w3designw3design
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
Search
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • وبلاگ
امنیت وب سایت

راهکارهای افزایش امنیت وب سایت

writer12020-12-08T09:49:13+03:30
By writer1 طراحی سایت

روش های افزایش امنیت وب سایت

محافظت و افزایش امنیت وب سایت دغدغه تمام مدیران وبسایت ها و فروشگاه های اینترنتی هم از جهت محفوظ نگاه داشتن اطلاعات حیاتی و شخصی سایت و همین طور از نظر عدم دسترسی به اطلاعات خصوصی کاربران ، می باشد. امنیت وب فاکتوری است که نه تنها برای مالک دامنه بلکه برای موتورهای جستجو نیز اهمیت دارد و در سئو سایت تاثیر می گذارد و گوگل به وبسایت هایی که امنیت بالاتری دارند توجه بیشتری دارد.

افزایش امنیت وب سایت

کاربران فضای مجازی نیز به وبسایت هایی اعتماد می کنند که بالاترین ضریب امنیتی را رعایت کرده باشند. یعنی در این چرخه ، از سه منظر می توان ضرورت افزایش امنیت سایت را مشاهده کرد. اول مالکیت وبسایت جهت جلوگیری از به سرقت رفتن اطلاعات مهم ، دوم کاربرانی که قصد ورود یا خرید از سایت را دارند و سوم موتورهای جستجو که توجه ویژه ای به میزان امنیت وبسایت دارند و این فاکتور را در نتایج رتبه بندی لحاظ می کنند.

مهم ترین علل هک شدن سایت ها :

سایت ها به دلیل نقص در موارد مختلف هک می شوند . در زیر لیست برخی از مهم ترین عواملی که باعث هک شدن سایت ها می شوند را مشاهده می نمایید :

۱) در طراحی سایت نرم افزارهای قدیمی مورد استفاده قرار گرفته شده . به طور کل نرم افزارهای طراحی سایت هرقدر که قدیمی تر باشند دارای اشکالات امنیتی بیشتری هستند و این اشکالات در نسخه های بالاتر اصلاح خواهند شد . بنابراین استفاده از نسخه های قدیمی در هنگام طراحی سایت ، به این دلیل که نقاط ضعفشان برای هکرها شناخته شده است ، ریسک بزرگی خواهد بود .

۲) استفاده از سیستم های مدیریت محتوای قدیمی مانند جوملا ۵/۱ که تقریبا احتمال هک شدن سایت طراحی شده با این سیستم ها برابر ۱۰۰% خواهد بود .

۳)استفاده از رمز عبور ضعیف و ساده . استفاده از رمز هایی مانند ۱۲۳۴ ، تاریخ تولدتان ، نام خودتان و … به سادگی توسط افرادی که تا حد اندکی با شما آشنایی دارند قابل حدس زدن است .

۴) نصب ماژول ها ، قالب ها، کامپوننت ها ، پلاگین ها و … کرک شده . این نرم افزارها به صورت فروختنی در بازار وجود دارند و توسط افرادی قفل آن ها شکسته یا به اصطلاح هک می شوند . استفاده از چنین نرم افزارهایی علاوه بر اینکه از نظر اخلاقی درست نیست ، می تواند امنیت وب سایت شما را به مخاطره بیندازد . به این دلیل که شخص کرک کننده نرم افزار قادر است یک در مخفی یا یک تروجان نیز به این افزونه ها اضافه نماید و هنگامی که شما در طراحی سایت خود از آن ها استفاده می نمایید منجر به بروز خرابی در وب سایت شما شوند . بنابر این یکی از راه های افزایش امنیت وب سایت رعایت حق کپی رایت است !

۵) ویروسی شدن کامپیوتری که برای مدیریت سایت استفاده می شود . کافی است یک تروجان به تبلت ، رایانه ، موبایل و… فردی که مدیریت سایت را بر عهده دارد ، راه یابد تا کلیه رمزها و اطلاعات ورود به سایت برای سازنده ویروس یا تروجان ارسال گردد .

هک شدن سایت ها

9 راهکار جهت افزایش امنیت سایت

گاهی اوقات بهترین روش برای اجرای هر کاری انتخاب ساده ترین روشهاست. شما به خوبی می دانید که باید وب سایت خود را از هکر ها و اتفاقات بد محافظت کنید زیرا به محض اینکه امنیت سایت پایین بیاید با اشکالات و وقایع پیچیده و دردسرسازی مواجه خواهید شد. با این وجود ، روشهایی اساسی برای افزایش امنیت وب سایت شما وجود دارد.

1.نرم افزارها و سیستم عامل را به روز کنید

به روز نگه داشتن تمام سیستم عامل ها یا اسکریپت هایی که نصب کرده اید بسیار مهم است. هکرها با حمله به نقص های امنیتی در نرم افزارهای تحت وب ، امنیت سایت شما را تهدید می کنند . اهمیت دارد که هر محصول نرم افزاری که در وبسایت خود به کار گرفته اید را به روز کنید.

update software

2.افزایش امنیت سایت با رمز عبور قوی

استفاده از کلمات عبور قوی بسیار ضروری است. هکرها مکررا از نرم افزارهای پیشرفته ای استفاده می کنند که از قدرت بالایی جهت هک و عبور از رمز کار گذاشته شده برخوردار هستند. برای افزایش امنیت سایت ، کلمه عبور حتما باید پیچیده باشد و حاوی حروف بزرگ ، حروف کوچک ، اعداد و کاراکتر های خاص باشد. بهتر است رمزهای عبور حداقل 10 کاراکتر داشته باشند.

افزایش امنیت سایت با رمز عبور قوی

3.رمز دو مرحله ای و یک بار مصرف

یکی از امکاناتی که برخی از سرویس های هاستینگ برای مخاطبان خود فراهم کرده اند ، استفاده از رمز دو مرحله ای و یک بار مصرف است. در این شرایط زمانی که قصد ورود به هاست وبسایت را دارید علاوه بر رمز اول ، از شما پسوورد دوم نیز درخواست می شود. این رمز دوم فقط از طریق نرم افزار authenticator که بر روی موبایل شما نصب می شود قابل دسترسی است و هیچ فردی به غیر از شما به آن دسترسی ندارد.

website password

4.رمزگذاری صفحات با گواهینامه ssl

از رمزگذاری SSL در صفحات ورود به سیستم استفاده کنید. گواهینامه SSL اجازه می دهد تا اطلاعات حساس مانند شماره کارت های اعتباری ، و هرگونه رمز ورود به سیستم به طور ایمن انتقال داده شوند. اطلاعات وارد شده در یک صفحه رمزگذاری شده ، به طوری که دسترسی شخص ثالث به اطلاعات غیرممکن می شود. این کار به جلوگیری از دسترسی هکرها به اطلاعات ورود به سیستم یا سایر اطلاعات شخصی کمک می نماید.

گواهینامه ssl

5.از یک هاست مطمئن استفاده کنید

انتخاب یک شرکت میزبانی وب ایمن و معتبر برای امنیت وب سایت شما ضرورت دارد. اطمینان حاصل کنید که هاست انتخابی شما از تمام تهدیدها آگاه و مصون است و برای افزایش امنیت سایت شما مناسب است. سرویس هاستینگ شما همچنین باید از داده های شما در یک سرور مجزا نسخه پشتیبان تهیه کند تا در صورت هک شدن احتمالی سایت شما ، سریعا آن را بازیابی نماید. حتما از شرکتی هاست سایت را تهیه کنید که پشتیبانی 24 ساعته داشته باشد.

هاست

6.وب سایت خود را پاکسازی کنید

هر پایگاه داده ، برنامه یا افزونه در وب سایت شما ، پتانسیل ورود افراد بیگانه به سایت را دارد. شما باید هر پرونده ، دیتابیس یا برنامه هایی را که دیگر استفاده نمی شود از وب سایت حذف کنید. همچنین ضروریست که ساختار فایل و پوشه های سایت خود را به صورت منظم دسته بندی کنید تا خیلی راحت و سریع داده های مربوطه را مشاهده و تغییرات را اعمال نمایید.

website cleaner

7.تهیه نسخه پشتیبان ار سایت

اقدام دیگری که برای افزایش امنیت سایت ضرورت دارد این است که بطور مرتب از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت عدم دسترسی سایت یا از بین رفتن اطلاعات ، بتوانید با بک آپ گرفته شده آن را بازگردانی کنید. همچنین ارائه دهنده میزبان وب شما باید از سرورهای خود بک آپ تهیه کند ولی شما هم باید بطور جداگانه و پیوسته از فایلهای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. برخی از برنامه های مدیریت محتوا مثل وردپرس دارای افزونه هایی هستند که می توانند به طور خودکار از سایت شما BACKUP بگیرند و البته فراموش نکنید که از دیتاست های سایت نیز بصورت دستی بک آپ بگیرید.

BACKUP

8.آنالیز امنیت سایت

شما باید روزانه آنالیز و اسکن های امنیتی سایت را انجام دهید تا آسیب پذیری یا امنیت وب سایت و سرور را بررسی کنید. تحلیل های امنیتی باید با هر تغییری که بر روی سایت می دهید انجام شوند. تعدادی ابزار رایگان آنالیز سایت در اینترنت وجود دارد که می توانید از آنها برای اندازه گیری میزان امنیت سایت خود استفاده کنید. البته اکثر این ابزارها می توانند جهت بررسی مختصر مفید باشند و احتمالا همه نقایص امنیتی وبسایت شما را تشخیص نمی دهند. نصب یک افزونه آنالیز امنیت بر روی سایت می تواند بهترین راهکار در این زمینه باشد.

آنالیز امنیت سایت

9.همکاری با متخصصین افزایش امنیت سایت

همکاری با یک شرکت که خدمات امنیتی ارائه می دهد می تواند یک راهکار مناسب برای محافظت و افزایش امنیت وب سایت شما باشد. این درست است که بسیاری از اقدامات سطحی را خودتان می توانید انجام دهید اما فرآیند های تخصصی به متخصصین امنیت وب نیاز دارد. شرکت هایی که خدمات امنیتی ارائه می دهند می توانند به طور مرتب وب سایت شما را در برابر آسیب پذیری ها بررسی کنند ، ایرادات امنیتی کامل وب سایت را برطرف کنند، بر فعالیت های مخرب نظارت کنند و هر زمان نیاز به تغییر یا اقدامی باشد وارد عمل شوند.

افزایش امنیت سایت

جمع بندی

شما و همکارانتان باید همیشه در افزایش امنیت سایت خود بکوشید و این نکاتی که ذکر کردیم فقط اصلی ترین و اساسی ترین روش ها بودند و علاوه برا این موارد بسیاری از اقدامات دیگر نیز وجود دارد. هرگز از امنیت سایت خود غافل نشوید و اجازه ندهدید افراد سودجو از زحمات شما سو استفاده کنند.

Share this post

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Author

writer1

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Related Posts

فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم

فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم

فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم همانطور که می‌دانید گرویتی فرم یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین فرم‌ساز وردپرس می‌باشد که... read more

مگامنو

مگامنو چیست؟ آموزش ساخت مگامنو

مگامنو چیست؟ آموزش ساخت مگامنو 🔸 مگامنو در واقع اجازه می دهد تعدا زیادی لینک را در یک کادر و... read more

ساخت پنل کاربری در وردپرس

ساخت پنل کاربری در وردپرس

ساخت پنل کاربری در وردپرس امروز از سری مقاله های آموزش رایگان طراحی سایت به آموزش ساخت پنل کابری... read more

مدیریت محتوا نیوک

مدیریت محتوا نیوک

PHP nuke ( پی اچ پی نیوک) چیست؟ سیستم مدیریت محتوا نیوک یا DNN یک CMS کاملا رایگان و اوپن... read more

ساخت آواتار در وردپرس

ساخت آواتار در وردپرس

ساخت آواتار در وردپرس اگر توجه کرده باشید در سایت‌های وردپرسی قابلیت انتخاب و تغییر پروفایل وجود ندارد مگر اینکه... read more

چرخه رنگ در طراحی سایت

چرخه رنگ در طراحی سایت

چرخه رنگ چرخه رنگ چیست؟ رنگ ها نقش زیادی در تمام رشته های طراحی دارند و طراحی سایت نیز از آن... read more

ساب دامین

ساب دامین چیست؟

ساب دامین  ساب دامین در واقع بخشی از دامنه اصلی شما می باشد و به همین دلیل نیز به آن... read more

افزونه Everest Forms

افزونه Everest Forms

افزونه Everest Forms افزونه Everest Forms یکی از بهترین افزونه های فرم ساز وردپرس برای ایجاد انواع فرم ها از... read more

افزونه Capability Manager Enhanced

افزونه Capability Manager Enhanced

معرفی افزونه Capability Manager Enhanced افزونه Capability Manager Enhanced در پایگاه افزونه های وردپرس به ثبت رسیده و تا امروز... read more

افزونه LayerSlider

آموزش ساخت اسلایدرهای حرفه ای با افزونه LayerSlider در وردپرس

افزونه LayerSlider افزونه LayerSlider یکی از بهترین افزونه های اسلایدساز وردپرس و یک افزونه حرفه ای و چند منظوره برای ایجاد گالری... read more

جستجو

Follow Us

Facebook Pinterest Instagram Linkedin Telegram

آخرین مطالب

افزونه Crisp Live Chat
افزونه Crisp Live Chat
خطای INSTALL ERROR
خطای INSTALL ERROR هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس
افزونه Elementor
افزونه Elementor
خطای Internal Server Error 500
آموزش رفع خطای Internal Server Error 500
افزونه Visual Composer
افزونه Visual Composer
بازیابی رمز عبور
آموزش غیرفعال کردن بازیابی رمز عبور در وردپرس
دیتابیس هاست
آموزش تغییر رمزعبور و نام کاربری از طریق دیتابیس هاست
افزونه Cerber Security & Antispam
افزونه Cerber Security & Antispam
افزونه Slimstat analytics
افزونه Slimstat analytics
افزونه WP Super Cache
افزونه WP Super Cache

دسته‌ها

  • آموزش
  • آموزش وردپرس
  • بازاریابی محتوا
  • برنامه نویسی
  • تبلیغات
  • دسته‌بندی نشده
  • سئو
  • سئو خارجی
  • شبکه
  • طراحی اپلیکیشن
  • طراحی سایت
  • کامپیوتر و لپ تاپ
  • گرویتی فرم
  • لینک سازی
  • نرم افزار

بایگانی‌ها

  • مارس 2021
  • فوریه 2021
  • ژانویه 2021
  • دسامبر 2020
  • نوامبر 2020
  • اکتبر 2020
  • سپتامبر 2020

دسترسی سریع

  • خانه
  • وبلاگ
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • طراحی سایت
  • سئو و بهینه سازی
  • کارت ویزیت آنلاین
  • پنل پیامکی

عضویت در خبرنامه

    ۹۱۰۰-۱۰۱۱(۰۱۳) info@w3design.ir
    تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای تیم w3design محفوظ است.