راهاندازی بسته نصبی وردپرس در سی پنل
راهاندازی بسته نصبی وردپرس در سی پنل
♦️در این مقاله به آموزش راهاندازی بسته نصبی وردپرس در سی پنل می پردازیم که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا به راحتی قالبی که به صورت نصب بسته آسان در وردپرس طراحی شده را دقیقا مشابه دمو روی سایت خودتان نصب کرده و از آن استفاده کنید. مراحل نصب بسته آسان وردپرس روی cpanel بسیار ساده است در پایان این آموزش قادر خواهید بود قالب های دلخواه خود را روی وردپرس نصب کنید.
?بسته نصبی وردپرس چیست
?زمانی که شما یک بسته نصبی رو در سایت خودتان فعال میکنید؛ یعنی اینکه قالب آماده برای سایت شما فعال میشود و تمامی تنظیماتی که طراح قالب طراحی کرده است بر روی سایت شما نصب خواهد شد. شما تمامی این امکانات را که در پیشنمایش مشاهده کردید میتوانید در سایت خودتان داشته باشید.
یعنی شما یک پکیج در اختیاردارید که میتوانید عملکرد دمو را در سایت خودتان پیادهسازی کنید. به این معنی که نسخهای از این قالب در سایت شما نصب خواهد شد. شما میتونید این بسته نصبی رو در کمتر از 5 دقیقه در سایت خودتان اجرا کنید.
?این بسته یک فایل زیپ است که یک قالب همراه با افزونهها، ابزارکها، نوشتهها و… روی سایت شما نصب خواهد شد. بهعنوانمثال زمانی که شما دموهای قالب را مشاهده میکنید میتوانید با دریافت بسته نصبی دقیقاً مشابه دمو و امکاناتش را در سایت خودتان داشته باشید و از اون استفاده کنید.
?آموزش راهاندازی بسته نصبی وردپرس روی هاست سی پنل
?برای شروع آموزش راهاندازی بسته نصبی وردپرس در سی پنل ابتدا باید وارد سی پنل شوید. برای ورود شما باید اطلاعات ورود به سی پنل رو از هاستینگ خود دریافت کنید. برای ورود به مدیریت فایلها میبایست وارد File Manager شوید.
?بعد از آن شما باید وارد Public HTML شوید تا وارد پوشه Root اصلی وبسایت خودتان شوید.
?وقتی وارد پوشه Public HTML شدید در اینجا هر فایلی که وجود دارد رو باید حذف کنید. سپس هاست خالی و آماده برای نصب قالب میباشد. اگر روی هاست محتوایی داشته باشید با نصب کردن تمام محتواها از بین میرود و حذف میشود. برای اینکه محتواهای خودتون رو از دست ندهید اولین قدم گرفتن پشتیبان است. بنابراین ابتدا Backup بگیرید و در جای دیگر ذخیره کنید. بعد از نصب قالب شما میتونید محتوا رو انتقال دهید.
?بعدازاینکه Public HTML خالی شد، Upload رو کلیک کرده و فایل بسته نصبی رو که دانلود کردید Upload کنید.
?در این مرحله توجه داشته باشید که حتماً هاستی که شما تهیه میکنید باید فضای کافی رو برای نصب قالب داشته باشد. بنابراین قبل از نصب بسته نصبی حتماً به این موضوع توجه داشته باشید که با مشکل مواجه نشوید.
?البته پیشنهاد ما برای فضای مناسب قالبهای حرفهای این است که هاست 1000 مگابایت تهیه کنید. حتماً توجه داشته باشید اگر در این مرحله بعدازاینکه فایل رو Upload کردیم و نتوانستیم Extract کنیم فضای دیسک را 1000 مگابایت قرار دهید.
?هنگامیکه فایل بهصورت کامل Upload شد، شما میتونید در پوشه Public HTML فایل رو از حالت فشرده خارج کنید. در اینجا شما باید فایل اصلی که Upload کرده بودید رو حذف کنید. زمانی که از حالت فشرده خارج شد دو تا فایل به شما میدهد که شامل یک فایل Archive.zip و یک فایل Installer.php است.
?حتماً توجه داشته باشید که بهجز این دو فایل هیچ فایل دیگری در پوشه نباشد و بعد از اون آدرس سایت رو در یک مرورگر جدا با پسوند Installer.php وارد کنید. مثلاً Site.ir/Installer.php به این شکل Installer.php اجرا میشود.
?بعدازاینکه این کارها رو انجام دادید میتونید به مرحله بعد برید. بنابراین با انتخاب گزینه Next به مرحله بعد میروید. در این مرحله از شما اطلاعات دیتابیس شما رو میخواهد. کاری که باید انجام دهید این است که ابتدا یک دیتابیس ساخته و سپس اطلاعات رو در اینجا وارد کنید.
?در اینجا برای شما توضیح دادیم که چطور دیتابیس خودتان را بسازید. برای ساخت دیتابیس به صفحه اصلی سی پنل برگشته و “MySQL® Database Wizard” رو انتخاب کنید
?در این قسمت یک نام برای دیتابیس انتخاب می کنیم، در مرحله بعد دوباره یوزر را انتخاب کرده و با password generator یک رمز عبور می سازیم و رمز را وارد می کنیم. و در پایان ساخت یوزر دیتابیس و در این مرحله گزینه ALL PRIVILEGES را انتخاب کرده و دکمه next را می زنیم. ای اینجا دیتابیس ساخته شده است.
?در اینجا یوزر و پسورد دیتابیس را وارد کرده و بعد از ان تست دیتابیس را انتخاب کرده وقتی پیغام success دیتابیس و سبز رنگ باشه یعنی دیتابیس به صورت کامل با وردپرس ارتباط برقرار کند.
?در مرحله بعد گزینه advanced options را انتخاب کرده و یوزر و پسورد برای سایت وردپرسی خود انتخاب می کنیم.
?و سپس دکمه next را انتخاب می کنیم. اگر در این قسمت هیچ خطایی رخ نداد نصب با موفقیت انجام می شود.
?و در آخر test site را انتخاب کرده و وارد وبسایت شویم. و در اینجا سایتی مشابه دمو همان قالب مورد نظر در اینجا خواهید داشت. برای وارد شدن به پنل مدیریت خود به این صورت site.ir/wp-admin را وارد می کنیم و با وارد کردن یوزر و پسورد با موفقیت وارد پنل مدیریت شوید و تغییرات وبسایت خود را به راحتی انجام دهید.
دیدگاهتان را بنویسید