افزونه WPSSO
افزونه WPSSO
افزونه WPSSO یکی از افزونههایی که است که میتواند شما را در زمینه عملیات بهینه سازی در وردپرس یاری نماید که با انجام تنظیمات اولیه میتواند راه را برای شما هموارتر سازد و به ارتقاء رتبهبندی سایت شما کمک شایانی نماید. این افزونه توانسته است از میان +10,000 نصب از طریق مخزن وردپرس امتیاز 4/5 از 5 را به خود اختصاص دهد که چنین امتیازی نشان از رضایت کاربران از افزونه و کاربردی بودن آن میباشد
در این سری از آموزش های رایگان طراحی سایت به آموزش افزونه WPSSO می پردازیم
برخی از ویژگیهای افزونه
قابلیت انجام تنظیمات اولیه عملیات بهینه سازی در وردپرس
تنظیم متاتگهای مهم و تاثیر گذار در موتورهای جستجو
قابلیت تنظیم شبکههای اجتماعی
قابلیت بهینهسازی تصاویر و ویدئوهای سایت
قابلیت اتصال صفحات شبکههای اجتماعی
قابلیت اتصال سرویسهای تجاری گوگل و فیسبوک
قابلیت اتصال به شبکههای توییتر و پینترست
قابلیت اشتراکگذاری خودکار مطالب در شبکههای اجتماعی
قابلیت اعمال تنظیمات Cache و api
قابلیت نصب پلاگینهای کمکی برای افزونه
قابلیت نمایش راهنمایی در هنگام ارسال مطالب
متاباکس بهینه بودن مطالب و برگهها
و… افزونه WPSSO
Essential General Settings
بخش اول تنظیمات افزونه مربوط به Essential General Settings میباشد که شامل تنظیمات اولیه و اصلی افزونه است که نیاز است به دقت اقدام به وارد کردن اطلاعات خود نمایید.PSSO
Site Information
در این بخش باید اطلاعات سایت خود را وارد کنید.
Website Name: در این بخش باید نام یا عنوانی را برای سایت خود انتخاب کنید! دقت کنید این بخش همان عنوان نمایش داده شده سایت در موتورهای جستجو میباشد.
Website Description: این بخش مربوط به توضیحات مربوط به سایت میباشد که زیر عنوان در موتورهای جستجو نمایش داده میشود.
Default Article Topic: در این بخش باید نوع فعالیت سایت خود را در میان عنوانهای موجود انتخاب کنید تا در عملیات بهینه سازی در وردپرس کمی به شما کمک کند. افزونه WPSSO
Facebook / Open Graph
در این بخش باید اطلاعات صفحه و سرویسهای فیسبوک سایت خود را وارد کنید.
Facebook Business Page URL: اگر در شبکه اجتماعی فیسبوک صفحهای تجاری دارید لازم است آدرس آن را در این بخش وارد کنید تا از تاثیر آن در گوگل و سایر موتورهای جستجو برخوردار شوید.
Facebook Application ID: اگر از سرویس اپلیکیشن فیسبوک برای سایت خود استفاده میکند لازم است ID مربوط به آن را در این بخش وارد نمایید.
or Facebook Admin Username(s): اگر ID خود را در بخش قبلی وارد نکردهاید، نام کاربری ادمین مربوط به صفحه یا اپلیکیشن گوگل را در این بخش وارد کنید.
Default / Fallback Image ID: در این بخش باید ID مربوط به تصویر صفحه فیسبوک خود را وارد نمایید تا در از همان در بخشهای مورد نیاز استفاده گردد.
or Default / Fallback Image URL: اگر ID مربوط به تصویر پروفایل صفحه فیسبوک خود را ندارید، آدرس آن را در این بخش وارد کنید. افزونه WPSSO
Google / Schema
در این بخش باید اطلاعات صفحات گوگل سایت خود را برای عملیات بهینه سازی در وردپرس وارد کنید.
Google+ Business Page URL: آدرس صفحه تجاری خود در شبکه اجتماعی گوگل پلاس را در این بخش وارد نمایید تا در نتایج جستجو گوگل در سایت شما به نمایش درآید.
Google Knowledge Graph: اگر دقت کرده باشید در هنگام جستجو برخی از سایتها، اطلاعاتی در کنار نام سایت نظیر آدرس و تلفن نمایش داده میشود که این بخش مربوط به همان قسمت است؛ برای استفاده از آن کافی است گزینههای دلخواه خود در این بخش را تیک بزنید تا در نتایج جستجو سایت شما نیز نمایان شود.
Include Website Information for Google Search: توسط این گزینه میتوان در قسمت اطلاعات سایت، اطلاعات وارد شده در بخش اطلاعات اصلی سایت را نیز نمایش دهید.
Include Organization Social Profile: توسط این گزینه میتوانید اطلاعات موجود در شبکههای اجتماعی مربوط به صفحات خود را نیز در نتایج جستجو گوگل فراخوانی کنیدافزونه WPSSO
Include Person Social Profile for Site Owner: توسط این گزینه میتوانید پروفایل ادمین صفحات خود در شبکههای اجتماعی را مشخص کنید.
Organization Logo URL: توسط این گزینه میتوانید آدرس لوگوی سایت خود را جهت نمایش در نتایج جستجو وارد کنید.
Organization Banner URL: توسط این گزینه میتوانید آدرس بنر تبلیغاتی سایت خود را جهت نمایش در بخشهای تبلیغاتی گوگل و سایر موتورهای جستجو و عملیات بهینه سازی در وردپرس وارد کنید. افزونه WPSSO
Pinterest Company Page URL: در این بخش باید آدرس صفحه تجاری خود در شبکه اجتماعی پینترست را وارد نمایید.
Twitter Business @username: در این بخش باید نام کاربری صفحه تجاری خود در شبکه اجتماعی توییتر را وارد نمایید.
Optional Advanced Settings
این بخش مربوط به تنظیمات پیشرفته افزونه و برای عملیات بهینه سازی در وردپرس میباشد که توسط آن قادر به اعمال تنظیمات خاص در زمینه تنظیمات افزونه خواهید بود.
Preserve Settings on Uninstall: گاهی اوقات کاربران نیاز به حذف یک افزونه پیدا میکنند که با تیک زدن این گزینه در هنگام حذف افزونه، تنظیمات اعمال شده بر روی آن در دیتابیس سایت شما باقی خواهد ماند و با نصب دوباره افزونه تنظیمات آن بر روی افزونه پیادهسازی خواهد شد.افزونه WPSSO
Add Hidden Debug Messages: با تیک زدن این گزینه پیامهای مبنی بر خطا در افزونه غیرفعال خواهد شد.
Hide All Pro Version Options: اگر دقت کرده باشید این افزونه دارای دو نسخه تجاری و رایگان میباشد که با استفاده از نسخه رایگان، گزینههای مربوط به نسخه تجاری آن نیز به صورت غیرفعال نمایش داده میشود! با تیک زدن این گزینه تمامی گزینههای مربوط به نسخه تجاری افزونه غیرفعال خواهد شد.
Options to Show by Default: با تیک زدن این گزینه تمامی گزینههای افزونه به حالت پیشفرض نمایش داده میشوند.
General Settings
تنظیمات اصلی افزونه شامل اطلاعات اصلی سایت شما میشود که باید آن را تکمیل نمایید.افزونه WPSSO
All Social Websites / Open Graph
بخش اولی که در بخش تنظیمات اصلی مشاهده میکنید، All Social Websites / Open Graph میباشد که مربوط به اطلاعات سایت میباشد.
Site Information
اطلاعات تکمیلی سایت خود را جهت نمایش در موتورهای جستجو و عملیات بهینه سازی در وردپرس در این بخش وارد نمایید.
Website Name: در این بخش باید نام یا عنوانی را برای سایت خود انتخاب کنید! دقت کنید این بخش همان عنوان نمایش داده شده سایت در موتورهای جستجو میباشد.افزونه WPSSO
Website Description: این بخش مربوط به توضیحات مربوط به سایت میباشد که زیر عنوان در موتورهای جستجو برای عملیات بهینه سازی در وردپرس نمایش داده میشود.
Default Post / Page Type: در این بخش باید نوع برگهها و مطالب خود را انتخاب کنید.
Default Article Topic: در این بخش باید نوع و موضوع مقالات منتشر شده در سایت خود را انتخاب کنید.
Titles / Descriptions
این بخش مربوط به تنظیمات عنوان و توضیحات سایت میباشد.
Title Separator: عنوان سایت شما از توضیحات با چه کاراکتری جدا شود؟ آن را مشخص نمایید.
Add Hashtags to Descriptions: نوع هشتگ برای اضافه شدن به توضیحات را انتخاب نمایید.افزونه WPSSO
Authorship
توسط این بخش میتوانید اطلاعات نویسندگان خود را تعیین کنید.
Author Profile URL Field: با این گزینه میتوانید تعیین کنید اطلاعات نویسنده شما از کجا فراخوانی شوند که اگر میخواهید از شبکههای اجتماعی فراخوانی شوند کافی است نام شبکه اجتماعی آن را از این بخش انتخاب نمایید.
Images
این گزینه نیز مربوط به تصاویر موجود در سایت شما میباشد که کمک زیادی در بهینه سازی تصاویر سایت مینماید.
Specific Websites and Publishers
این بخش مربوط به اطلاعات شبکههای اجتماعی سایت شما میباشد که باید برای انتشار و اشتراکگذاری مطالب در آنها این بخش را تکمیل نمایید؛ این بخش شامل فیسبوک، توییتر، پینترست، گوگل، اینستاگرام، لینکدین، ساندکلود، مای اسپیس، یوتیوب و… میباشد که باید آدرس صفحات خود را در این بخش وارد کنید تا گامی در عملیات بهینه سازی در وردپرس می باشد.افزونه WPSSO
این بخش مربوط به تنظیمات صفحه فیسبوک شما میباشد که در صورت نیاز باید آن را تکمیل نمایید.
Facebook Business Page URL: اگر در شبکه اجتماعی فیسبوک صفحهای تجاری دارید لازم است آدرس آن را در این بخش وارد کنید تا از تاثیر آن در گوگل و سایر موتورهای جستجو برخوردار شوید.
Facebook Application ID: اگر از سرویس اپلیکیشن فیسبوک برای سایت خود استفاده میکند لازم است ID مربوط به آن را در این بخش وارد نمایید.
or Facebook Admin Username(s): اگر ID خود را در بخش قبلی وارد نکردهاید، نام کاربری ادمین مربوط به صفحه یا اپلیکیشن گوگل را در این بخش وارد کنید.
Instagram Business URL: اگر از شبکه اجتماعی اینستاگرام در سایت وردپرسی خود استفاده میکند و صفحهای فعال در این بخش دارید، کافی است آدرس صفحه تجاری خود در اینستاگرام را در این بخش وارد نمایید.
LinkedIn Company Page URL: اگر از شبکه اجتماعی لینکدین در سایت وردپرسی خود استفاده میکند و صفحهای فعال در این بخش دارید، کافی است آدرس صفحه تجاری خود در لینکدین را در این بخش وارد نمایید.افزونه WPSSO
Myspace Business Page URL: اگر از شبکه اجتماعی مای اسپیس در سایت وردپرسی خود استفاده میکند و صفحهای فعال در این بخش دارید، کافی است آدرس صفحه تجاری خود در مای اسپیس را در این بخش وارد نمایید.
SoundCloud Business URL: اگر از شبکه اجتماعی ساندکلود در سایت وردپرسی خود استفاده میکند و صفحهای فعال در این بخش دارید، کافی است آدرس صفحه تجاری خود در ساندکلود را در این بخش وارد نمایید.
Tumblr Business Page URL: اگر از شبکه اجتماعی تامبلر در سایت وردپرسی خود استفاده میکند و صفحهای فعال در این بخش دارید، کافی است آدرس صفحه تجاری خود در تامبلر را در این بخش وارد نمایید.
YouTube Business Channel URL: اگر از شبکه اجتماعی یوتیوب برای نمایش ویدئو و فیلمهای مرتبط با فعالیت خود در در سایت وردپرسی استفاده میکنید و صفحهای فعال در این بخش دارید، کافی است آدرس صفحه تجاری خود در یوتیوب را در این بخش وارد نمایید.
Advanced Settings
این بخش به شما کمک میکند تا تنظیمات پیشرفته مربوط به افزونه و عملیات بهینه سازی در وردپرس را تنظیم نمایید که البته باید بدانید تنها یک بخش آن در نسخه رایگان قابل دسترسی است و بقیه بخشها تنها در نسخه تجاری افزونه در دسترس خواهند بود.
Preserve Settings on Uninstall: گاهی اوقات کاربران نیاز به حذف یک افزونه پیدا میکنند که با تیک زدن این گزینه در هنگام حذف افزونه، تنظیمات اعمال شده بر روی آن در دیتابیس سایت شما باقی خواهد ماند و با نصب دوباره افزونه تنظیمات آن بر روی افزونه پیادهسازی خواهد شد.
Add Hidden Debug Messages: با تیک زدن این گزینه پیامهای مبنی بر خطا در افزونه غیرفعال خواهد شد.
Hide All Pro Version Options: اگر دقت کرده باشید این افزونه دارای دو نسخه تجاری و رایگان میباشد که با استفاده از نسخه رایگان، گزینههای مربوط به نسخه تجاری آن نیز به صورت غیرفعال نمایش داده میشود! با تیک زدن این گزینه تمامی گزینههای مربوط به نسخه تجاری افزونه غیرفعال خواهد شد.
Options to Show by Default: با تیک زدن این گزینه تمامی گزینههای افزونه به حالت پیشفرض نمایش داده میشوند.افزونه WPSSO
Extension Plugins and Pro Licenses
این بخش مربوط به ارتقا نسخه رایگان افزونه به نسخه تجاری میباشد که باید اقدام به تهیه لایسنس مربوط به افزونه نمایید؛ با وارد کردن لایسنس مربوط به افزونه تمامی ارتقا و بروزرسانیهای افزونه از طریق این بخش قابل دسترسی میباشد و دیگر نیازی به بروزرسانی دستی و از بین رفتن اطلاعات قبلی افزونه نخواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید