست به چه شکل پیاده سازی و نصب می شود. در ادامه نیز با ورود به پیشخوان با بخش های مختلف آن آشنا خواهید شد. در نهایت نیز با نصب قالب امکانات و قابلیت های کلی و همچنین ظاهر وبسایت خود را تعیین و به واسطه افزونه ها قابلیت های سایت خود را گسترش خواهید داد. در پایان این دوره آموزشی قادر به راه اندازی وبسایت خود خواهید بود.
قبل از شروع کار بهتر است بدانید که اصلا وردپرس چیست و چرا وردپرس را انتخاب کنیم؟ همچنین پیشنهاد می کنیم در خصوص سایر cms ها نیز تحقیقاتی به عمل آورید تا در نهایت با اطمینان کامل بتوانید سیستم مدیریت محتوای خود را انتخاب کنید. پس برای شروع پیشنهاد می کنیم راهنمای مقایسه سیستم های مدیریت محتوا را مطالعه نمایید و پس از آن به سراغ آموزش های قدم به قدم بروید.
- سیستم های مدیریت محتوا و انواع آن
- معرفی بهترین سیستم مدیریت محتوا
- وردپرس چیست؟ و چرا باید از وردپرس استفاده کنیم؟
اکنون با مطالعه راهنمای بهترین سرویس های مدیریت محتوا و ویژگی های وردپرس باید پاسخ مناسبی برای سوالتان که چرا وردپرس را انتخاب کنیم؟ یافته باشید. در حال حاضر ما به درک عمیقی از ارزشمند بودن این سیستم مدیریت محتوای محبوب رسیدیم و می دانیم درصد بسیار بالایی از وبسایت ها بر پایه وردپرس پیاده سازی شده اند. خیلی خب بهتر است هر چه زودتر به فصل دوم برویم و با هم یاد بگیریم که چطور وردپرس را نصب کنیم.
اکنون که وردپرس را انتخاب کردید، باید در خصوص اتخاب هاست مناسب وردپرس هم تصمیم بگیرید. بعد از خرید هاست نیز نوبت نصب و راه اندازی سیستم مدیریت محتوا فرا می رسد. خب حالا می پرسید چه هاستی برای وردپرس بهتر است؟ نگران نباشید به این سوال هم پاسخ خواهیم داد تا در نهایت بدانید هاست مخصوص وردپرس چیست و چه ویژگی هایی دارد. اکنون می دانید که سیستم های مدیریت محتوای محبوب و متعددی ارائه شده که در خصوص راه اندازی وب سایت های فروشگاهی و غیرفروشگاهی مورد استفاده قرار می گیرند. از میان آن ها می توان به سیستم مدیریت محتوای وردپرس اشاره نمود.
وردپرس پتانسیل بسیار بالایی دارد و بر اساس نیاز خود می توانید آن را روی هاست یا لوکال هاست نصب و اجرا نمایید. امکان نصب وردپرس روی ساب فولدر، ادان دامین یا ساب دامین بنا بر نیاز و شرایط شما متغیر است. پس قبل از نصب می بایست سایت خود را نیازسنجی نموده و سپس اقدام نمایید.
- دانلود وردپرس فارسی
- بهترین هاست برای وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟
- آموزش نصب وردپرس بر روی هاست سی پنل
- آموزش نصب وردپرس در هاست دایرکت ادمین
- آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین سی پنل
- آموزش نصب وردپرس روی ادان دامین دایرکت ادمین
- آموزش نصب وردپرس روی ساب فولدر سی پنل
- آموزش نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین
- آموزش نصب وردپرس روی ساب دامین سی پنل
- نصب وردپرس روی ساب دامین دایرکت ادمین
حتما می پرسید هر کدام از این موارد بالا در چه شرایطی کاربرد دارند؟ اگر بخواهیم به صورت سریع و اجمالی به موارد فوق اشاره کنیم بدین صورت می توان گفت که:
- ادان دامین امکانی فراهم می کند که دو یا چند سایت مجزا با محتوای کاملا متفاوت از یکدیگر روی یک هاست داشته باشید.
- با نصب وردپرس روی ساب فولدر می توانید وردپرسی کاملا مجزا داشته باشید که از امتیازات دامنه اصلی بهره می گیرد. فرض کنیم ساب فولدر شما blog نام دارد در نتیجه آدرس دهی آن به صورت net/blog خواهد بود.
- ساب دامین نیز امکانی فراهم می کند که زیر شاخه ای از دامنه اصلی خود ایجاد و وردپرس مجزایی روی آن نصب نمایید. ساب دامین مثل ساب فولدر مستقیما ارزش دامنه خود را نمی گیرد و تفاوت های تکنیکالی با ساب فولدر دارد. فرض کنیم ساب دامین blog را ایجاد کرده اید آدرس دهی ساب دامین شما به شکل w3design.ir خواهد بود.
برخی از کاربران در ابتدای راه هستند و تمایل دارند وردپرس را یاد بگیرند و بعد از تکمیل دوره آموزشی خود و آزمون و خطا در خصوص نصب وردپرس روی هاست و راه اندازی سایت اقدام کنند. برخی دیگر نیز ترجیح می دهند ابتدا سایت خود را کامل با وردپرس طراحی و راه اندازی کنند و سپس بعد از اتمام کار، وردپرس را کامل به هاست منتقل کنند. اگر جزء این دسته افراد هستید و تمایلی به خرید هاست ندارید اصلا نگران نباشید چرا که به راحتی می توانید وردپرس را روی کامپیوتر شخصی خودتان نصب و راه اندازی کنید به این کار اصطلاحا نصب وردپرس روی لوکال هاست گفته می شود. در واقع کاری می کنید که سیستم شما حالت میزبان داشته باشد و وردپرس را روی کامپیوتر خودتان نصب می کنید پس دیگر نیازی به هاست نخواهید داشت. حتی امکان انتقال اطلاعات از لوکال هاست به هاست نیز میسر است
- آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست xampp
- آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست wamp
- آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست لمپ lamp
خب حالا که با یکی از روش های بالا وردپرس را روی لوکال هاست نصب کردید باید به سراغ آموزش بخش های مختلف آن برویم.
برخی کاربران هنگام نصب قالب با این مشکل مواجه هستند که قالب نصبی آن ها شبیه دمو نیست، چیدمان ابزارک ها متفاوت است و ظاهری که در خروجی می بینند با دموی قالب تفاوت دارد. در چنین حالتی یا باید به دنبال تنظیمات ابزارک ها باشید و یک به یک آن ها را در محل مشخص شده ای قرار دهید با بر اساس سلیقه خود چیدمان آن ها را تعیین و ظاهر دلخواه خود را بسازید. یک روش ساده و سریع برای راه اندازی وردپرس و قالب آن دقیقا مشابه دمو، این است که از بسته نصبی آسان استفاده کنید. بسته های نصبی راه کاری سریع و ساده هستند و این امکان را به شما می دهند که تنها با چند کلیک قالب و وردپرس خود را در کسری از زمان نصب نمایید. قالب نصب شده دقیقا مشابه دمو خواهد بود و نیازی نیست که ابزارک ها را جداگانه اضافه کنید. دقت داشته باشید در این شیوه قبل از اجرای بسته، نیز به نصب وردپرس نیست.
حالا که وردپرس را با موفقیت نصب کردید، نوبت به آن رسیده که وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. حالا سوال اینجاست که چگونه وارد وردپرس شویم؟ ممکن است در مراحل ورود به وردپرس هم با مشکلاتی مواجه شوید که لاینحل نیستند. در ادامه به انواع روش های ورود به وردپرس پرداختیم به عنوان مثال می توانید به جای وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، از طریق اکانت گوگل خود وارد پیشخوان شوید.
- آموزش نحوه ورود به مدیریت وردپرس
- راهکارهای رفع مشکلات ورود به مدیریت وردپرس
- آموزش فعالسازی تایید هویت دو مرحلهای گوگل هنگام ورود به وردپرس
- آموزش فعال سازی عضویت و ورود در وردپرس توسط اکانت گوگل
- آموزش تغییر رمزعبور و نام کاربری وردپرس از طریق دیتابیس هاست
- آموزش نحوه تغییر رمز عبور ورود به مدیریت وردپرس
- آموزش غیرفعال کردن بازیابی رمز عبور در وردپرس
در این فصل از آموزش رایگان وردپرس نوشته های وردپرس و طریقه محتواگذاری در سایت را مورد بحث و بررسی قرار می دهیم. گذاشتن محتوا در سایت کار بسیار ساده ایست. توصیه می کنیم قبل از ایجاد برگه یا نوشته، حتما با تفاوت این دو مورد آشنا شوید. چرا که برگه و نوشته تفاوت های تکنیکی و خاصی با یکدیگر دارند. در پیشخوان وردپرس بخشی تحت عنوان “نوشته ها” وجود دارد که در آن زیر منوهایی شامل موارد زیر می بینید:
- همه نوشته ها(تمامی نوشته های ایجاد شده در این قسمت قابل مشاهده هستند.)
- افزودن نوشته(برای درج محتوا و پست جدید در سایت)
- دسته ها(دسته بندی کردن محتوا، در فصل های بعدی به شرح مفصل آن خواهیم پرداخت.)
- برچسب ها(برچسب یک نوع دسته بندی داخلی برای مدیریت محتوا به شمار می رود در فصل مدیریت برچسب ها به شما می آموزیم که چطور به صورت کاملا حرفه ای برای سایت خود برچسب تعریف و از آن استفاده کنید.)
در ادامه با مدیریت نوشته ها آشنا می شوید. پست هایی که روی سایت قرار می گیرند حالت نوشته دارند. محتوای ثابت همچون تماس با ما، صفحه استخدام و… برگه هستند برای آشنایی با برگه ها در وردپرس به فصل 7 آموزش رایگان وردپرس مراجعه نمایید.
- تفاوت نوشته و برگه در وردپرس چیست؟
- آموزش قدم به قدم افزودن نوشته در وردپرس
- آموزش گذاشتن تبلیغات در نوشته وردپرس
- آموزش نمایش محتوای برگه در نوشته وردپرس
- آموزش انتقال نوشته به برگه وردپرس و بالعکس
- آموزش لینک کردن نوشته و برگه به آدرس دلخواه در وردپرس
- آموزش افزودن تصویر شاخص از محتوای نوشته یا آدرس دلخواه
- آموزش لینک دادن خودکار تصاویر به نوشته در وردپرس
- آموزش قراردادن جعبه کد در نوشته های وردپرس
در فصل قبلی نحوه محتواگذاری روی سایت وردپرسی را با هم بررسی کردیم. باید بدانید که برای مدیریت محتوای درون برگه ها و نوشته ها می بایست از ادیتورهایی که وردپرس ارائه کرده کمک بگیرید. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس دو مدل ویرایشگر داریم که به واسطه آن ها قادر به محتوا گذاری، مدیریت محتوا، مدیریت تصاویر، تیتربندی و… خواهید بود. این دو ادیتور عبارتند از:
در حالت پیش فرض بعد از نصب وردپرس ویرایشگر گوتنبرگ روی وردپرس شما قابل دسترس خواهد بود. ادیتور کلاسیک قدیمی تر است و طبیعتا وردپرس کاران با آن راحت تر هستند البته ادیتور گوتنبرگ نیز که به تازگی از نسخه 5.0 به بعد رونمایی و ارائه شد محبوبت خاص خود را دارد. باز هم کاربرانی هستند که ترجیح می دهند از ادیتور قدیمی تر وردپرس یعنی ویرایشگر کلاسیک استفاده کنند. سوئیچ کردن بین این دو ویرایشگر کار چندان سختی نیست در ادامه به نحوه تغییر ادیتور و همچنین سوئیچ بین آن ها می پردازیم.
تصور کنید محتوایی که در وب سایت خود منتشر می کنید به صورت نامظم و پراکنده در سایت قرار گیرد و طبقه بندی نشده باشد. بدین ترتیب بازدیدگنندگان سردرگم می شوند و احتمال اینکه سریع به محتوای مورد نظر خود دست یابند به حداقل خواهد رسید. هر چقدر هم غنی از محتوا باشید باز هم بدون نظم و طبقه بندی کردن موضوعات، هدفمند عمل نمی کنید. در خصوص رفع این مشکل و نظم دادن به محتوای سایت، از دسته ها کمک می گیریم. با ایجاد دسته بندی در وردپرس می توانید محتوای سایت خود را به صورت هدفمند و منظم طبقه بندی کنید. در این فصل به آموزش ایجاد دسته بندی، مدیریت دسته ها و همچنین تفاوت دسته بندی و برچسب خواهیم پرداخت.
- آموزش ایجاد دسته بندی نوشته ها در وردپرس
- آموزش ایجاد دسته بندی برای محصولات در فروشگاه اینترنتی
- آموزش افزودن تصویر به دستهبندی در وردپرس
- آموزش محدود کردن نویسنده به دسته بندی خاص در وردپرس
- آموزش استفاده صحیح از دسته بندی و برچسب در وردپرس
- تفاوت دسته و برچسب
- آموزش افزودن دسته بندی و برچسب برگه ها در وردپرس(به صورت پیشفرض تنها در بخش نوشته ها امکان ایجاد دسته بندی و تعریف برچسب وجود دارد با این آموزش قادر به افزودن زیرمنوهای دسته بندی و برچسب به بخش برگه ها خواهید بود.)
در فصل های گذشته به چگونگی محتوا گذاری درون سایت و همچنین شیوه ایجاد نوشته در وردپرس پرداختیم و گفتیم که این نوشته ها بنابر موضوعات خود بایستی در دسته بندی های از پیش تعریف شده ای قرار گیرند تا نظم و انسجام بیشتری برقرار شود و کاربر سریع تر به محتوای مورد نظر خود دست یابد. حالا فرض کنید چند محتوا در دسته بندی های مختلف منتشر شده اما هر کدام به نوعی با هم یک وجه اشتراک داشته باشند، کاربری که به دنبال این وجه اشتراک است چطور به این مطالب در کنار یکدیگر دست یابد؟
با برچسب ها می توانید دسته بندی های داخلی ریزتری ایجاد کنید. به عنوان مثال فرض کنید آموزش نصب وردپرس در دسته بندی آموزش های وردپرس، و آموزش نصب جوملا در دسته بندی آموزش های جوملا قرار گرفته است. وجه اشتراک این دو چیست؟ هر دو سیستم مدیریت محتوا هستند. پس می توان یک برچسب تحت عنوان cms یا سیستم مدیریت محتوا برای هر دو آن ها قرار داد. شخصی که دنبال انواع سیستم های مدیریت محتوا باشد با کلیک روی این برچسب به آموزش های نصب سیستم های مدیریت محتوا خواهد رسید. پس برچسب می تواند در نمایش انواع محتوای کاربردی به کاربران موثر واقع گردد و تا حدودی موجب سهولت در جستجوهای داخلی و دسترسی آسان به مطالب خواهد شد.
حتما می پرسید منظور از رسانه در وردپرس چیست؟ باید بگوییم شما هر فایلی که از طریق وردپرس آپلود می کنید در بخش رسانه های تصویری نمایش داده می شوند پس برای سهولت دسترسی و مدیریت بهتر فایل ها از این قسمت کمک می گیریم. در واقع تمام این فایل هایی که آپلود می شوند روی هاست شما قرار گرفته اند اما به جای بررسی هاست و گذراندن زمان طولانی برای یافتن یک فایل، یا حذف و مدیریت آن ها خیلی راحت از بخش رسانه وردپرس کمک می گیریم. بیایید با هم بررسی کنیم که رسانه وردپرس چه امکاناتی ارائه می کند؟
- امکان آپلود رسانه (فایل صوتی، تصویری یا ویدیویی و …)
- امکان ساخت گالری در وردپرس
- ساخت فهرست پخش صوتی یا ویدئویی
- و…
خیلی خب حالا که با قابلیت های این بخش و عملکرد آن آشنا شدید بهتر است به بررسی بخش رسانه و نحوه کار با آن بپردازیم.
مشکلات موجود هنگام آپلود فایل در وردپرس
ممکن است هنگام اپلود فایل دلخواه در رسانه وردپرس با خطاهایی مواجه شوید. یکی از شایع ترین ارورها سقف مجاز آپلود است. در واقع برای آپلود فایل سایز مشخصی در نظر گرفته شده و اگر شما در تلاش برای آپلود فایلی بیش از حجم مجاز تعیین شده باشید با این اعلان مواجه می شوید. اما نگران نباشید به سادگی می توانید حجم مجاز آپلود را ارتقاء دهید.
مشکل دیگری که ممکن است در رسانه وردپرس با آن مواجه شوید این است که سعی در آپلود فایلی با فرمت غیر مجاز دارید. حتما می پرسید منظورتان از فرمت غیر مجاز چیست؟ در وردپرس فرمت های خاصی از قبل تعریف شده که به صورت پیش فرض مجاز هستند و کاربران وردپرسی می توانند این نوع فایل ها را از طریق رسانه در هاست خود آپلود نمایند. نگران نباشید این مشکل هم قابل رفع است و می توانید فرمت های دلخواه خود را به این لیست اضافه نمایید.
پس از اینکه وردپرس را نصب و به آن وارد شدید، کم کم باید با بخش های مختلف پیشخوان آشنا شوید. به این ترتیب گام به گام یاد می گیرید که چطور با وردپرس کار کنید. در مراحل ابتدایی بهتر است به سراغ برگه و نوشته ها بروید. در واقع محتوایی که روی سایت قرار می گیرد از این دو بخش قابل کنترل و مدیریت است. حالا سوالی که برای اغلب کاربران پیش می آید این است که تفاوت برگه و نوشته در وردپرس چیست؟ تیم ما پیشنهاد می کند قبل شروع آموزش های این فصل، به درکی از تفاوت برگه و نوشته برسید و بعد ادامه آموزش را طی کنید.
همان طور که قبلا اشاره کردیم از طریق بخش نوشته و بخش برگه های می توانید محتوای وب سایت خود را مدیریت کنید. که در فصل 6 و فصل 10 به شرح مفصل آن ها پرداختیم. حالا تصور کنید بازدیدکنندگان سایت سوالی در خصوص این محتواها داشته باشند، ساده ترین راه برقراری ارتباط و مطرح کردن سوالات مربوط به آن نوشته، درج کامنت یا همان دیدگاه است. در پیشخوان وردپرس بخشی تحت عنوان دیدگاه ها وجود داره که به واسطه آن می توان تمامی دیدگاه هایی که توسط بازدیدکنندگان سایت برای محتواهای شما ارسال شده را مشاهده نموده، برخی را تایید یا رد کنید و به آن ها پاسخ دهید.
خیلی خب حالا که تنظیمات بخش گفتگو را اعمال کردید بهتر است به آموزش بخش دیدگاه های وردپرس بپردازیم:
- مدیریت دیدگاه ها در وردپرس و راهنمای حذف نظرات
- آموزش تفکیک دیدگاههای مرتبط و غیرمرتبط در وردپرس
- آموزش افزودن امضا به دیدگاههای مدیر سایت در وردپرس
- آموزش بستن قسمت دیدگاه یا نظرات در وردپرس
حالا می توانید تمامی کامنت ها و نظراتی که از کاربران خود دریافت می کنید را مدیریت نمایید. دقت داشته باشید مدیریت دیدگاه ها و پاسخگویی به آن ها می تواند موجب تعامل بین شما و کاربران گردد. از طرفی دیدگاه های می توانند روی سئوی سایت شما تاثیرات مثبتی داشته باشند طوری که ایده هایی به نام کامنت مارکتینگ مطرح شد…
وردپرس سیستم مدیریت محتوای محبوبی است و قابلیت های بسیار خوبی را ارائه کرده اما باز هم مسیر برای وردپرس کاران باز است و به کمک نصب افزونه های متعدد می توانند قابلیت های دلخواه خود را به راحتی به وبسایت خود اضافه کنند. نصب افزونه ها موجب می شود که بدون دانش کدنویسی امکانات وردپرس و قابلیت های آن را وسیع تر کنید. بدین ترتیب با این سیستم مدیریت محتوا امکان راه اندازی هر نوع سایت با هر قابلیتی را خواهید داشت. از میان منابع موجود مخزن وردپرس به آدرس wordpress.org را برای دانلود و تهیه افزونه ها پیشنهاد می کنیم.
حالا که با ماهیت افزونه وردپرس بیشتر آشنا شدید بهتر است نحوه نصب و راه اندازی افزونه ها و روش کار با آن ها را هم یاد بگیرید.
خیلی خب اکنون می دانید که یک افزونه چطور نصب می شود. صاحبان وبسایت ها فارغ از نوع وبسایتی که دارند می بایست یکسری افزونه ها را برای بهبود عملکرد و کارایی روی وردپرس خود نصب و راه اندازی کنند. اما از آنجایی که افزونه های متعدد با کارکرد مشابه در مخزن وردپرس منتشر شده شاید
- بهترین افزونه های وردپرس
- معرفی بهترین افزونههای آمار بازدید وردپرس
- معرفی بهترین افزونههای کش وردپرس
- معرفی بهترین افزونههای کاهش حجم تصاویر در وردپرس
- معرفی بهترین افزونه های امنیتی وردپرس
- معرفی بهترین افزونههای سئو وردپرس
- معرفی افزونههای درگاه پرداخت ووکامرس
- بهترین افزونه های مدیریت دسترسی کاربران وردپرس
- بهترین افزونه های خبرنامه در وردپرس
- معرفی بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس
- معرفی بهترین افزونه های Lazy Load وردپرس
- بهترین افزونه همکاری در فروش وردپرس
- بهترین افزونه های بهینه سازی تصاویر وردپرس
- بهترین افزونه ثبت نام کاربران وردپرس
- بهترین افزونه های نقشه گوگل وردپرس
- بهترین افزونه های اینستاگرام وردپرس
- بهترین افزونه های تلگرام وردپرس
- بهترین افزونه های چند زبانه کردن سایت در وردپرس
- بهترین افزونههای پایگاه دانش در وردپرس
- بهترین افزونه های جانبی المنتور
حالا اگر بخواهیم بررسی اجتمالی داشته باشیم یکسری از افزونه ها از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار هستند و بهتر است که روی وردپرس نصب و راه اندازی شوند. در ادامه به معرفی و بررسی ان ها خواهیم پرداخت.
- آموزش کامل نصب و فعال سازی افزونه سئو وردپرس yoast(به منظور سئوی محتوا)
- آموزش نصب ووکامرس در وردپرس(جهت راه اندازی و مدیریت فروشگاه اینترنتی)
- راه اندازی درگاه پرداخت ووکامرس با استفاده از افزونه
- دسته بندی محصولات در ووکامرس به صورت اصولی
- آموزش پیکربندی ووکامرس و تنظیمات کامل آن
در ادامه نیز به آموزش کار با افزونه های کاربردی وردپرس خواهیم پرداخت.
- آموزش افزونه اکسیمت
- استفاده از افزونه SeedProd برای راهاندازی حالت تعمیر در وردپرس
- افزونه Data Tables Generator by Supsystic
- آموزش افزونه رویداد برای وردپرس با نام The Events Calendar
- افزونه Newsletter برای ایجاد خبرنامه فارسی وردپرس
- آموزش نصب و راه اندازی افزونه MailChimp
- ارسال خبرنامه به کاربران در وردپرس با SendinBlue
- افزونه Capability Manager Enhanced
- Members افزونه عضویت و مدیریت کاربر در وردپرس
- افزونه User Role Editor و مدیریت نقش و سطح دسترسی کاربر در وردپرس
- افزونه WPFront user Role برای مدیریت نقش های کاربری در وردپرس
- افزونه WP Rocket
- افزونه Wordfence Security
- افزونه Wpforms
- افزونه Formidable forms
- افزونه Ninja forms
- افزونه Everest forms
- افزونه Caldera forms
- افزونه ShortPixel و بهینه سازی تصاویر وردپرس
- افزونه EWWW Image Optimizer
- افزونه Master Slider
- افزونه Smart Slider 3
- افزونه Soliloquy
- افزونه Comet Cache
- افزونه iThemes Securit
- افزونه UpdraftPlus
- افزونه Sucuri Security
- افزونه w3 total cache
- افزونه Slimstat analytics
- افزونه Cerber Security & Antispam
- افزونه WP Super Cache
- افزونه Visual Composer
- افزونه Elementor
- افزونه BulletProof Security
- افزونه Beaver Builder
- افزونه Crisp Live Chat
- افزونه WP Live Chat
- افزونه YITH Live Chat
- افزونه Themify Builder
- افزونه SiteOigin
- افزونه Loginizer
- افزونه LearnPress
- افزونه Flat Visual Chat
- افزونه Mailster
- افزونه MailPoet
- افزونه a3 Lazy Load
- افزونه Lazy Load for Videos
- افزونه Smush Image Optimization
- افزونه Ajax Load More
- افزونه wp smushit
- افزونه ThirstyAffiliates
- افزونه SportsPress
- افزونه Pretty Links
- افزونه WP Recipe Maker
- افزونه Theme My Login
- افزونه WP Dark Mode
- افزونه Join.chat
- افزونه WP Google Maps
- افزونه Easy Login Styler
- افزونه Maps Marker
- افزونه User Registration
- افزونه Visual Portfolio
- افزونه Ultimate Member
- افزونه Rank Math SEO
- افزونه WP Reset
- افزونه Contact Widgets
- افزونه Instagram Feed
- افزونه Popup Builder
- افزونه Feed Them Social
- Enjoy Plugin for Instagram
- افزونه Easy Google Fonts
- افزونه Calculated Fields Form
- افزونه WP Telegram
- افزونه FooBox
- افزونه Web Stories
- افزونه NextGEN Gallery
- افزونه FooGallery
- افزونه Layout Grid Block
- افزونه Post Views Counter
- افزونه Google Language Translator
- افزونه Duplicate Post
- افزونه Post Grid
- افزونه Weglot
- افزونه Connections Business Directory
- افزونه Polylang
- افزونه Blog Designer
- افزونه Loco Translate
- افزونه HD Quiz
- افزونه Google XML Sitemaps
- افزونه Contact form builder
- افزونه Essential Addons
- افزونه Branda
- افزونه PowerPack
- افزونه wp DataTables
- افزونه The Plus Addons for Elementor
- افزونه Captainform
- افزونه playbuzz
- افزونه AnyWhere Elementor
- افزونه Shortcodes Ultimate
- افزونه AccessPress Social Share
- افزونه Email Download Link
- افزونه SiteOrigin Widgets Bundle
- افزونه Gravity PDF
- افزونه Simple Membership
- افزونه WP User Frontend
- افزونه Content Aware Sidebars
- افزونه Form Craft Basic
- افزونه Custom Sidebars
- افزونه Form Maker
- افزونه Widget Context
- افزونه PublishPress capability
- افزونه Widget Logic
- افزونه Testimonials Widget
- افزونه Profile Builder
- افزونه WP Widget Disable
- افزونه Testimonial Rotator
- افزونه WP Editor
- افزونه Recent Posts Widget Extended
- افزونه WP Tab Widget
- افزونه Advanced recent posts
- افرونه Meks Smart Social Widget
- افزونه Easy Digital Downloads
- افزونه Simple Social Icons
- افزونه Fusion Page Builder
- افزونه Meks Smart Author Widget
- افزونه Video Slider
- افزونه Career portfolio
- افزونه Awesome Weather Widget
- افزونه Q2W3 Fixed Widget
- افزونه Responsive Photo Gallery
- افزونه Widget CSS Classes
- افزونه Amazing Hover Effects
- افزونه Gallery Pro
- افزونه amr shortcode any widget
- افزونه Widget Responsive for Youtube
- افزونه Black Studio TinyMCE Widget
- افزونه Image Widget
- افزونه wp parsidate
- افزونه WpStream
- افزونه WP-PostViews
- افزونه Html5 Audio Player
- افزونه Upload To FTP
- افزونه Call Now Button
- افزونه WordPress File Upload
- افزونه WPFront Notification Bar
- افزونه Media Library Folders
- افزونه WP Notification Bars
- افزونه Top Bar
- افزونه Media Cleaner
- افزونه Icegram
- افزونه Apex Notification Bar Lite
- افزونه Seriously Simple Podcasting
- افزونه Sassy Social Share
- افزونه Image Caption Hover
- افزونه MashShare
- افزونه Health Check
- افزونه Social Warfare
- افزونه Two Factor Authentication
- افزونه AddToAny Share Buttons
- افزونه Social Pug
- افزونه customize snapshots
- افزونه Easy Image Collage
- افزونه Shareaholic
- افزونه Share Buttons by AddThis
- افزونه Social Media Widget
- افزونه Ultimate Social Media Icons
- افزونه Multisite Language Switcher
- افزونه AccessPress Social Icons
- افزونه Advanced Gutenberg
- افزونه Testimonial Builder
- افزونه Nextend Social Login
- افزونه WordPress Social Login
- افزونه Blocks Kit
- افزونه Ninja Tables
- افزونه TablePress
- افزونه WP eCommerce
- افزونه Nivo Slider
- افزونه Simple Lightbox
- افزونه Disable Comments
- افزونه Disqus Comment System
- افزونه Easy FancyBox
- افزونه BackupBuddy
- افزونه MonsterInsights
- افزونه BackUpWordPress
- افزونه Google Site Kit
- افزونه BackWPup
- افزونه Broken Link Checker
- افزونه Visual Form Builder
- افزونه Duplicator
- افزونه WP Downgrade
- افزونه Supsystic
- افزونه WP Rollback
- افزونه WP Migrate DB
- افزونه Simple Ajax Chat
- افزونه Responsive Poll
- افزونه Hero Menu
- افزونه Max Mega Menu
- افزونه Crowdsignal Polls
- افزونه Accordion FAQ
- افزونه WP-Polls
- افزونه Quick and Easy FAQs
- افزونه Permalink Manager Lite
- افزونه YOP Poll
- افزونه Redirection
- افزونه Superfly
- افزونه Responsive Menu
- افزونه TranslatePress
- افزونه Autoptimize
- افزونه Username Changer
- افزونه WP-Sweep
- افزونه WPS Hide Login
- افزونه WP-DBManager
- افزونه Restrict Content
- افزونه WP-CRM System
- افزونه WP-Optimize
- افزونه UpiCRM
- افزونه Advanced Database Cleaner
- افزونه WP-CRM
- افزونه Advanced WordPress Reset
- افزونه WP ERP
- افزونه Better Search Replace
- افزونه Asset CleanUp
- افزونه Imagify
- افزونه Seo Optimized Images
- افزونه WP-PageNavi
- افزونه Quiz Master Next
- افزونه Ad Inserter
- افزونه Age Verify
- افزونه AdRotate
- افزونه Hyper Cache
- افزونه Imsanity
- افزونه Breeze
- افزونه Optimole
- افزونه SeedProd
- افزونه Ultimate Dashboard
- افزونه Yoast Comment Hacks
- افزونه Delete Me
- افزونه Simple Author Box
- افزونه User Switching
- افزونه Table of Contents Plus
- افزونه Clean Login
- افزونه Envira Gallery
- افزونه Under Construction
- افزونه Inactive Logout
- افزونه WP Review
- افزونه WP User Avatar
- افزونه WP Product Review
- افزونه Simple History
- افزونه smtp mailer
- افزونه GTmetrix
- افزونه New User Approve
- افزونه WP Activity Log
- افزونه PublishPress Capabilities
- افزونه WPSSO
- افزونه Advanced Access Manager
- افزونه ultimate affiliate
- افزونه Smart Coupons
- افزونه Adminimize
- افزونه Follow Up Emails
- افزونه Admin Menu Editor
- افزونه Awesome Support
- افزونه Admin Columns
- افزونه Regenerate Thumbnails
- افزونه Inline Related Posts
- افزونه Peter’s Login Redirect
- افزونه WP Optin Wheel
- افزونه Login With Ajax
- افزونه WP-UserOnline
- افزونه Simple Local Avatars
- افزونه LifterLMS
- افزونه WC Marketplace
- افزونه نیر وب در وردپرس
- افزونه Tutor LMS
در پیشخوان وردپرس بخشی تحت عنوان کاربران تعریف شده. به واسطه این بخش می توانید اکانت های کاربری با نقش های متفاوت تعریف کنید. کم کم با رشد وبسایت تعداد کاربرانی که روی وردپرس تعریف می کنید افزایش می بایند و هر کدام نقش متفاوتی برای یاری رسانی در مدیریت سایت خواهند داشت. به عنوان مثال برخی کاربران نقش نویسنده دارند و در مدیریت محتوا به شما کمک می کنند، کاربری و ویرایشگر است و متون شما را بازبینی و اصلاح می نماید، خود شما مدیر کل هستید و به همین ترتیب بنابر نیازهای سایت ممکن است نقش های دیگری هم در سیستم تعریف شده باشد.
- نحوه افزودن کاربر در وردپرس و بررسی نقش های کاربری
- آموزش رصد فعالیت کاربران در وردپرس به صورت حرفه ای
- آموزش نحوه تغییر رمز عبور ورود به مدیریت وردپرس
- آموزش جامع تعیین سطح دسترسی فایل ها و فولدرها در وردپرس
جالب است بدانید هر نقش سطح دسترسی متفاوتی به وردپرس دارد، کاربرانی که به برخی بخش های دسترسی و از مشاهده برخی بخش ها محروم هستند. به عنوان مثال یک نویسنده در وردپرس نیازی ندارد که به بخش افزونه های سایت سترسی داشته باشد چرا که هم با این بخش کاری ندارد هم اینکه از لحاظ امنیتی کار چندان جالبی نیست که همه کاربران به تمام بخش های وردپرس دسترسی یابند. بر همین اساس ایده تعیین نقش برای هر کابربر مطرح شد که در ادامه آموزش ها به شرح مفصل آن و همچنین میزان دسترسی هایی که هر نقش دارد اشاره خواهیم نمود.
امروزه با توجه به محبوبیت وردپرس اکثر وب سایت ها بر پایه این سیستم مدیریت محتوا پیاده سازی شده اند. بر همین اساس آموزش های متعددی در این حوزه تهیه و منتشر شده است.
تمام تلاش بر این بوده تا آموزش های جامع و دقیقی را به صورت قدم به قدم و کاملا رایگان در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم تا در نهایت نحوه کار با وردپرس را فراگرفته و قادر باشند در آخر این دوره آموزشی وردپرس، بدون دانش کدنویسی یک وبسایت وردپرسی راه اندازی کنند. پس در این دوره با هم یاد می گیریم که چطور با وردپرس کار کنیم. آموزش های مورد نیاز و سوالات خود در حوزه وردپرس را از طریق دیدگاه ها در زیر این آموزش درج کنید تا در برنامه ریزی آموزشی قرار دهیم.