w3designw3design
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
Search
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • وبلاگ
ترافیک وب سایت

ترافیک وب سایت چیست؟

writer12020-12-01T12:08:04+03:30
By writer1 سئو

منظور از ترافیک وب سایت چیست؟

ترافیک وب سایت مهمترین فاکتوری موفقیت یک وب سایت تلقی شده است” ، اما این اظهار نظر دارای شرایطی می باشد. اگرچه ترافیک یک وب سایت یک شریان حیاتی وب سایت است، اما کیفیت ترافیک به مراتب مهمتر از کمیت آن است. البته هر مقدار از ترافیک، بهتر از بدون ترافیک بودن است، اما اگر وب سایت شما ایده آل ترین سایت هم باشد ولی اگر بازدید کنندگان شما به محصولات شما و یا دسترسی کامل به اطلاعات شما نداشته باشند، قطعا در آینده محکوم به شکست خواهید بود. همه ما از این واقعیت آگاه هستیم که بدون داشتن ترافیک وب سایت در بازاریابی آنلاین ، قادر به فروش بالا در فرصت های بدست آمده نخواهیم بود. “

ترافیک وب سایت چیست

اهمیت افزایش ترافیک سایت

فرقی نمی کند که شما چه نوع خدمات و محصولاتی را به مشتریان خود ارائه می دهید. هر اندازه هم که وب سایت شما خوب و باکیفیت باشد اما تا زمانی که قادر نباشید بازدید واقعی برای آن دریافت کنید و باعث افزایش ترافیک سایت خود شوید ، تلاش های شما بی نتیجه مانده و سودی در پی نخواهد داشت. از همین رو یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت کسب و کارهای آنلاین ، عدم موفقیت در افزایش ترافیک سایت است. مشکل اصلی چنین وب سایت هایی دیده نشدن توسط کاربران فضای مجازی است. چنانچه مدیران این وب سایت ها بتوانند در رابطه با افزایش بازدید سایت موفق عمل کنند این امکان را خواهند داشت که ترافیک واقعی و هدفمند را به سمت وب سایت خود جذب نمایند.

اهمیت افزایش ترافیک سایت

افزایش بازدید سایت یکی از عواملی است که باعث بهبود رتبه الکسا سایت شما شده و ترافیک سایت را با استفاده از بهترین متدهای روز افزایش می دهد. هر چه ترافیک سایت بالاتر باشد و کاربران بیشتری در طول روز از سایت شما بازدید به عمل آورند ، تاثیر مثبتی بر روی رتبه الکسا می گذارد. تاثیر این روش در یک بازه 7 تا 14 روزه قابل مشاهده می باشد. در حال حاضر و به دلیل محدودیت در تعداد کاربران ، امکان انتخاب حداکثر 1500 آی پی در هر شبانه روز وجود دارد. اما این نکته را نیز باید در نظر گرفت که با انتخاب مدت زمان بالاتر و تعداد بازدید بیشتر از زیر صفحه ، تا سقف 10 بازدید به ازای هر کاربر را برای یک شبانه روز انتخاب نمایید.

انواع ترافیک سایت :

گفتیم که ترافیک وب سایت بسیار مهم می باشد و عاملی اساسی در موفقیت یک سایت است اما در نظر داشته باشید کیفیت ترافیک وب سایت از کمیت ترافیک اهمیت بالاتری دارد . ترافیک وب سایت به دو دسته ترافیک هدفمند و بی هدف تقسیم می شود . بین این دو نوع ترافیک تفاوت بسیار زیادی وجود دارد که درک این موضوع عامل بسیار مهمی در موفقیت سایت شما می باشد . ترافیک بی هدف بازدیدکنندگانی هستند که از سایت شما بازدید می کنند اما اطلاعات و محصولات شما برای آن ها ارزشمند نیست و آن ها از طریق تبلیغات سایت شما در سایت های دیگر و یا تبیغات کلیکی وارد سایت شما شده اند و این افراد فقط برای کم تر ز چند ثانیه در سایت شما باقی می مانند .

انواع ترافیک سایت

راهکارهای افزایش Website traffic کدامند؟

بدون‌شک برای افزایش ترافیک وب سایت روش‌های متعددی وجود دارد و برخلاف تصور، حتی برخی از آنها می‌تواند در دنیای آفلاین پیاده‌سازی شود. در ادامه به معرفی و بررسی این راهکارها می‌پردازیم:

Website traffic

۱- تبلیغات

بی‌تردید هر نوع تبلیغات می‌تواند باعث افزایش آگاهی از برند و بالا بردن ترافیک سایت شما شود. این تبلیغات می‌تواند به صورت کلیکی، همسان، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، گوگل ادز و… یا حتی تلویزیونی، مکتوب و محیطی باشد. البته با توجه به بودجه خود باید طوری رسانه تبلیغاتی خود را انتخاب کنید که بتوانید بیشتری ترافیک ورودی را داشته باشید. معمولا تبلیغات و بازاریابی در فضای آنلاین بهتر جواب می‌دهد.

۲- سئو

اگر بخواهیم سه گزینه مهم برای افزایش ترافیک وب سایت نام ببریم بی‌تردید یکی از آنها بهینه سازی برای موتورهای جستجو یا سئو خواهد بود. در طول روز جستجوهای بسیار زیادی در موتورهای جستجو و به‌ویژه گوگل انجام می‌شود و کاربران با کلیک روی نتایج نمایش داده شده وارد سایت موردنظر می‌شوند. بنابراین هر چه سئوی بهتری داشته باشید و در نتایج صفحه اول گوگل قرار بگیرید، باید منتظر افزایش ترافیک سایت خود باشید.

۳- حضور در شبکه‌های اجتماعی

یکی از بهترین روش‌های بالا بردن ترافیک سایت حضور در شبکه‌های اجتماعی است. از طریق کانال‌های مختلف توزیع محتوا می‌توانید مطالب خود را تبلیغ کنید و با قراردادن لینک محتوا کاری کنید تا کاربران به سمت سایت شما هدایت شوند.

۴- انواع محتوا

انواع محتوا به شما کمک می‌کند تا بتوانید تنوع لازم را ایجاد کرده و ترافیک ورودی بیشتری دریافت کنید. به کمک انواع فرمت‌های محتوایی می‌توانید چیزی که مخاطب می‌خواهد به او ارائه کنید. گاهی می‌توانید از محتوای ویدیویی در پلتفرم‌های پخش ویدیو استفاده کنید، گاهی هم می‌توانید سراغ محتوای متنی بلند و کوتاه بروید.

۵- عنوان جذاب

اولین چیزی که نظر مخاطبان را جلب می‌کند، عنوان و تیتر جذاب است. هرچه عناوین شما بهتر، جذاب‌تر و کاربردی‌تر باشند، درنتیجه نرخ کلیک بیشتری می‌گیرند و ترافیک سایت شما افزایش پیدا می‌کند. عنوان محتواست که باعث می‌شود بقیه آن خوانده شود و نظر کاربر را جلب کند.

۶- کلمات کلیدی

هر چه کلمات کلیدی را بهتر و دقیق‌تر انتخاب کنید، بیشتر باعث بالا رفتن ترافیک وب‌ سایت شما خواهد شد. کاربران براساس نیاز و نیت خود به جستجو می‌پردازند، بنابراین کلمات کلیدی را باید دقیق‌تر انتخاب کنید و معمولا کلمات کلیدی طولانی تر و چندبخشی ترافیک بیشتری را جذب می‌کنند.

۷- ایجاد ترافیک ارجاعی (Referral)

باید کاری کنید تا از پلتفرم‌ها و رسانه‌های مختلف به سمت شما بک‌لینک ارسال شود و بتوانید ترافیک ریفرال بسازید. هر چه محتوای بهتر و جذاب‌تری داشته باشید و به عنوان منبع موثق شناخته شوید، می‌توانید بک‌لینک‌های بیشتر و بهتری دریافت کنید.

ترافیک ارجاعی

۸- ایمیل مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی یکی از روش‌های ارتباطی و تبلیغاتی بسیار خوب و اثربخش است که بسیاری از کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک از آن استفاده می‌کنید. این روش به خوبی کمک می‌کند تا بتوانید ترافیک ورودی سایت خود را بالاتر ببرید. ضمن اینکه می‌توانید از کاربران بخواهید تا عضو خبرنامه شوند و به محتوای جدید شما دسترسی داشته باشند. بنابراین با کلیک روی لینک محتوای ارسالی ترافیک وب‌ سایت شما افزایش پیدا می‌کند.

۹- سایت ریسپانسیو

موبایل فرندلی یا Mobile First یکی از الگوریتم‌های مهم گوگل برای رتبه‌بندی و نمایش محتوای شما در صفحه نتایج جستجوست. از آنجایی که این روزها بیشتر کاربران از طریق گوشی‌های هوشمند و تبلت وارد سایت شما می‌شوند، بنابراین باید طراحی سایت‌تان کاملا ریسپانسیو یا واکنش‌گرا باشد و روی هر صفحه نمایشی به درستی نشان داده شود. همین کار باعث می‌شود در صفحه نتایج عملکرد بهتری داشته باشید و ترافیک بالاتری بگیرید.

۱۰- ارتقای سرعت سایت

بهترین محتوا را هم داشته باشید ولی سایت شما از رابط کاربری و تجربه کاربری خوبی برخوردار نباشد، هیچ فایده‌ای ندارد. یکی از موارد بسیار مهم در رقم زدن بهترین تجربه برای کاربر، سرعت سایت است. سایتی که کند باشد مشتری زیادی نخواهد داشت و در نتیجه رفته رفته ترافیک شما نیز افت خواهد کرد.

۱۱- استفاده از ابزارهای تحلیلی

ابزارهای تحلیلی نظیر گوگل آنالیتیکس و سرچ کنسول گوگل که به رایگان اطلاعات و گزارش‌های ارزشمندی را در اختیار شما قرار می‌دهند، کمک می‌کنند تا بتوانید ترافیک سایت خود را افزایش دهید. به کمک این ابزارهای متوجه می‌شوید چه مشکلاتی وجود دارد، عملکرد کمپین‌های شما چطور بوده یا ترافیک ورودی شما دقیقا از کجاست. به همین دلیل با برطرف کردن خطاهای موجود یا سرمایه‌گذاری و تقویت بخش‌های بهتر، می‌توانید ترافیک خود را افزایش دهید.

گوگل آنالیتیکس

۱۲- برگزاری رویداد

برگزاری رویدادهای حضوری و غیرحضوری مانند وبینار کمک می‌کند تا مخاطبان زیادی برای ثبت نام، دریافت فایل و کسب اطلاعات درباره جزئیات رویدادها به سایت شما سر بزنند. بنابراین ترافیک ورودی سایت شما افزایش پیدا می‌کند.

۱۳- اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسرها افرادی هستند که فالوئرهای زیادی دارند و می‌توانند روی مردم اثرگذار باشند. بنابراین اجرای کمپین‌های مشترک با آنها و اینفلوئنسر مارکتینگ می‌تواند در زمان مشخصی حجم زیادی از کاربران را به سمت سایت شما هدایت کند.

نتیجه گیری

نباید برای ایجاد ترافیک وب سایت تان فقط به موتورهای جستجو متکی باشید.بعد از مطالعه این پست با تاکتیک های مختلفی که می توانید برای جذب بازدیدکننده استفاده کنید، آشنا شدید.این تکنیک ها شامل تبلیغات آنلاین، ترافیک شبکه های اجتماعی، پست نوشتن به عنوان مهمان یا درج کامنت بودند.چه یکی از این تکنیک ها یا همه آن ها را با هم استفاده کنید، این کار باعث خواهد شد که جذب بازدیدکننده توسط وبسایتتان دستخوش تغییر شود.سعی کنید اول یکی از این متدها را امتحان کرده و ببینید که آیا می توانید با استفاده از آن از اتکا به ترافیک ایجاد شده توسط موتورهای جستجو رها شوید یا خیر.

Share this post

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Author

writer1

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Related Posts

W3C validation

بهینه سازی کدنویسی html و css سایت w3c validation

W3C validation چیست؟ W3C validation فرایند بررسی کد وب سایت‌ها است، برای تعیین اینکه متوجه شوید آیا سایت از استانداردهای... read more

افزونه WP Meta SEO

افزونه WP Meta SEO چیست؟

افزونه WP Meta SEO یکی از افزونه‌های کاربردی برای بهینه سازی در وردپرس افزونه Wp Meta SEO می‌باشد که توسط... read more

Dwell Time

Dwell Time چیست؟

Dwell Time چیست؟ ✅ معنای لغوی Dwell Time، «زمان ماندگاری» است اما در سئو دارای معنای دقیق‌تری است: ✅به مدت‌زمانی که... read more

بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا چیست؟ و دلایل اهمیت استفاده از استراتژی بازاریابی محتوا

بازاریابی محتوا چیست؟ بازاریابی محتوا ، بخشی از استراتژی بازاریابی و توسعه کسب‌وکار شما است که بر ایجاد و توزیع محتوای ارزشمند، مرتبط و... read more

خزنده موتور جستجو

خزنده موتور جستجو(crawler) چیست؟

خزنده موتور جستجو (crawler) چیست؟ ✅موتورهای جست‌و‌جو از خزنده‌ها برای پیدا کردن صفحات مرتبط با نتایج جست‌و‌جو استفاده می‌کنند. عنکبوت... read more

نرخ کلیک یا CTR

نرخ کلیک یا CTR چیست؟

نرخ کلیک چیست؟ نرخ کلیک به انگلیسی Click Through Rate یا CTR گفته می شود و یکی از شاخص های... read more

الگوریتم پنگوئن گوگل

الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟

الگوریتم پنگوئن الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟ الگوریتم پنگوئن راهی برای مبارزه با سایت‌هایی بود که قصد داشتند با استفاده از روش‌های... read more

featured snippets

featured snippet گوگل چیست؟

featured snippet درواقع featured snippet یا پاسخ ویژه گوگل، نتایج جستجوی انتخاب شده‌ای هستند که در بالای نتایج ارگانیک و... read more

technical seo

سئو تکنیکال یا سئو فنی (Technical SEO) چیست و چرا اهمیت دارد؟

سئو تکنیکال یا سئو فنی چیست؟ سئو تکنیکال یا سئو فنی یکی از موارد بسیار مهمی است که قبل از... read more

سئو

سئو یا بهينه‌سازي موتور جستجو چیست؟

سئو یا Search Engine Optimization سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه... read more

جستجو

Follow Us

Facebook Pinterest Instagram Linkedin Telegram

آخرین مطالب

لینک دادن خودکار تصاویر
آموزش لینک دادن خودکار تصاویر به نوشته در وردپرس
افزونه SiteOigin
افزونه SiteOigin
افزونه Loginizer
افزونه Loginizer
افزونه WP Live Chat
افزونه WP Live Chat
افزونه Beaver Builder
افزونه Beaver Builder
افزونه BulletProof Security
افزونه BulletProof Security
افزونه Crisp Live Chat
افزونه Crisp Live Chat
خطای INSTALL ERROR
خطای INSTALL ERROR هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس
افزونه Elementor
افزونه Elementor
خطای Internal Server Error 500
آموزش رفع خطای Internal Server Error 500

دسته‌ها

  • آموزش
  • آموزش وردپرس
  • بازاریابی محتوا
  • برنامه نویسی
  • تبلیغات
  • دسته‌بندی نشده
  • سئو
  • سئو خارجی
  • شبکه
  • طراحی اپلیکیشن
  • طراحی سایت
  • کامپیوتر و لپ تاپ
  • گرویتی فرم
  • لینک سازی
  • نرم افزار

بایگانی‌ها

  • مارس 2021
  • فوریه 2021
  • ژانویه 2021
  • دسامبر 2020
  • نوامبر 2020
  • اکتبر 2020
  • سپتامبر 2020

دسترسی سریع

  • خانه
  • وبلاگ
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • طراحی سایت
  • سئو و بهینه سازی
  • کارت ویزیت آنلاین
  • پنل پیامکی

عضویت در خبرنامه

    ۹۱۰۰-۱۰۱۱(۰۱۳) info@w3design.ir
    تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای تیم w3design محفوظ است.