آموزش دریافت درگاه پرداخت واسط
درگاه پرداخت چیست؟
در این مقاله قصد داریم آموزش دریافت درگاه پرداخت واسط را برای شما شرح دهیم اما در ابتدا باید با مفهوم درگاه آشنا شوید.درگاه پرداخت یک واسطه قانونی و معتبر بین خریدار محصول یا خدمات(مشتری) و فروشنده است.وظیفه شرکت دارنده درگاه پرداخت، دریافت مبلغ تعیین شده توسط فروشنده، از مشتری و سپس پرداخت مبلغ به فروشنده است. هدف درگاه های پرداخت جلوگیری از کلاهبرداری است. زیرا فروشنده ها برای دریافت درگاه پرداخت باید مشخصات خود را به مراجه قانونی معرفی کنند.
اولین دلیل برای وجود درگاه پرداخت در یک سایت، جلب اعتماد مشتری است. وجود درگاه پرداخت اینترنتی به مشتری دو اطمینان را میدهد:
- اطلاعات کارت بانکی (شماره، رمز و رمز دوم و….) که وِی از آن برای پرداخت استفاده میکند به سرقت نمیرود و از آن سوء استفاده نمیشود.
- درصورت وجود هرگونه مشکل در دریافت کالا و محصول، مبلغ پرداختی وِی نزد شرکت واسطه (درگاه پرداخت) محفوظ است و پس از پیگیری میتواند پول خود را پس بگیرد.
وجود درگاه پرداخت باعث ایجاد اعتماد بین خریدار و مشتری و در نهایت باعث یک خرید و فروش امن میشود.
پبشنهاد میکنیم از این مقاله دیدن فرمائید : درگاه پرداخت مستقیم
به طور کلی درگاه پرداخت اینترنتی دو نوع است:
- درگاه پرداخت مستقیم
- درگاه پرداخت واسط
درگاه بانکی واسط
درگاه های پرداخت واسطه ای، شرکت هایی هستند که مجوز ارئه درگاه پرداخت را از بانک ها یا شرکت های طرف قرار داد با آنها دریافت کرده اند و پس از آن خود آنها اقدام به ارائه درگاه پرداخت میکنند. در این حالت شما برای گرفتن درگاه پرداخت به یک واسطه دیگر بین خود و شرکت طرف قرار داد متصل میشوید و در اصل این شرکت ها، یک شخص ثالث محسوب میشوند.
برای دریافت درگاه پرداخت واسط، شما نیازی به داشتن ای نماد ندارید. همین موضوع باعث شده تا مدیران سایت های زیادی، به این شرکت ها برای دریافت درگاه پرداخت مراجعه کنند. بر خلاف درگاه پرداخت مستقیم، درگاه های پرداخت واسط به پرداخت پول به صورت اتوماتیک و خودکار نمیپردازند، بلکه نسبت به سیاست های داخلی شرکت خود، سقف مبلغی را به عنوان حدنصاب تعیین میکنند و پس از اینکه طلب مالی شما از این شرکت به حدنصاب تعیین شده رسید، پس از کسر درصدی، مبلغ به حساب شما واریز میشود.
البته این حدنصاب در بعضی از شرکت ها به صورت زمانی است، به طور مثال در هفته یک یا دوبار با شما تسویه حساب میکنند.
مزایای درگاه بانکی واسط
مزیت درگاه پرداخت واسط، دریافت آسان است. مواردی که شما برای دریافت یک درگاه پرداخت واسط نیاز دارید:
- شناسنامه
- کارت ملی
- و کارت بانکی
است.
معایب درگاه بانکی واسط
از معایب درگاه های پرداخت واسط، نداشتن تسویه خودکار و وجود تسویه حساب مشروط است.
همینطور عیب دیگر آن، کسر درصدی از مبالغ دریافتی شما توسط این درگاه ها به عنوان کارمزد است (البته این مبلغ بسیار ناچیز است).
تفاوت های درگاه پرداخت مستقیم و واسط
برای درگاه های پرداخت مستقیم حتما باید اینماد داشته باشید. اما برای درگاه واسط اجباری نیست.
- درگاه های مستقیم را به صورت اختصاصی روی سایت فعال می کنید و نام و آرم شما روی صفحه پرداخت نشان داده می شود. اما اگر درگاه واسط داشته باشید باید یا جداگانه هزینه بپردازید یا کارمزد بالاتری پرداخت کنید تا امکان استفاده مستقیم وجود داشته باشد.
- با درگاه مستقیم، کارمزدی هنگام پرداخت ها از شما کم نخواهد شد. اما در درگاه های واسط، کامزدی متناسب با خدمات از شما کم خواهد شد.
- تسویه حساب ها در درگاه های مستقیم پایا است. یعنی مستقیم به حساب شما وایز می شوند. اما در درگاه های واسط باید مبلغ به حد نصابی برسد تا بتوانید تسویه داشته باشید.
در درگاه های بانکی واسط اگر نیاز به پرداخت کارت به کارت باشد، مبلغ 500 تومان کم خواهد شد.
فعالسازی درگاه بانکی واسط
دسته دوم از درگاه های پرداخت، به صورت واسطه عمل می کنند و با دریافت پورسانتی، نقل انتقالات پول را برای شما انجام می دهند. بدون آنکه به اینماد نیازی داشته باشید می توانید آنها را روی سایت فعال کنید. قبل از بررسی مراحل دریافت، بهتر است نگاهی به چگونگی کارکرد این درگاه ها داشته باشیم.
این شرکت ها درگاه های چندین بانک را در اختیار دارند. هزینه های حاصل از سایت شما به حساب آنها ریخته شده و بعد از رسیدن به حد نصاب می توانید درخواست تسویه بزنید و پول به حسابتان واریز خواهد شد. این نوع درگاه ها، در ابتدای شروع به کار یک سایت بسیار مفید هستند و می توانید تا ثبت اینماد از آنها براحتی استفاده کنید.
- وارد سایت مورد نظرتان شوید و ثبت نام کنید.
- برای احراز هویت اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه را وارد کنید.
- تأیید اطلاعات هویتی
- آدرس سایت را برای دریافت درگاه، ثبت کنید.
- تأیید دامنه از سمت شرکت درگاه واسط بانکی
- دریافت API مورد نظر
- اعلام شماره کارت، شماره حساب، شماره شبا و… برای حساب مقصد(به منظور واریز وجه به حساب شما که پس از رسیدن به حد نصاب انجام می شود.)
بسیار خب، این هم مراحلی که شما می توانید درگاه پرداخت بانکی را روی سایتتان فعال کنید. امیدوارم این مطلب برای راحتی کار شما قدم کوچکی برداشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید