چند ابزار آنلاین برای فشرده سازی تصاویر بدون افت کیفیت
فشرده سازی تصاویر
فشرده سازی تصاویر ؛ یکی از تاثیرگذارترین فاکتورها در سئو، بهینه سازی تصاویر هست که عدم توجه به آن می تواند سرعت سایت را تا حد زیادی کاهش دهد. بهینه سازی و کاهش حجم تصاویر را تا حد زیادی می توانید با فتوشاپ انجام دهید، اما یادگیری فتوشاپ برای اکثر افراد کمی سخت هست و به همین خاطر در ادامه چند ابزار رایگان و بسیار کاربردی در جهت بهینه سازی تصاویر را معرفی خواهیم کرد.
✅چرا باید برای سئو تصاویر را بهینه کرد؟
?سئو به فاکتورهای زیادی وابسته می باشد و همان طور که در مطالب قبل اشاره کردیم، سرعت سایت و مدت زمان انتظار برای بارگذاری صفحات می تواند تا حد زیادی در میزان رضایت کاربر و ماندگاری آن در سایت اثر داشته باشد. آپلود تصاویر با حجم زیاد و اصطلاحا بهینه نشده تاثیر مستقیم روی کاهش سرعت سایت داشته و به همین خاطر باید به آن توجه زیادی داشته باشید و یکی از ابزارهایی که در ادامه معرفی میشوند را همراه داشته باشید.
✅بهینه سازی تصاویر با JPGE Optimizer
?برای بهینه سازی تصاویر به صورت آنلاین می تونین از JPGE Optimizer استفاده کنین. همان طور که از اسم این ابزار مشخص است، با این ابزار تنها می توانید تصاویر jpge را کاهش حجم داده و تا حد زیادی برای قرار دادن در سایت و افزایش سرعت آن بهینه کنید.
✅ابزار کاهش حجم تصاویر Optimizilla
?با این ابزار می توانید تصاویر را بدون افت کیفیت با حجم کمتر بهینه کنید. با این ابزار امکان بهینه سازی تصاویر jpge و png وجود دارد و می توانید حداکثر تا 20 تصویر را به طور همزمان آپلود و فشرده سازی هر یک به صورت جداگانه انجام خواهد شد. یکی از ویژگی های خوب Optimizilla داشتن نوار لغزنده هست که حجم تصویر را قبل و بعد از بهینه سازی با هم مقایسه می کند و عیب آن، عدم ایجاد خروجی pdf می باشد.
✅ImageRecycle
?یکی از قدرتمندترین ابزارها برای فشرده سازی و بهینه سازی تصاویر jpge، png، gif و pdf به شمار می آید. یکی از بهترین ویژگی های این ابزار، تهیه ی گزارش و تجزیه و تحلیل کردن اثر بهینه سازی تصاویر بر میزان افزایش یا کاهش سرعت می باشد. ابزار بهینه سازی تصاویر ImageRecycle به صورت پلاگین وردپرس، افزونه برای جوملا و magneto نیز در دسترس و قابل استفاده می باشد.
✅فشرده سازی تصاویر با compressNow
?با compressNow می توانید درصد فشرده سازی تصاویر jpge، png و gif را تنظیم کنید و همچنین 10 تصویر را به صورت همزمان از کامپیوتر انتخاب و در این ابزار رها و فشرده کنید.
✅فشرده سازی تصاویر با Trimage
?کاربران لینوکس برای اینکه تصاویر خود را به درستی فشرده و بهینه کنند، می توانند از Trimage استفاده کنند. البته لازم به ذکر است که با این ابزار فقط امکان فشرده سازی تصاویر jpge و png وجود دارد.
✅فشرده سازی تصاویر با Online Image Optimizer
?برای اینکه بتوانید به صورت آنلاین تصاویر خود را فشرده کنید تا تصاویرتان با سرعت بیشتری در صفحات وب بارگذاری شوند، Online Image Optimizer یکی از ابزارهای مناسب هست. علاوه بر فشرده سازی تصاویر، با کمک این ابزار می توانید فرمت تصاویر را هم تغییر دهید. لازم به ذکر است که با Online Image Optimizer در هر مرتبه تنها یک تصویر با حداکثر حجم 2.86 مگابایت فشرده آپلود شد.
✅فشرده سازی تصاویر با Tiny PNG
?نرم افزار بهینه سازی تصویر TinyPNG یکی از قدیمی ترین و البته محبوب ترین ابزارها برای فشرده سازی تصاویر می باشد تصاویر JPGE و PNG را به صورت رایگان فشرده می کند. از جمله محدودیت های این ابزار این است که در ماه تنها 100 عکس و در هر مرتبه 20 تصویر قابل فشرده سازی بوده و حداکثر حجم هر تصویر نباید از 5 مگابایت بیشتر باشد. پلاگین وردپرس و افزونه ی مگنتو برای کاربرد راحت آن در سایت ها در دسترس می باشد.
✅فشرده سازی تصاویر با Resize Photo
?با ابزار Resize Photo می توانید تصاویر مورد نظرتان را بین سطوح 1 تا 100 فشرده و در سایت یا هر جای دیگه که مورد تظرتان است استفاده کنید. با این ابزار همچنین می توانید به تصاویرتان جلوه های عکاسی بدهید، گوشه های آنها را گرد کنید یا سایه های مختلف ایجاد نمایید و بر روی آنها متن بنویسید.
✅فشرده سازی تصویر با compressor.io
?برای اینکه کیفیت تصاویر بعد از فشرده سازی کاملا تضمین شده باشد، compressor.io را به شما پیشنهاد می دهیم. این ابزار آنلاین بوده و فایل ها با فرمت gif، png، jpge و SVG را براحتی تا 90 درصد فشرده خواهد کرد.
همان طور که بارها اشاره کردیم، سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو به فاکتورهای زیادی دارد و ابزارهای مختلفی را در این زمینه معرف کرده ایم. برای مثال، ابزارهای انتخاب کلمات کلیدی موثر یکی از مورادی می باشد که می تواند تا حد زیادی به شما در داشتن سایت بهینه کمک کند.
مطالب بیشتر:
- افزونه EWWW Image Optimizer
- آموزش بهینه سازی تصاویر با فتوشاپ افزونه و ابزار آنلاین
- بهینه سازی کدهای html و css در وردپرس
- آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس
- افزونه پیامک ووکامرس WooCommerce
- افزونه Customer Reviews for WooCommerce
- آموزش کار با افزونه Remove Related Products
- افزونه حذف قیمت و دکمه افزودن به سبد خرید از ووکامرس
- معرفی افزونه WooCommerce Admin
- افزونه YITH WooCommerce Gift Cards
- نمایش کد در مطالب وردپرس
- افزونه های Lazy Load وردپرس
- آموزش رایگان ووکامرس صفر تا صد
- آموزش رایگان طراحی سایت صفر تا صد
- بهترین افزونه های ووکامرس برای افزایش فروش در سال 2021
- آشنایی با افزونه امتیازدهی به محصولات ووکامرس
- افزونه نظرسنجی پیشرفته ووکامرس
- بهترین افزونه های ووکامرس
- آموزش کار با افزونه WooCommerce RTL
- آموزش کار با افرونه WooCommerce Products Per Page
- آموزش کار با افزونه اسکرول بی پایان محصولات ووکامرس
- افزونه ساخت سیستم پرسش و پاسخ در ووکامرس
- آموزش کار با افزونه WooCommerce Variation Swatches
- آموزش کار با افزونه YITH WooCommerce Share For Discounts
- آموزش کار با افزونه Woocommerce Open Close
- سفارشی سازی صفحه آرشیو محصولات در ووکامرس
- آموزش کار با افزونه WooCommerce Stock Manager
- درگاه پرداخت بانک ملت برای ووکامرس
- افزونه مقایسه محصول ووکامرس را بشناسیم
- افزونه YITH افزونه Smart Manager for woocommerce
- آموزش کار با افزونه خرید گروهی محصولات در ووکامروس
- افزونه Delivery Times for WooCommerce
- ساخت کد تخفیف در ووکامرس
- افزونه حسابرس ووکامرس
- افزونه YITH WooCommerce Advanced Reviews
- آموزش تخفیف بر اساس روش پرداخت در ووکامرس
- افزونه YITH WooCommerce Review for Discounts
- تصویر پیشفرض محصولات ووکامرس
- افزودن واحد تومان به ووکامرس
- پشتیبانی محصولات ووکامرس با BBPress و BuddyPress
- درگاه پرداخت زرین پال برای ووکامرس
- آشنایی با ابزارک های ووکامرس
- آموزش کامل مدیریت سفارشات در ووکامرس
- WooCommerce Product Filters
- رمز عبور ووکامرس
- مدیریت موجودی انبار محصولات ووکامرس
- تغییر اندازه تصویر محصولات ووکامرس بدون نیاز به افزونه
دیدگاهتان را بنویسید