آموزش پارک دامین در دایرکت ادمین
پارک دامین در دایرکت ادمین یا دومین پوینتر چیست؟
پارک دامین در واقع یک نام دامنه است که به صورت غیر مستقیم مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع چنین دامنه هایی به صورت فعال مورد استفاده قرار نمی گیرند و به صورت پارک شده برای استفاده بعدی در صف انتظار قرار می گیرند. معمولا یک دامنه بعد از ثبت به یک سرویس میزبانی وب متصل می شود.
به عنوان مثال فرض کنید شما دامنه ای با پسوند com. دارید که از آن به عنوان دامنه اصلی استفاده کرده و مرتب روی آن کار می کنید. در کنار آن می توانید دامنه هایی با پسوند org. یا ir. و… را نیز با عنوان پارک دامنه داشته باشید. بدین ترتیب هر زمان که یکی از این آدرس ها توسط کاربران جستجو شد، مرورگر به صورت خودکار اطلاعات دامنه اصلی شما یعنی همان دامنه com. را نمایش می دهد.
پیشنهاد میشود از این مقاله دیدن کنید : پارک دامین چیست؟
دلایل نیاز به پارک دامنه دایرکت ادمین چیست؟
طبق تعریفات انجام شده از پارک دامنه می توان این برداشت را داشت که شما تمایل دارید دامنه های دیگر با پسوندهای متفاوتی را نیز در کنار دامنه اصلی خود داشته باشید اما همگی باید یک محتوا را نمایش دهند. در چنین شرایطی استفاده از پارک دامنه بهترین گزینه موجود است. این کار دقیقا مثل این می ماند که شما چندین ماشین را در نقاط مختلفی پارک کنید تا در زمان مورد نیاز بتوانید از آنها استفاده نمایید. برخی از مهم ترین دلایل نیاز به پارک دامنه عبارتند از:
- زمان کافی برای راه اندازی یک وب سایت جدید را ندارید. برای اینکه بتوانید از یک نام دامنه استفاده کنید، باید برای آن یک هاست ایران یا خارج تهیه نمایید و همانند دامنه اصلی روی آنها زمان بگذارید. اگر فرصت کافی برای کار کردن روی دامنه های جانبی خود را ندارید، بهترین کار این است که از پارک دامین استفاده کنید.
- شما دامنه هایی با پسوندهای متفاوت را خریداری کرده اید تا بعدا از آنها استفاده کنید. خرید دامنه های مشابه دامنه اصلی که تنها از نظر پسوند با یکدیگر تفاوت دارند، امری عادی و معمول است. بهتر است زمانی که تمامی دامنه های مورد نظر خود را خریداری کرده اید، از آنها روی سرویس میزبانی وب خود به صورت پارک دامنه استفاده کنید. به اینصورت ترافیک بیشتری به سمت دامنه اصلی هدایت می شود.
- دیگر نیازی به وب سایت خود ندارید و منتظر منقضی شدن هاست آن هستید. در چنین شرایطی زمانی که تاریخ انقتضای آنها فرا می رسد، دامنه آن ها را پارک کنید. (در صورتی که محتوای سایت ها مشابه باشد.)
آموزش پارک دامین در دایرکت ادمین
گاهی ممکن است هنگام اضافه کردن یک آدرس جدید به سایت مثلا در زمان متصل نمودن پسوندهای دیگر یک دامنه و … لازم شود یک دامنه را روی هاست خود پارک نماید به این معنی که هنگام وارد شدن به یک دامنه با آدرس دوم سایت باز شود. این مطلب پارک دامنه در دایرکت ادمین را به شما آموزش خواهد داد.
برای پارک دامین در دایرکت ادمین باید از امکان دومین پوینتر (Domain Pointers) استفاده نمود. بدین منظور پس از وارد شدن به پنل هاست خود که در اینجا منظور همان دایرکت ادمین است از بخش Advanced Features بر روی گزینه ی Domain Pointers کلیک کنید.
سپس در بخش Add New Domain Pointer در فیلد مربوطه دامنه ی خود را وارد کرده و بر روی دکمه ی Add کلیک نمایید. البته یک گزینه ی Create as an Alias نیز در این میان وجود دارد که بهتر است تیک آنرا که به طور پیش فرض زده شده است را بردارید زیرا این گزینه به معنای مستقل بودن دامنه ی جدید و تغییر مسیر یا ریداریکت نکردن دامنه به آدرس دامنه ی اصلی است و از آنجا که این مساله برای جلوگیری از سردرگمی کاربران و همچنین جلوگیری از اختلال در کار موتورهای جستجو مفید است. زیرا بهتر است همواره کاربران و موتورهای جستجو شما را تنها با یک آدرس و پسوند بشناسند.
پس از انجام این کار دامنه در قسمت پایین همین صفحه لیست خواهد شد ولی در هنگام پارک دامنه در دایرکت ادمین باید به چند نکته توجه داشته باشید:
1- باید هاست شما قابلیت پارک دامنه را داشته باشد و به بیان دیگر باید پشتیبان هاست شما این امکان را در هاست شما تعبیه نموده باشد.
2- پیش از انجام این کار می بایست دی ان اس های دامنه ی خود را بر روی هاستی که قصد پارک آن دامنه را بر روی آن دارید تنظیم نموده باشید و یا اگر به تازگی و بعد از پارک کردن دامنه در دایرکت ادمین ممکن است لازم باشد مدتی صبر کنید تا دی ان اس ها تنظیم شده و سایت شما از طریق آن قابل دسترس باشد.
دیدگاهتان را بنویسید