افزونه Login With Ajax
افزونه Login With Ajax
اگر در سایت وردپرس خود امکان نام نویسی را برای کاربران فعال کرده اید، داشتن یک فرم ورود ساده که همه کاربران بتوانند به آسانی به آن دسترسی پیدا کنند، بسیار مفید خواهد بود. افزونه Login With Ajax به شما امکان اضافه کردن یک فرم ورود ساده و قابل سفارشی سازی را با استفاده از ابزارک، کد کوتاه یا تمپلیت تگ می دهد. شما می توانید با استفاده از افزونه های مدیریت کاربر وردپرس تمامی فعالیت هایی که کاربران در سایت عضویت شما انجام می دهند را کنترل و مدیریت کنید.
AJAX مخفف Asynchronous Javascript and XML بوده و یک تکنولوژی است که باعث می شود بتوان اقدامات را بدون حرکت به صفحه جدید به اتمام رساند. افزونه Login With Ajax یک فرم ورود ساده را در سایت شما تولید می کند تا کاربران بتوانند نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و بدون نیاز به مراجعه به صفحه پنل مدیریت وارد سیستم شوند. همچنین امکان دسترسی سریع به پروفایل، لینک خروج و فرم ثبت نام را با فرض اینکه این امکانات را فعال کرده اید، به کاربران می دهد.
شما می توانید مشخص کنید که فرم ورود را در کدام قسمت سایت نشان داده و چه قسمت هایی از فرم را نمایش دهید. همچنین می توانید پس از ورود کاربران یا خروج آنها مشخص کنید که به چه صفحه ای ریدایرکت شوند.
از سری مقاله های آموزش رایگان طراحی سایت امروز به آموزش افزونه Login With Ajax می پردازیم.از دیگر افزونه هایی که به این منظور طراحی شده اند می توان به افزونه Theme My Login و افزونه Clean Login اشاره کرد.
❇️آموزش افزونه Login With Ajax و اضافه کردن فرم ورود سفارشی به وردپرس
ابتدا افزونه را دریافت نموده و آن را در سایت خود در بخش افزونه ها نصب کنید.
بعد از اینکه افزونه نصب شد آن را فعال کنید. پس از فعال سازی افزونه در پیشخوان وردپرس به مسیر تنظیمات » Login With Ajax بروید تا صفحه تنظیمات افزونه به شما نشان داده شود.
این صفحه از بخش های مختلفی تشکیل شده است که در آنها می توانید افزونه را راه اندازی کنید.
اولین بخش مربوط به تنظیمات عمومی افزونه Login With Ajax است.
💠Default Template: در پنجره کشویی موجود در این قسمت می توانید تمپلیت مورد نظر خود را انتخاب کنید. گزینه های “divs-only” و “default” یک باکس متنی ساده برای نام کاربری و رمز عبور را همراه با دکمه ورود به سیستم نشان می دهند. گزینه “modal” لینک هایی را برای ورود، خروج یا ثبت نام نشان می دهد که یک پنجره مدال پاپ آپ را با باکس های متنی باز خواهد کرد.
💠Disable refresh upon login: به طور پیش فرض، هنگام ورود به سیستم یا خروج از آن، صفحه رفرش می شود. دلیل این امر این است که گاهی اوقات مطالب متفاوتی برای کاربرانی که وارد سایت شده اند نشان داده می شود ، بنابراین صفحه باید رفرش شود. اگر چنین موردی برای سایت شما صدق نمی کند می توانید این باکس را فعال کنید.
بخش Login Redirection Settings صفحه تنظیمات افزونه Login With Ajax به شما امکان می دهد کاربران را هنگام ورود یا خروج از سیستم به مسیر مورد نظر خود هدایت کنید.
💠Global Log Redirect: در این قسمت می توانید مشخص کنید که کاربران پس از ورود موفق به سیستم به کجا تغییر مسیر داده شوند. به صورت پیش فرض، در صفحه ای که در حال حاضر در آن قرار دارند، وارد می شوند. شما می توانید تنظیمات را به حالت پیش فرض باقی بگذارید یا یک آدرس URL خاص (مانند صفحه اصلی) را وارد کرده یا از کد کوتاه ٪USERNAME٪ برای ریدایرکت کردن آنها به صفحه پروفایل شان استفاده کنید.
همین کار را می توانید با Global Logout Redirect انجام دهید. تفاوت آن در این است که در اینجا باید آدرسی که می خواهید کاربر پس از خروج از سایت به آن ریدایرکت شود را وارد کنید. در حالت پیش فرض، پس از خروج، صفحه ورود به سیستم وردپرس به کاربر نشان داده می شود. شما می توانید کد کوتاه ٪ LASTURL٪ را در این قسمت وارد کرده و به صفحه ای که کاربر در آن قرار دارد تغییر مسیر دهید.
💠Role-Based Custom Login Redirects و Role-Based Custom Logout Redirects: در این دو قسمت لیستی از نقش های کاربر (مدیر ، ویرایشگر و …) را مشاهده می کنید که در سایت شما وجود دارند. برای هر نقش کاربر می توانید یک آدرس URL متفاوت وارد کنید که آن نقش کاربری خاص پس از ورود به سیستم یا خروج از آن به آن آدرس ریدایرکت می شود. اگر فیلدهای موجود در این قسمت را خالی بگذارید، هر نقش کاربر به آدرس Global که در بالا مشخص کرده اید، ریدایرکت می شود.
آخرین بخش تنظیمات افزونه Login With Ajax مربوط به تنظیمات اعلان یا Notification Settings است.
اگر اجازه نام نویسی آزاد را در سایت وردپرس خود داده اید، فرم ورود دارای یک لینک “نام نویسی” برای کاربرانی است که وارد سایت نشده اند. در صورت تمایل ، می توانید با فعال کردن باکس “Override Default Email?” و ویرایش بخش های Subject و Message ، ایمیلی که کاربران جدید دریافت می کنند را بازنویسی کنید.
اگر مطمئن نیستید که در سایت شما اجازه نام نویسی آزاد داده شده است یا خیر می توانید در پیشخوان وردپرس به مسیر تنظیمات » عمومی بروید.
سپس بررسی کنید که در قسمت عضویت، باکس “هرکسی می تواند نام نویسی کند” فعال است یا خیر.
در صورت فعال کردن باکس، لینک نام نویسی به صورت پیش فرض در فرم ورود وردپرس وارد می شود.
❇️اضافه کردن فرم ورود به وردپرس
شما می توانید فرم ورود را از سه طریق مختلف به سایت وردپرس خود اضافه کنید:
- ابزارک
- کد کوتاه
- تمپلیت تگ
❇️اضافه کردن فرم ورود با استفاده از ابزارک
اولین مورد استفاده از ابزارک است. برای دسترسی به صفحه ابزارک ها، در پیشخوان وردپرس به مسیر نمایش » ابزارک ها بروید. سپس ابزارک Login With AJAX را کشیده و در نوار کناری سایت یا هر ناحیه ابزارک دیگری که قالب شما در اختیارتان قرار می دهد، رها کنید.
سپس در باکس تنظیمات ابزارک می توانید متن لینک ورود برای کاربران وارد نشده را مشخص کنید، پیامی که به کاربران وارد شده نشان داده می شود را سفارشی کنید، نوع تمپلیت مورد استفاده و لینک هایی که باید نشان داده شود (لینک پروفایل، ثبت نام و بازیابی رمز عبور) را مشخص کنید.
در پایان روی دکمه ذخیره کلیک کنید. حال می توانید به فرانت اند سایت مراجعه کرده و ابزارک فرم ورود را در نوار کناری سایت مشاهده کنید.
❇️اضافه کردن فرم ورود با استفاده از کد کوتاه
افزونه Login With Ajax به شما امکان می دهد از کد کوتاه برای اضافه کردن فرم ورود استفاده کنید. با این روش، حتی در حالتی که صفحه “به زودی برمی گردیم” فعال است می توانید این فرم را نشان داده و به کاربر امکان بدهید که به راحتی وارد سیستم شود.
کافی است کد کوتاه زیر را در نوشته یا برگه مورد نظر خود وارد کنید.
[login-with-ajax profile_link=1 registration=1 remember=1 template="modal"]
کد بالا لینک های پروفایل، نام نویسی و فراموشی رمز عبور را نشان می دهد. اگر می خواهید لینک های فوق نشان داده نشوند کافی است به ترتیب گزینه های “profile_link” ، “registration” یا “remember” را به 0 تغییر دهید.
همچنین می توانید اتربیوت “template” را به “divs-only” یا “default” تغییر دهید. اگر می خواهید گزینه های Global را در فرم خود حفظ کنید، می توانید کد کوتاه زیر را بدون پارامتر استفاده کنید.
[login-with-ajax]
❇️استفاده از تمپلیت تگ برای اضافه کردن فرم ورود
آخرین روش استفاده از تمپلیت تگ است. شما می توانید از یک برچسب قالب برای وارد کردن فرم ورود به سیستم در فایل های PHP تمپلیت خود استفاده کنید ، مجدداً می توانید به صورت اختیاری پارامترها را برای تغییر رفتار پیش فرض استفاده کنید:
$ajaxArgs = array(
'profile_link' => true,
'template' => 'modal',
'registration' => false,
'remember' => true
);
login_with_ajax($ajaxArgs);
برای مشاهده فرم ورود به سیستم کافی است به صفحه سایتی که فرم را در آن قرار داده اید مراجعه کرده و از آنجا وارد شوید. همه چیز در این صفحه به گونه ای تنظیم شده است که به راحتی اجرا شود. بنابراین کاربران می توانند بدون هیچ زحمت و بدون نیاز به مراجعه به بک اند سایت، به سرعت و به راحتی وارد سیستم شوند.
دیدگاهتان را بنویسید