مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس
آپلود نشدن تصویر در وردپرس
مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس یکی از متداولترین مشکلاتی است که شاید هر کاربری به آن برخورد کند. اما راه حل چیست؟ اگر شما هم به چنین مشکلی برخوردهاید، این مقاله میتواند به خوبی به شما کمک کند. زیرا ما در این مطلب قرار است نحوه حل مشکل آپلود نشدن تصاویر در وردپرس را به شما بگوییم. شاید تصور کنید که چنین مشکلاتی بدون دلیل رخ میدهند. اما معمولا تغییراتی که در سایت وردپرسیتان ایجاد میکنید، موجب به وجود آمدن مشکلاتی از این قبیل میشوند. شما برای حل این مشکل باید عوامل مختلفی را بررسی کنید. اما باید بدانید که رفع این ایراد کار دشواری نخواهد بود. در این مقاله ما به خطاهای مختلف مربوط به آپلود تصاویر اشاره میکنیم و راه حلهای آنها را نیز برایتان قرار میدهیم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
حل مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس
عوامل مختلفی وجود دارد که میتواند سبب شود این اختلال در سایت شما به وجود بیاید. شما برای اینکه این مشکل را در سایت خود برطرف کنید میتوانید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. انجام این مراحل بسیار ساده است فقط کافی است این مقاله را تا پایان مطالعه کنید. به این صورت در هنگام چنین اتفاقی میتوانید در یک مدتزمان کوتاه خود آن را حل کنید.
درواقع خود شما باید از بین گزینههای ذکرشده هرکدام که مربوط به مشکل شما میشود را پیداکرده و سپس مطابق با راهحل ذکرشده مشکل خود را حل کنید. این مشکل ممکن است بهصورت خودکار در سایت شما ظاهرشده و مانع از آپلود تصاویر شود. ما این مشکلات احتمالی به همراه راهحل آنها را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دادهایم.
دلیل اول: مشکل ارتباطی اینترنت شما با سرور سایت و کمبود سرعت آپلود اینترنت شما
رایجترین دلیل این خطا مشکل آپلود و قطع و وصل شدن اینترنت شما هنگام آپلود تصاویر میباشد. حتی ممکن است در بعضی موارد سرعت آپلود سایت شما کم باشد. برای اینکه مطمئن شوید دلیل خطا این نیست، بهتر است که یک عکس با حجم بسیارکم (مثلاً 2 کیلوبایت) را آپلود کنید. اگر تصویر با حجم کم آپلود شد به فکر تغییر هاست یا تغییر ارائهدهنده اینترنت خود باشید تا ماجرای خطای وردپرس تمام شود.
در چنین مواقعی بهدلیل اینکه ارتباط شما با سرور قطع میشود شما امکان این را ندارید که از پرونده چندرسانهای خود تصاویر موردنظر خود را آپلود کنید. این مشکل بهراحتی قابلحل شدن است و جای نگرانی نیست.
دلیل دوم: کش شدن جاوا اسکریپت در وردپرس
مشکل دیگر در صورتی به وجود میآید که جاوا اسکریپت شما کش شده باشد. به دلیل کش جاوا، بار گذار پرونده به خوبی نمیتواند فعالیت کند و درنتیجه با مشکل آپلود نشدن تصاویر مواجه خواهید شد.
برای اینکه شما مطمئن شوید دلیل خطا این نیست؛ وارد پوشه Wp-Content/Uploads شوید و سپس بررسی کنید پوشهای بانام Js_Cache در این پوشه ایجاد نشده باشد. درصورتیکه این پوشه وجود داشت آن را حذف کنید تا مشکل برطرف شود. اما اگر وجود نداشت مشکل سایت شما از جای دیگری است.
دلیل سوم: مشکل در Mod_Security هاست
اگر مد امنیتی هاست شما مشکلی داشته باشد این خطا برای شما در هنگام آپلود نمایش داده خواهد شد. برای حل این مشکل ابتدا از هاست خود درباره مشکلات مد سکوریتی بپرسید. درصورتیکه موفق به حل مشکل نشدند یا اینکه شما خود میخواستید این مشکل را حل کنید، میتوانید خود از طریق فایل.htaccess اقدام کنید. برای انجام این کار میتوانید بهراحتی کد زیر را به .htaccess اضافه کنید.
<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>
دلیل چهارم: مشکل در فایلهای وردپرس
دلیل دیگر این مشکل میتواند ایجاد مشکل و یا تغییر فایلهای سیستمی وردپرس باشد؛ که خوشبختانه این مشکل راهکار بسیار سادهای دارد. برای اینکه این مشکل را رفع کنید اگر وردپرس شما آپدیت نیست کافی است وردپرس را آپدیت کنید.
اما اگر وردپرس شما آپدیت است تنها کافی است آپدیت وردپرس بهصورت دستی را انجام دهید تا فایلهای سیستمی شما تعمیر شوند. این کار باعث میشود فایلهایی که دارای ایراد بودهاند با این روش رفع ایراد شوند. به همین راحتی!
دلیل پنجم: وجود افزونههای ناسازگار
شما برای اینکه قابلیتهای سایت خود را زیاد کنید از پلاگینهای مختلفی استفاده میکنید. برخی از این پلاگینها با دیگر افزونهها تداخل ایجاد کرده و عملکرد سایت شما را به هم میریزند. این افزونهها را تحت عنوان افزونههای ناسازگار میشناسند. برای رفع این مشکل چند روش است که شما باید آنها را انجام دهید.
ابتدا تمامی افزونههای سایت خود را غیرفعال کنید. سپس مجدداً تصویر را بارگذاری نمایید؛ اگر تصویر بارگذاری شد یعنی اینکه مشکل از افزونههای سایت شما است. در غیر این صورت باید سراغ راهحل دیگری بروید. برای شناسایی افزونه ناسازگار یکییکی افزونهها را غیرفعال کنید تا مشخص شود کدام افزونه در عملکرد سایت شما اختلال ایجاد کرده است.
در نظر داشته باشید که این مشکل میتواند توسط قالب مورداستفاده در سایت شما نیز بهوجود بیاید، که مانند همین روش میتوانید مشکل را شناسایی کنید.
دلیل ششم: سطح دسترسی پوشه آپلود
آخرین دلیل قانعکننده برای مشکل خطای آپلود تصاویر وردپرس، تنظیم نبودن سطح دسترسی پوشههای آپلود است. شما برای حل آن باید وارد فایل منیجر هاست خود شوید، سپس پوشه Wp-content را بازکنید و پس از آن روی پوشه Uploads راست کلیک کرده و Change Premissions را کلیک کنید.
شما باید پرمیشن این پوشه را روی 744 تنظیم کنید. سپس وارد Uploads شده و درصورتیکه پوشهای زیرمجموعه این پوشه دارید، سطح دسترسی آنها را نیز به 744 تغییر دهید. بهاینترتیب مشکل شما حل خواهد شد. شما میتوانید برای حل مشکل سطح دسترسیها آموزش سطح دسترسی چیست؟ تغییر سطح دسترسی یا پرمیشن فایلها در وردپرس را مطالعه کنید و از طریق آن این مشکل را در سایت خود بهراحتی برطرف نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید