ايجاد حاشيه اطراف عکس در فتوشاپ
آموزش ایجاد حاشیه اطراف عکس در فتوشاپ
اگر به دنبال افزودن کادر دور عکس باشید و بخواهید برای آن از قاب یا حاشیه استفاده کنید، چندین راه پیش روی شما قرار دارد که شامل استفاده از اپها و برنامههای مختلف مانند فتوشاپ میشود.برای افزودن جذابیت بصری به یک تصویر می توانید با استفاده از نرم افزار فتوشاپ در اطراف آن، کادر ایجاد کنید تا در هنگام چاپ، جلوه بسیار مناسبی پیدا کرده و نظر بیننده را به خود جلب کنید . افزودن کادر به عکس کاربرد های مختلف و گوناگونی دارد.
استفاده از تصاویر دارای کادر در اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی میتواند تصاویر شما را خاص و متمایز نسبت به سایرین نمایش دهد ، همچنین چاپ تصاویر دارای کادر می تواند جلوه ویژه ای به تصاویر دهد . با ما در w3design همراه باشید تا این آموزش بسیار کاربردی را به شما اموزش دهیم .
پیشنهاد ویژه : آموزش رایگان فتوشاپ مقدماتی تا پیشرفته
مراحل ایجاد کادر دور عکس در فتوشاپ :
۱. با یک پس زمینه تک لایه شروع کنید
تصویری که قصد دارید دور آن کادر ایجاد کنید را در فتوشاپ باز کنید. سپس به پنل لایه ها نگاهی بیندازید. اگر چند لایه در آن مشاهده میکنید بایستی در ابتدا آنها را به یک لایه تبدیل کنید. برای این کار از منوی Layer گزینه Flatten image را انتخاب نمایید. با این کار همه لایه های شما به یک لایه مشترک تبدیل میگردند.
نکته : اساسا این اتفاق رخ نمیدهد و مراحل از مرحله دوم شروع میشوند .
۲. لایه پس زمینه را به یک لایه قابل ویرایش تبدیل کنید
برای این کار از منوی Layer گزینه New و سپس layer from background را انتخاب کنید، پنجره کوچکی به شما نشان داده می شود که گزینه ok را از آن انتخاب کنید. این لایه جدید به شما کمک می کند تا به آسانی سایز تصویر خود را تغییر و کادر عکس خود را در رنگ های مختلف ایجاد کنید.
ترفند 1 : به جای انجام این مرحله میتوانید بر روی قفل کنار لایه Background کلیک کنید . کلیک بر روی قفل باعث میشود قفل برداشته شود .
ترفند 2 : در صورتی که نسخه فتوشاپ شما از قابلیت گفته شده در بالا پشتیبانی نمیکند ، میتوانید قفل را انتخاب نموده آن را بکشید و در سطل زباله کوچک پایین پنل لایه ها رها کنید تا قفل حذف شود .
۳. کادر عکس اولیه را ایجاد کنید
حال باید کادر عکس اولیه خود را ایجاد کنید تا بتوانید در مراحل بعد رنگ و اندازه آن را به دلخواه تغییر دهید. کافی است منوی image را انتخاب کنید و از زیر مجموعه های آن بر روی canvas size کلیک کنید.
در پنجره باز شده از فعال بودن تیک گزینه Relative مطمئن شوید سپس مقدار حاشیه مدنظر خود را به پیکسل یا سانتیمتر وارد نمایید .
به خاطر داشته باشید شما هر عددی را وارد کنید به دو قسمت مساوی تقسیم شده و در اطراف تصویر، کادر ایجاد می شود، به عنوان مثال اگر عدد ۲۰۰ را برای حاشیه بالا و پایین درج کنید، پس از کلیک بر روی ok دو حاشیه به اندازه ۱۰۰ پیکسل در بالا و پایین تصویر ایجاد می شود.
۴. کادر عکس خود را رنگ کنید
برای تخصیص رنگ به کادر عکس خود باید بر روی آیکون Create a New Fill or Adjustment Layer در پایین پنل لایه ها کلیک کرده و گزینه Solid color را انتخاب کنید.
در پنجره باز شده رنگ کادر عکس خود را انتخاب کرده و بر روی ok کلیک کنید. ما در اینجا رنگ سفید را انتخاب کرده ایم.
۵. لایه کادر عکس را پایین تر از لایه تصویر قرار دهید
بر روی لایه کادر عکس ایجاد شده کلیک کنید و آن را drag ( بکشید ) کرده به زیر لایه تصویر انتقال کنید.
۶. رنگ کادر عکس را به دلخواه تغییر دهید
برای تغییر رنگ در کادر دور عکس ایجاد شده، بر روی کادر کنار لایه مربوط به کادر عکس دو بار کلیک کنید (در تصویر مشخص شده است) تا پنجره انتخاب رنگ برای شما باز شود. حال هر رنگی که تمایل داشته باشید میتوانید برای کادر دور عکس خود انتخاب کنید.
همچنین پیشنهاد می کنیم دست به خلاقیت بزنید و در تنظیمات canvas size برای مقادیر width و height اعداد مختلفی را وارد کرده و نتیجه را مشاهده کنید. کمی با درج مقادیر مثبت و منفی، کادر عکس های متفاوت ایجاد کنید و از نتیجه کار لذت ببرید.
۷. تصویر خود را همراه با کادر عکس ایجاد شده جداگانه ذخیره کنید
به یاد باشید شما همیشه یک دیدگاه و سلیقه ثابت ندارید. به همین خاطر فایل تصویر و کادر عکس ایجاد شده را با استفاده از منوی File و گزینه save as با نام متفاوتی ذخیره نمایید تا هر زمانی تمایل داشتید بتوانید تغییرات مدنظرتان را به صورت مجدد بر روی تصویر و کادر عکس خود اعمال کنید. اینگونه شما هیچ محدودیتی در این خصوص و داشتن تصویر اصلی به تنهایی نخواهید داشت.
بیشتر بخوانید :
دیدگاهتان را بنویسید