افزونه The SEO Framework
افزونه سئو وردپرس The SEO Framework
The SEO Framework برای کسانی که میخواهند یک افزونه سبک و سریع داشته باشند که تبلیغی در آن نمایش داده نشود، مناسب است. این افزونه بعضی از امکانات خرد و جزئی را در خود ندارد، در عوض بر روی ویژگیهایی که باعث بالا رفتن سرعت سایت میشود کار کرده است. معمولا از The SEO Framework به عنوان بهترین جایگزین برای افزونه های Yoast SEO و All in One SEO Pack یاد میشود. در این افزونه بیشتر بر روی ویژگیهای بصری سئو تمرکز شده است؛ هر چند قابلیتهای زیادی برای کار کردن با کلیدواژهها را هم داراست.
تنظیمات سئو در The SEO Framework بسیار ساده است. این افزونه ابزارهایی در اختیار شما قرار میدهد تا ببینید سایتتان از نظر موتورهای جستجوگر چه کیفیتی دارد و کدام قسمت از آن احتیاج به کار بیشتر دارد. این عملیات در افزونه The SEO Framework بسیار سادهتر از بعضی نسخههای Yoast انجام میشود.
بخشی از امکانات بارز افزونه The SEO Framework:
- جلوگیری از ایندکس صفحات 404 و دستهبندیهای خالی
- امکان اضافه کردن متادیتا مثل عنوان و توضیحات متا
- ساخت تگ کنونیکال و جلوگیری از تولید محتوای مشابه
- ایجاد سایت مپ یا نقشه سایت XML
- امکان استایل دهی به نقشه سایت
- اعلان تغییرات سایت به موتورهای جستجو از طریق نقشه سایت
- امکان اتصال سایت به سرچ کنسول
- قابلیت اضافه کردن متاتگ و تعیین نحوه پیش نمایش در شبکه های اجتماعی
- امکان ریدایرکت
- قابلیت NoIndex، NoFollow، Noarchive کردن تمام یا بخشی از سایت
- اکستنشن هانیپات به عنوان آنتی اسپم کامنت و قابلیت ادغام با گوگل آنالیتیکس (در نسخه پرو)
- پشتیبانی از صفحات AMP، حذف کامنت کدها، مشاهده آماری وضعیت بهینه سازی سایت (در نسخه پرو)
مقایسه یواست سئو و SEO Framework
وقتی صحبت از عنوان، توضیحات متا و نکاتی در مورد محتوای شما میشود، یواست سئو امکانات متعددی در اختیار شما قرار میدهد. این پلاگین خوانایی محتوای شما، لینکهای داخلی و خارجی محتوای شما و استفادهی درست از کلمهی کلیدی را در محتوایی که تولید کردهاید بررسی میکند و به شما اعلام میکند.
یواست سئو برای کپی رایترها و آن دسته از افرادی که به تازگی شروع به نوشتن کردهاند، بسیار مناسب است. این پلاگین محیطی کاربرپسند دارد و سیستم پیشرفتهی آن به شما قابلیت تغییر تنظیمات را میدهد.
آموزش نصب پلاگین SEO Framework
نصب این پلاگین هم از طریق سایت رسمی وردپرس و هم از داشبورد وردپرس امکانپذیر است. در این مقاله مراحل نصب این پلاگین در داشبورد وردپرس را توضیح میدهیم.
- وارد داشبورد وردپرس خود شوید و گزینهی افزونهها را انتخاب کنید. افزودن را انتخاب کنید و در قسمت جستجو عبارت SEO Framework را سرچ کنید. پلاگین را نصب و فعال کنید.
- پس از فعالسازی پلاگین، در نوار کناری داشبورد وردپرس آیکون SEO Framework نمایان میشود.
- بیشتر تنظیمات این پلاگین به طور پیشفرض تعریف شده است. اگر هنوز کاملا با مفاهیم سئو آشنایی ندارید، این تنظیمات را دستنخورده باقی بگذارید.
- برای استفاده از این پلاگین، یک پست جدید ایجاد کنید یا یکی از پستهای قبلی را ویرایش کنید. در پایین صفحه قسمت تنظیمات سئوی پست به شما نشان داده میشود. با استفاده از این تنظیمات متن خود را برای موتورهای جستجو آماده کنید.
- مانند یواست سئو، این پلاگین هم محتوای شما را بر اساس رنگ رتبهبندی میکند.
برای افزودن امکانات بیشتر به SEO Framework میتوانید پلاگین Extension Manager را نصب کنید. با استفاده از این پلاگین ۹ قابلیت دیگر به SEO Framework اضافه میشود.
- Local SEO: با استفاده از قابلیت Local SEO، میتوانید محل کسب و کار خود را در نتایج گوگل نشان دهید.
- Focus: با استفاده از قابلیت Focus می توانید مطالبتان را تا حد ممکن برای یک موضوع یا کلمهی خاص بهینه کنید.
- Article: قابلیت Article با اضافه کردن استراکچر دیتا مطالبی که منتشر کردید را بهبود میبخشد. این قابلیت برای بلاگرها بسیار کارآمد است.
- Honeypot: این قابلیت از اسپم شدن نظرات جلوگیری میکند.
- AMP: این قابلیت پلاگین SEO Framework را به پلاگین AMP متصل میکند.
- Monitor: قابلیت Monitor بهینهسازی و آمار سئوی سایت شما را کنترل میکند.
- Incognito: قابلیت Incognito تمام نظرات توسعه دهنده را از پلاگین SEO Framework پنهان میکند.
- Origin: با استفاده از قابلیت Origin بازدیدکننده ها به پست مبدا صفحهی ضمیمه شده ریدایرکت میشوند.
- Title Fix: این قابلیت عنوان شما را چک میکند و حتی قالب شما را هم بررسی میکند.
مقایسه افزونه The SEO Framework با دیگر افزونه های مشابه
در این مطلب به بررسی سادگی استفاده از این افزونه و ویژگی های آن خواهیم پرداخت. با تنظیمات این افزونه پس از نصب شروع می کنیم. بعد از فعال کردن این افزونه، تب جدیدی با نام SEO در داشبورد وردپرس نمایان می گردد. با کلیک بر روی آن به تنظیمات آن هدایت خواهیم شد.
احتمالا شمایی که با Yoast SEO کار کرده اید، بسیاری از این تنظیمات برایتان آشنا خواهد بود. افزونه The SEO Framework به شما اجازه خواهد داد که تنظیمات عنوان صفحه، متا دیسکریپشن، اشتراک در شبکه های اجتماعی و حتی مارک آپ های اسکیما را تغییر دهید.
علاوه بر سادگی کار با این افزونه، توضیحات بسیار خوبی برای هر گزینه وجود دارد. مهمتر از همه اینکه تنظیمات پیشفرض آن برای بسیاری از سایت ها کافیست. با این حال تنظیمات آن به یک صفحه محدود نمی شود. یکی از چیزهایی که توجه ما را در اولین نگاه به خود جلب نمود و از قبل نیز شنیده بودیم که توسعه دهندگان این افزونه مدعی آن بودند، کارایی بهتر آن نسبت به Yoast SEO بود. برخی از تنظیمات این افزونه در بخش Performance به شکل زیر هستند:
اگر چه در حالت کلی شاید تفاوت معنی داری بین این دو افزونه وجود نداشته باشد، اما با قاطعیت می توان گفتن که Yoast SEO کمی کند تر از The SEO Framework است، اما تجربه شما شاید چیز متفاوتی باشد. در حالت کلی می توان گفت که این افزونه در بخش تنظیمات سئو، کاملا رقیبی جدی برای Yoast SEO و All In One SEO Pack محسوب می شود.
در قدم بعدی به بررسی امکانات سئو داخلی افزونه می پردازیم. در ابتدا به لیست پست های سایت می رویم. در نگاه اول چیزی که نظر شما را جلب خواهد کرد، ستونیست که دارای امتیازات رنگی برای بخش های متفاوت از سئو یک پست است.
همانطور که انتظار می رود، سبز نشانه امتیاز خوب و قرمز نشانه امتیاز پایین برای آن بخش از سئو می باشد. مثال بالا نشان می دهد که فرصت هایی برای ارتقا سئو صفحه وجود داشته و این فرصت ها به واسطه توضیحات کوتاهی (تولتیپ) به شما اعلام می شود. هنگامی که وارد بخش ویرایشگر یک پست می شوید، بخش جدیدی با نام Post SEO Settings را مشاهده خواهید کرد.
برخلاف افزونه Yoast SEO چیزی با نام بهینه سازی برای کلمات کلیدی یا امتیاز خوانایی در این بخش وجود ندارد. با این حال امکان تغییر عنوان صفحه و متا دیسکریپشن آن و همچنین تنظیمات داده های مرتبط با شبکه های اجتماعی در این بخش گنجانده شده است.
همچنین تنظیماتی برای تغییر متا تگ robots برای هر صفحه و ایجاد ریدایرکت های سفارشی نیز در زیر هر پست وجود دارد.
گزینه ای که در اینجا وجود ندارد تنظیمات مربوط به کلمات کلیدیست که در Yoast SEO تعبیه شده است. اما با این حال اگر در استفاده از کلمات کلیدی به اندازه کافی مهارت دارید، این ویژگی برای شما ضرورتی نخواهد داشت. البته شما می توانید ویژگی مشابهی را با استفاده از پلاگین Focus برای The SEO Framework به آن اضافه کنید.
در حالت کلی افزونه The SEO Framework تجربه ای را به شما انتقال می دهد که کاملا قابل مقایسه با Yoast SEO خواهد بود. کارایی آن به هیچ وجه کمتر از Yoast SEO نیست و از طرفی برای سایت های کوچکتر مناسب تر نیز می تواند باشد.
با این حال از نظر امکانات و ویژگی ها، هنوز Yoast SEO پادشاه افزونه های سئو است. با این وجود قابلیت ارتقا The SEO Framework چیزیست که می تواند مورد توجه کاربران پیشرفته قرار گیرد. به طور خلاصه می توان گفت که اگر به دنبال محصول جدیدی در بین افزونه های سئو می گردید، قطعا این افزونه ارزش توجه و نصب را خواهد داشت.
جمع بندی
یکی از ویژگی های جذاب وردپرس، تعداد بالای افزونه های آن برای انجام یک کار از جمله سئو سایت است. با این وجود تنها تعداد محدودی از افزونه ها هستند که در مرکز توجهات قرار دارند.
در حالت کلی افزونه The SEO Framework تجربه ای فوق العاده برای شما به همراه خواهد داشت و در عین حال ویژگی ها و امکانات فراوانی را در اختیارتان می گذارد. استفاده از این افزونه آسان است و کاریای آن تا حد بسیار زیادی به Yoast SEO نزدیک است. اگر به دنبال افزونه جدیدی برای سئو سایت خود هستند، مطمئنا این افزونه ارزش توجه و صرف وقت را خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید