ابزارهای آنلاین برای طراحی سایت
ابزارهای آنلاین برای طراحی سایت
?هر طراحی در انبار مهمات خود مجموعه مناسبی از ابزار ها برای کمک در طراحی وبسایت خود نیاز دارد. هر کسی ابزار مورد علاقه خود را دارد، اما همیشه ابزار جدیدی ظاهر می شوند که چیزی برای ارائه دارند. در این مقاله با تعدادی از ابزارهای آنلاین برای طراحی سایت آشنا می شوید
?در اینجا، می توانید دسته ای از ابزارهای آنلاین برای طراحی سایت را بیابید که به شما در ساخت جعبه رنگ مناسب، اضافه کردن قابلیت کشیدن و انداختن، (Drag and drop) ساخت سریع یک وبسایت استاتیک، ساخت یک لوگو در مدت زمان کوتاه و بررسی لینک های خراب و عنوان های تکراری کمک می کنند:
1- Duotone
?نیاز به ساخت Duotone های مکمل در مدت زمان کوتاه دارید؟ این ابزار گزینه ایده آل برای شما است. تنها کاری که باید بکنید آپلود یک تصویر، انتخاب دو رنگ (یا انتخاب از میان گزینه های از پیش قرار داده شده) و دانلود نتیجه تکمیل شده است. به همین سادگی.
CSS Gradient -2
?نیازمند کد های مربوط به Gradient های CSS هستید؟ در این ابزار به دنبال پاسخ بگردید. در این ابزار گزینه هایی برای تعیین اندازه، زنگ، نوع و زاویه وجود دارد. پس از این که Gradient مورد نظر را انتخاب کردید، تنها کار باقی مانده کپی کردن کد تولید شده در Stylesheet خود است.
3- GatsbyJS
Gatsby یک Site Generator برای React است. شاید بپرسید که چه چیز آن به خصوص است؟ یک مولد PWA (برنامه تحت وب جلو رونده = Progressive Web App)، که با استفاده از قدرت آخرین فناوری ها، React، Webpack، جاوا اسکریپت مدرن، CSS و… وبسایت ها را تشکیل می دهد. همچنین شما را قادر می سازد که داده ها را از هاست منبع با استفاده از GraphQL بیرون بکشید.
۴- Pigment
این ابزار شما را قادر می سازد که با استفاده از رنگدانه ها و نور پردازی ترکیبات رنگی را مرور کنید. به طور پیشفرض، شبکه ای از ترکیبات رنگی به همراه گزینه view کنار به کنار (Side-by-side) تمام صفحه نمایش داده می شود. پس از این که تنظیمات رنگ به پایان رسیدند، کد HEX را به Stylesheet خود کپی کنید.
۵- Logomaster
?سریعا به یک لوگو نیاز دارید؟ این ابزار گزینه سریعی برای ساخت یک کارت تبلیغاتی در چند دقیقه است. البته، معمولا یک شخص حرفه ای را برای این کار میابید، اما اگر عجله دارید، این ابزار به کمکتان می آید.
?با اضافه کردن نام شرکتتان، و کلیک بر روی دکمه Try Me شروع کنید. بعد از آن فقط یک پروسه سریع برای انتخاب دسته بندی، استایل لوگو، رنگ، شعار و… برای گرفتن نتیجه نهایی است.
۶- Dragon Drop
?Dragon Drop، یک پلاگین تنظیم مجدد برای Drag and Drop (کشیدن و انداختن) است. این ابزار قابلیت تنظیم مجدد ساده آیتم های لیست، به همراه تعدادی گزینه پیچیده است. با این ابزار، برنامه ها و لیست های به هم ریخته خود را سریعا مرتب کنید.
۷- Checkbot
?Checkbot یک افزونه مرورگر است که به دنبال لینک های خراب، عنوان های تکراری، زنجیره های تغییر مسیر، HTML یا CSS نا معتبر و… می گردد. به علاوه، می تواند جستجوی شما را نیز تسریع دهد.
?ابزارهای آنلاین دیگری برای طراحی سایت وجود دارند که میتونند به پروژه شما سرعت ببخشند و ما قصد داریم تعدادی از این ابزارهای آنلاین برای طراحی سایت رو که جدیدا وارد جامعه توسعه دهندگان شدند, به شما معرفی کنیم:
1- Glitch
?Glitch یک ابزار رایگان آنلاین هست که شما میتوانید اپلیکیشن های وب را با استفاده از دوباره سازی نمونه های آماده در سایت بسازید. همچنین یک ویرایشگر کد, هاستینگ و ابزار توسعه وجود دارد و هرکسی میتواند اپلیکیشن خودش را به راحتی و با سرعت طراحی کند.
2- Animista
?Animista مجموعه ای از انیمیشن های css هست که شما میتوانید سفارشی سازی کنید و بصورت دلخواه تغییر بدهید تا جایی که مطمئن شوید آن چیزی شده که مورد احتیاج شماست. این مثل یک داشبورد سازمان یافته برای ساخت و ویرایش انیمیشن ها بدون اینکه بخواهید از اول شروع کنید, عمل می کند.
3- Practical color theory for people who code
?اگر میخواهید تئوری رنگ ها را به سرعت یاد بگیرید, این یک سایت عالی برای این کار هست. سازنده ی این ترکیبی از مهارت ها را دارد : آن یک آرتیست خوب و آموزش دیده هست و همچنین یک توسعه دهنده front end, بنابراین میتواند بسیار مفید و خاص باشد. سایت آن شما رو به سمت فرآیند طراحی و کدنویسی در قالب رنگ های عالی و با استفاده از تئوری رنگ ها پیش میبرد.
4- Shifter
?Shifter سایت وردپرسی شما را به یک سری از فایل های ثابت تبدیل کرده و به آن ها سرعت بالا میدهد. فایل های ثابت قابلیت سرعت زیاد تحویل و نمایش را دارند و شما لازم نیست نگران مسائل امنیتی سایت باشید.
5- Guetzli
نگهداری صفحات وب در حجم پایین یکی از مسائل مهم کارایی و سرعت وبسایت ها است. پس الگوریتم های فشرده سازی مثل این توسط گوگل و موتورهای جستجوگر دیگر استقبال میشوند. Guetzli حجم فایل های JPG رو ۲۰-۳۰ درصد بیشتر از libjpeg کاهش میده, پس با استفاده از آن میتوانید بدون اینکه تغییر خاصی ایجاد کنید حجم صفحه سایتتون را کاهش بدید.
6- Bumpr
?این اپلیکیشن مک یک تابع ساده دارد : وقتی شما روی یک لینک کلیک کنید, این به شما اجازه میدهد یک برنامه را برای باز کردن انتخاب کنید. URL ها به شما امکان انتخاب مرورگرها و لینک های ایمیل یک پاپ آپ برای انتخاب کلاینت ایمیل به شما نمایش میدهند.
7- colorfonts.wtf
?فونت های رنگ چه چیزی هستند و چگونه میتوانیم ازآ ن ها استفاده کنیم؟ اینها سوالاتی هستند که جوابشان بخوبی در این سایت داده شده. اگر شما چیزی در این باره نشنیده اید, فونت های رنگ فایل های فونتی هستند که میتوانند شامل رنگها, تکسچرها, vector ها و حتی تصاویر bitmap باشند.
8- CodePen Projects
?افراد پشت codepen یک (ide (integrated development enviroment ساخته اند که در مرورگر شما اجرا میشود. این شامل یک مدیر فایل سیستم هست که شما میتوانید با drag & drop فایل ها رو داخلش جابجا کنید. با استفاده از این ابزار پروژه خودتان را قبل از ساخت بصورت پیش نمایش داشته باشید.
?آنالیز سایت یکی از مهمترین مواردی است که باید آن را همیشه دنبال کرده و انجام دهید. ابزارهای زیادی برای آنالیز سایت وجود دارد که ما قصد داریم تعدادی ابزار آنلاین را که رایگان می باشند را به شما معرفی کنیم. البته ممکن است که این ابزارها نیز دارای ایراداتی باشند اما به هر حال اطلاعات مفید و خوبی را می توانید از آن ها بدست بیاورید.
ابزار آنالیز سایت
1.SEO SiteCheckup
?این ابزار آنالیز سایت بسیاری از فاکتورهایی که در آنالیز سایت لازم است را دارد مانند سرعت، مطابق پذیر و بهینه بودن برای موبایل، شبکه های اجتماعی و امنیت را دقیقا نشان می دهد. این بهترین ابزار تا این پارامترها را کامل و به صورت دقیق بررسی کنید و در صورت منفی بودن، آن ها را بهینه نمایید.
2. Meta Tag Analyzer
?متا تگ ها مهمترین مواردی هستند که گوگل توجه ویژه ای به آن ها می کند، در واقع اولین مکانی هستند که گوگل آن ها را مورد بررسی قرار می دهد و باید تمام نکات و ویژگی های آن ها را به درستی به کار ببرید. این ابزار آنالیز سایت به شما می کند تا تمامی تگ های ضروری که باید در کدهای سایت خود به کار ببرید را مورد بررسی دقیق و موشکافانه قرار بدهد و آن ها را کاملا تحلیل می کند.
3. Bing Seo Analyzer
?تحلیل بکلینک و کلمات کلیدی و جستجوی آن ها، از نمونه فعالیت های اصلی است که توسط این ابزار آنالیز سایت رایگان انجام می شود. یکی از ویژگی های منحصر به فرد این ابزار، پیشنهاداتی است که توسط خود آن برای بهبود سایتتان داده می شود.
4. SEO Analyzer
?این ابزار آنالیز سایت به بررسی سئو، سرعت سایت، شبکه های اجتماعی می پردازد و به همراه اسکرین شاتی که از کل سایت شما ارائه می دهد، پیشنهاداتی هم به منظور بهبود جایگاه سایتتان در گوگل ارائه می دهد. در واقع می توان این را یک ابزار همه کاره بدانیم که در یک بسته سئو جمع شده است.
5. Woorank
?همه شما با ورنک آشنا هستید و حداقل برای یک بار هم که شده نام آن را شنیده اید. یک ابزار آنالیز سایت که به صورت دقیق و عمقی به تحلیل کامل سایت می پردازد. در سطوح بالاتر و حرفه ای که به شما اطلاعات تکمیلی در خصوص قابلیت همخوانی آن با موبایل، پیشنهاداتی برای بهتر شدن و نام دامنه های مشابه نیز ارائه می دهد. ورنک یکی از معروف ترین ابزارهای رایگان آنالیز سایت که 75000هزار وبسایت توسط آن مورد پردازش قرار گرفته اند.
6. Ahrefs
?یکی از معروف ترین بررسی کننده های بک لینک و آنالیز آن ها می باشد. در واقع اگر قصد دارید که بک لینک های سایت خود را بررسی کنید، بهترین ابزار این سایت است.
دیدگاهتان را بنویسید