فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم
فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم
همانطور که میدانید گرویتی فرم یکی از بهترین و پیشرفتهترین فرمساز وردپرس میباشد که به همراه ماژولهای مختلف و انعطافپذیر ارائه میگردد.از سری مقاله های آموزش طراحی سایت صفر تا صد بدون نیاز به کد نویسی امروز با مقاله آشنایی با فیلدهای قیمت گذاری در گرویتی فرم همراه شما هستیم.
?انواع فیلدهای گرویتی فرم
اول به قسمت ساختن فرم جدید برید و فرم مورد نظرتان رو بسازید. برای ساختن فرم های مورد نظرتان کلی فیلد در اختیار دارید که یک بخش از این فیلدها ، فیلدهای “قیمت گذاری” هستند که در پایین هر کدام از فیلدها رو برای شما توضیح میدهیم .
فیلد محصول: هر فیلد محصول در تب عمومی خود دارای 2 قسمت مهم هست یکی “نوع محصول” هست و دیگری هم “قیمت” است.
یک توضیح در مورد قسمت “نوع فیلد” موجود در تب عمومی فیلد محصول میدهیم :
محصول تکی : در این نوع محصول شما یک قیمت ثابت تعیین میکنید و کاربر باید همون قیمت یا مضربی از اون قیمت را که بعنوان تعداد یا مقدار وارد کرده پرداخت میکند . البته میتوانید در همون تب عمومی ؛ این گزینه انتخاب تعداد رو غیرفعال کنید .
لیست بازشو : در این نوع محصول ، شما چند گزینه میسازید و آنها رو نام گذاری میکنید و برای هر گزینه هم یک قیمت تعیین میکنید .
دکمه رادیویی : این نوع هم دقیقا مثل لیست بازشو هست و ظاهرش فرق دارد .
تعیین شده توسط کاربر : این نوع محصول ، یک فیلد هست که کاربر قیمت مورد نظرش رو وارد میکند .
فیلد مخفی : این نوع محصول ، یک قیمت ثابت هست که از دید کاربر مخفی هست ولی به قیمت کل اعمال میشود و کاربر باید آنرا پرداخت کند .
محاسباتی : این نوع مثل محصول تکی هست با این تفاوت که دیگر شما قیمت ثابت رو به آن وارد نمی کنید بلکه از عملیات ریاضی بقیه فیلدها بدست میاد .
نکات :
1 – شما میتوانید از هر تعداد محصولی با هر نوعی که دوست دارید داخل فرم استفاده کنید و محدودیتی وجود ندارد .
2 – هر فیلد “قیمت گذاری” که به فرم اضافه میشود به تنهایی دارای یک قیمت کل هست. حالا اگر محصولتان جوری باشد که تعدادش رو به انتخاب خود کاربر میذارید مثل محصول تکی باید حواستان باشد که اگه کاربر اون قسمت تعداد یا مقدار رو خالی بگذارد یعنی اینکه مقدار یا تعداد اون محصول 0 هست . پس قیمت کل همون فیلد محصول میشود => 0 تا ایکس تومن مساوی با 0 تومن. ( یا ریال )
فیلد حمل و نقل : خب با فیلد “محصول” آشنا شدیم . فیلد “هزینه حمل و نقل” هم تقریبا شبیه خود “فیلد محصول” هست اما با این مزیت که کنار هر گزینه مقداری که سود یا ضرر میکنید را هم نشان میدهد . مثلا اگه گزینه پست پیشتاز روی 7000 هزار تومن باشد و گزینه تیپاکس 8000 تومان باشد . اگه گزینه پست پیشتاز را انتخاب کنید کنار گزینه تیپاکس عدد +1000 اضافه میشود یعنی اگر بخواهید به گزینه تیپاکس تغییر بدهید ، باید 1000 تومن دیگر هم پرداخت کنید .
فیلد تعداد / مقدار : فیلد “تعداد/مقدار” هم کاملا کاربردش مشخص است ، اما یک مزیت دارد اینکه می توانید مقدار حداقل یا حداکثرش رو تنظیم کنید .
فیلد انتخاب ها : فیلد “انتخاب ها” مقداری حرفه ای تر از بقیه هست و قابلیت اضافه کردن “چک باکس” را هم دارد . این فیلد رو در قالب یک مثال به شما توضیح میدهیم.
فرض کنید شما یک محصول به اسم “لپ تاپ” دارید که قیمت پایه اش 3 میلیون تومان هست. حالا اگه کاربر این لپ تاپ را با گارانتی شرکت ایکس بخرد قیمتش میشود 3 میلیون و 200 هزار تومان و اگه با گارانتی شرکت ایگرگ بخرد قیمتش میشود 3 میلیون و 300 هزار تومن .
خب شما باید اول یک “فیلد محصول” استفاده کنید و اسم محصول رو لپ تاپ بگذارید . حالا یک فیلد “انتخاب ها” به فرم اضافه کنید . در تب عمومی این فیلد “انتخاب ها” باید محصول مورد نظرتان یعنی “محصول لپ تاپ” را انتخاب کنید و در همون تب عمومی گزینه های مورد نظر یعنی گارانتی و قیمت ها را اضافه کنید . این فیلد انتخاب ها مزیتش این است که اگر کاربر حتما محصول لپ تاپ را میخواست بخرد قیمت گارانتیش هم به قیمت کل اضافه میشود وگرنه قیمت های گارانتی توی قیمت کل بدون تاثیر خواهد بود .
فیلد مجموع : آن قیمتی که به درگاه فرستاده میشود مجموع قیمت همه “فیلد های قیمت گذاری” هست که این قیمت کل رو میتوانید از طریق فیلد “مجموع” به کاربر نشون بدهید . این فیلد “مجموع” در قسمت “فیلدهای قیمت گذاری” موجود هست و قرار دادنش در فرم اختیاری هست ولی بهتر است در فرم وجود داشته باشه تا کاربر قبل انتقال به بانک بداند که دقیقا چقدر باید پرداخت کند.
فیلد کد تخفیف : به صورت پیشفرض کد تخفیف در گرویتی فرم وجود ندارد ولی اگر در حین خرید گرویتی فرم از سایت اصلی و خارجی اش لایسنستون شامل استفاده از ادانزهای گرویتی فرم هم باشد، ادانز کوپن تخفیف هم به شما داده میشود که میتوانید نصب کنید و فیلد کد تخفیف هم به فرمتان اضافه کنید.
از طریق این فیلدها و منطق های شرطی میتوانید به سادگی فرم های خارق العاده ای بسازید .
دیدگاهتان را بنویسید