w3designw3design
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
Search
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • وبلاگ
ویژگی های هاست

آشنایی با امکانات و ویژگی های هاست

writer12021-01-21T09:49:48+03:30
By writer1 طراحی سایت

آشنایی با هاست ( Host ) و ویژگی های فضای میزبانی مناسب

در این مقاله قصد داریم شما را با مفهوم ویژگی های هاست آشنا کنیم. پس از مطالعه ی این مقاله شما قادر خواهید بود، هاستینگ های مختلف را مقایسه کنید و بهترین پیشنهاد را با توجه به نیاز خود انتخاب نمایید.اما در ابتدا اشاره ای خواهیم داشت به مفهوم هاست.

هاست چیست ؟

هاست در اصطلاح به معنای میزبان می باشد و در وب، به فضایی گفته می‌شود که داده‌ها و کدهای وب‌ سایت بر روی آن قرار می‌گیرند. Host امکاناتی از قبیل دسترسی به دیتابیس، ارسال و دریافت ایمیل، اجرای کدها و … را فراهم می سازد. کلیه فایل ها، عکس ها و … یک وب سایت بر روی هاست قرار می گیرد تا به صورت شبانه روزی از طریق اینترنت درهر مکانی قابل دسترسی باشد. این فضای میزبانی توسط شرکت‌ های هاستینگ بر روی سرورهایشان ایجاد شده و به مشتریان اجاره داده می‌شود.

آشنایی با امکانات و ویژگی های هاست

پس از اجاره فضای میزبانی، شرکت هاستینگ برای مدیریت هاست، یک کنترل پنل در اختیار شما قرار می دهد. همراه این کنترل پنل، یک آدرس اینترنتی، نام کاربری و رمز منحصر به فرد به شما داده می شود. با استفاده از این اطلاعات می توانید به بخش مدیریتی Host خود وارد شوید و سایت خود را در آن بارگذاری نمایید.

برای دریافت اطلاعات کامل تر از مفهوم هاست پیشنهاد میکنیم از این مقاله دیدن فرمائید : هاست و انواع آن 

کنترل پنل های هاست

کنترل پنل هاست ابزاری محبوب است که برای مدیریت سرویس هاست استفاده می شود. شما می توانید انواع فعالیت ها را با آن انجام دهید؛ نام دامنه خود را مدیریت کنید، برنامه ها را نصب کنید، حساب های ایمیل را ایجاد و مدیریت کنید، فایل های وب سایت را آپلود کنید و غیره. البته در صورتی که به سرور دسترسی داشته باشید می توانید با ورود به سرور همه این کارها را بطور مستقیم نیز انجام دهید.

این کار نیاز به دانش در زمینه کار با سرور دارد. با یک اشتباه ممکن است کل سایت خراب شود. علاوه بر این، کنترل پنل ها معمولاً به صورت بصری و ساده هستند و باعث صرفه جویی در وقت شما می شوند. می توانید پنل های زیادی را در اینترنت مشاهده کنید که هر کدام دارای ویژگی های متفاوتی هستند. در این مقاله از w3design متداول ترین کنترل پنل ها را بررسی می کند.

کنترل پنل های هاست

انواع کنترل پنل هاست

  • سی پنل
  • پلسک
  • اچ پنل
  • دایرکت ادمین
  • وبمین
  • ISPmanager

ویژگی های هاست : یک هاست عالی چه ویژگی‌هایی دارد؟

در سرویس‌هایی که شرکت‌های میزبانی وب ارائه می‌دهند آیتم‌های مختلفی وجود دارد. در این بخش با مشخصات و ویژگی‌های هاست خوب آشنا می‌شویم. تا بتوانید خودتان درست و غلط را یاد بگیرید و بهترین هاست را با توجه به نیازتان تهیه کنید.

۱. پهنای باند (Bandwidth)

هنگام خرید هاست حتما با عبارت پهنای باند روبرو می‌شوید. احتمالا شما هم تجربه کرده‌اید که در مواقع شلوغی سایتی برایتان باز نشود. گرفتن کارنامه کنکور در لحظه اعلام نتایج را یادتان هست؟ یا ثبت نام پیش فروش ایران خودرو. برای اینکه تعداد زیادی از کاربران بتوانند همزمان یک سایت را ببینند به پهنای باند بالا نیاز است. پهنای باند درست مثل یک اتوبان است. هر چقدر این اتوبان عریض‌تر باشد خودروهای بیشتری از آن حرکت می‌کنند و کسی پشت ترافیک نمی‌ماند.

Bandwidth

پهنای باند سایت‌مان را چطور حساب کنیم؟

برای تخمین، باید حجم اطلاعات سایت و میزان بازدید را در نظر بگیرید. (البته نوع کاربری سایت هم مهم است. مثلا سایت‌های دانلود فیلم و آهنگ به پهنای باند بالایی نیاز دارند.) در سایت‌های معمولی، می‌توانید حجم هر صفحه را حساب کنید و آن را در میانگین بازدید روزانه ضرب کنید. مثلا اگر هر صفحه سایت ۲۰۰ کیلوبایت باشد و روزانه ۴۰۰ بازدید کننده دارید، عدد ۸۰۰۰۰ کیلوبایت (یا ۸۰ مگابایت) بدست می‌آید. حالا با ابزاری مثل گوگل آنالیتیکس ببینید هر کاربر میانگین به چند صفحه از سایتتان سر میزند. مثلا ۵ صفحه. ۸۰۰۰۰ را در ۵ و نتیجه را در ۳۰ روز ماه ضرب کنید، تا پهنای باند موردنیاز ماهانه “حدودی” به‌دست بیاید.

۲. فضا یا حجم هاست (Disk space)

فضای هاست همان حجمی است که در اختیار شما قرار می‌گیرد تا اطلاعات سایت خود را روی آن قرار دهید. این مفهوم درست مثل کارت حافظه موبایل یا هارد دیسک کامپیوتر است. طبیعتا هرچه فضای هاست بیشتر باشد، می‌توان اطلاعات بیشتری روی آن قرار داد. شرکت‌های هاستینگ فضاهای متنوعی را در اختیار شما می‌گذارند.

Disk space

از کجا بفهمیم به چه حجمی نیاز داریم؟

باز هم به سایت‌تان توجه کنید! سایت‌های کوچک یا وبلاگ‌های شخصی به فضای هاست کمی نیاز دارند. چون ماهیت این سایت‌ها فقط متن و تعدادی عکس کوچک است. اما اگر سایت شما شامل انواع محصولات، عکس‌ها، محتوای ویدئویی و… است به حجم بالایی نیاز دارید. بعد از نوع کاربری، به پارامترهایی مثل استاتیک یا داینامیک بودن سایت، دیتابیس‌ها، قالب، سیستم مدیریت محتوا و… هم توجه کنید. توصیه می‌کنیم برای تخمین دقیق‌تر فضای موردنیاز هاست، نظر طراح سایت خود را بپرسید.

۳. افزودن دامنه (Addon Domain)

دامنه اصلی شما باید همان ابتدای کار روی هاست قرار بگیرد. در این که شکی نیست! اما نوع دیگری از دامنه هم وجود دارد. قابلیت ادان دامین به شما کمک می‌کند تا دامنه دیگری را به هاست‌تان اضافه کنید.

Addon Domain

کاربرد ادان دامنه برای توسعه کسب و کار است. مثلا تصور کنید شما یک «فروشگاه آنلاین کتاب» دارید. با توسعه سایت، تصمیم گرفته‌اید که «بخش لوازم تحریر» را هم راه‌اندازی کنید. اگر هاستتان ادان دامین داشته باشد، دیگر نیازی نیست مجدد هاست جدیدی بخرید. کافی است به راحتی و از طریق کنترل پنل، دامنه سایت جدید را به هاست اضافه کنید. پس اگر برنامه دراز مدتی برای توسعه دارید، حتما هاستی با قابلیت ادان دامین بخرید.

۴. کنترل پنل (Control panel)

کنترل پنل به شما در مدیریت بهتر هاست کمک می‌کند. با این برنامه، بدون نیاز به کدنویسی، می‌توانید کارهای لازم را از طریق یک پنل گرافیکی ساده پیش ببرید. Cpanel، Direct admin، Plesk و… از محبوب‌ترین پنل‌های مدیریتی هستند. بعد از خرید هاست، شرکت هاستینگ شناسه و رمز دسترسی را در اختیار شما قرار خواهد داد. با ورود به این پنل می‌توانید به آسانی کارهای زیر را انجام دهید:

  • مشاهده گزارش‌های سرور
  • مدیریت حساب کاربری
  • جزئیات حافظه خالی و حافظه مصرف شده
  • افزودن دامنه به هاست
  • جزئیات مصرف پهنای باند
  • مدیریت دیتابیس
  • تنظیمات مربوط به ایمیل‌ها
  • نصب سیستم مدیریت محتوا
  • و انواع امکانات دیگر

Control panel

۵. بکاپ گیری (Backup)

فکر می‌کنم همه ما با اهمیت بکاپ گیری آشنا هستیم. وقتی پای اطلاعات سایتمان در میان باشد این ویژگی پر رنگ‌تر هم می‌شود. برای خرید هاست حتما به قابلیت بکاپ گیری توجه کنید. شرکت‌های هاستینگ معتبر سرویس‌های بکاپ دائمی و منظم دارند. در صورت نیاز به این اطلاعات می‌توانید با پشتیبانی شرکت ارتباط بگیرید، یا خودتان بکاپ را دریافت کنید. در کنترل پنل هاست منویی برای backup وجود دارد که همیشه در دسترس شماست.

Backup

حادثه که خبر نمی‌کند! مشکلات فنی ممکن است از طرف سرور شرکت، یا از طرف خود شما باشد. مسائلی مثل خرابی و سوختگی سخت افزاری، پاک شدن اشتباهی اطلاعات سایت در هنگام توسعه نرم افزاری و… در کمین سایت شما هستند. پس برای اینکه خیالتان راحت باشد با سرویس بکاپ سایت‌تان را بیمه کنید!

۶. آپ تایم (uptime)

آپ تایم بالا از ویژگی های هاست خوب است. این ویژگی در دسترس بودن سایت شما را نشان می‌دهد. هیچ مخاطبی دوست ندارد به سایت‌هایی که مدام قطع هستند سر بزند. از طرفی عدم دسترسی، تاثیر بسیار منفی روی ترافیک سایت دارد. (بخصوص در سایت‌های فروشگاهی که درآمدشان از حضور کاربران در لحظه است)

uptime

مقدار آپتایم در طول ۱ سال و به صورت درصدی تعیین می‌شود. ایده‌آل‌ترین عدد ۱۰۰% است. اما به هر حال هر انسان و ماشینی ضریب خطا دارد. به همین دلیل اکثر شرکت‌های معتبر هاستینگ آپتایم ۹۹.۹۹% را ارائه می‌دهد. یعنی در طول یکسال ممکن است نهایتا ۱ ساعت سایت شما از دسترس خارج شود.

Share this post

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Author

writer1

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Related Posts

افزونه OptinMonster

فرم پاپ آپ در وردپرس با افزونه OptinMonster

معرفی افزونه optinmonster افزونه OptinMonster یک افزونه حرفه ای و کاربردی برای وردپرس می باشد که توسط آن قادر به... read more

افزونه های امنیتی وردپرس

افزونه های امنیتی وردپرس

معرفی بهترین افزونه های امنیتی وردپرس متاسفانه، بسیاری از صاحبان وبسایت ها به دام این فکر که هکرها فقط شرکت... read more

احراز مالکیت محتوا به گوگل

احراز مالکیت محتوا به گوگل چیست؟

احراز مالکیت محتوا به گوگل یکی از نگرانی هایی که معمولا وبمسترها دارند ضایع شدن حق آنها بواسطه کپی سایت... read more

فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم

فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم

فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم همانطور که می‌دانید گرویتی فرم یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین فرم‌ساز وردپرس می‌باشد که... read more

مدیریت دیدگاه ها

مدیریت دیدگاه ها در وردپرس و راهنمای حذف نظرات

آموزش بخش نظرات یا دیدگاه های وردپرس در این مقاله نحوه مدیریت دیدگاه ها شامل نحوه تایید ، ویرایش و... read more

اد آن دامین چیست

اد آن دامین چیست؟

Domain Addon یا اد آن دامین چیست؟ یکی از ویژگی های کاربردی هاست سی پنل ، که برای افرادی که... read more

کار با برگه ها در وردپرس

کار با برگه ها در وردپرس

کار با برگه ها در وردپرس 🔹در این مقاله قصد داریم تا به معرفی و آموزش کار با برگه ها... read more

افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس

افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس

افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس 🔸کاهش حجم تصاویر سایت یکی از مقدماتی ترین کارها برای افزایش سرعت یک وب... read more

دسته بندی محصولات

آموزش ایجاد دسته بندی محصولات در وردپرس

دسته بندی محصولات در ووکامرس امروز می‌خواهیم آموزش مدیریت دسته‌بندی محصولات در ووکامرس را به شما عزیزان w3design آموزش دهیم.... read more

انواع درگاه پرداخت واسط

انواع درگاه پرداخت واسط کدام اند؟

انواع درگاه پرداخت واسط ورود به دنیای تجارت الکترونیک و راه اندازی کسب و کار اینترنتی نیازمند فراهم آوردن بستر... read more

جستجو

Follow Us

Facebook Pinterest Instagram Linkedin Telegram

آخرین مطالب

بسته نصبی قالب وردپرس
آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین
افزونه ShortPixel
افزونه ShortPixel و بهینه سازی تصاویر وردپرس
افزونه‌ WPFront user Role
افزونه‌ WPFront user Role برای مدیریت نقش های کاربری در وردپرس
آموزش ساخت بسته نصب آسان در وردپرس
آموزش ساخت بسته نصب آسان در وردپرس
افزونه Ninja Forms
افزونه Ninja Forms
افزونه EWWW Image Optimizer
افزونه EWWW Image Optimizer
افزونه User Role Editor
افزونه User Role Editor و مدیریت نقش و سطح دسترسی کاربر در وردپرس
نصب وردپرس روی ساب فولدر
آموزش نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین
افزونه Master Slider
افزونه Master Slider
افزونه Formidable Forms
افزونه Formidable Forms

دسته‌ها

  • آموزش
  • آموزش وردپرس
  • بازاریابی محتوا
  • برنامه نویسی
  • تبلیغات
  • دسته‌بندی نشده
  • سئو
  • سئو خارجی
  • شبکه
  • طراحی اپلیکیشن
  • طراحی سایت
  • کامپیوتر و لپ تاپ
  • گرویتی فرم
  • لینک سازی
  • نرم افزار

بایگانی‌ها

  • فوریه 2021
  • ژانویه 2021
  • دسامبر 2020
  • نوامبر 2020
  • اکتبر 2020
  • سپتامبر 2020

دسترسی سریع

  • خانه
  • وبلاگ
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • طراحی سایت
  • سئو و بهینه سازی
  • کارت ویزیت آنلاین
  • پنل پیامکی

عضویت در خبرنامه

    ۹۱۰۰-۱۰۱۱(۰۱۳) info@w3design.ir
    تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای تیم w3design محفوظ است.