w3designw3design
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
Search
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ
  • خدمات ما
    • طراحی سایت
    • سئو و بهینه سازی سایت
    • کارت ویزیت آنلاین
    • پنل پیامکی
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • وبلاگ

مدیریت فایل کانفیگ وردپرس

writer22021-01-24T12:29:24+03:30
By writer2 آموزش وردپرس, طراحی سایت

مدیریت فایل کانفیگ وردپرس

🔰کانفیگ وردپرس یکی از مهم ترین فایل‌هاییی است که تنظیمات مدیریت محتوا در این فایل ذخیره شده و وظیفه اتصال با پایگاه داده را دارد و اطلاعات مهمی از پایگاه داده مثل نام پایگاه داده، نام کاربری پایگاه داده و… در آن ذخیره میشود که با فایل میتوانید با پایگاه داده ارتباط برقرار کنید و کنترل سایت خودتان را داشته باشید. در این سری از آموزش رایگان صفر تا صد طراحی سایت  به آموزش مدیریت فایل کانفیگ وردپرس می پردازیم.

آموزش مدیریت فایل کانفیگ وردپرس

فایل کانفیگ وردپرس چیست؟

🔰کانفیگ وردپرس یا فایل wp-config.php همان فایل تنظیمات وردپرس شماست که در هاست شما قابل مشاهده هست. با  این فایل میتوانید کارها را در وردپرس مدیریت کنید. اگر با کدهایی که در فایل کانفیگ وردپرس میتوان از آن ها استفاده کرد آشنایی داشته باشید میتوانید بسیاری از قابلیت‌های وردپرس را کنترل کرده و سایتتان را امن‌تر و بهینه تر کنید.

🔰در ادامه این مقاله به بعضی از کدهای کاربردی که با استفاده از آن میتواید سایت خودتان را از نظر امنیتی بهتر کنید می پردازیم.

فایل کانفیگ وردپرس چیست؟

تغییر مسیر فایل wp-config.php

🔰همانطور که در بالا اشاره کردیم فایل کانفیگ وردپرس درواقع همان فایل اصلی برای تنظیمات وردپرس هست که یکی از مهم‌ترین فایل‌های وردپرس هست و باید توجه ویژه‌ای در افزایش امنیت wp-config.php داشته باشید و از اطلاعاتی که درون این فایل قرار دارد به خوبی محافظت کنید. یکی از راه‌هایی که باعث افزایش امنیت wp-config.php در وردپرس میشود این لست که مسیر قرارگیری فایل کانفیگ وردپرس را در هاست تغییر دهیم.

🔰به عبارت دیگر به جای اینکه فایل wp-config.php در روت هاست یا همان مسیر public_html قرار داشته باشد میتوانیم آن را به مسیر دیگر و حتی در مسیر جدا از public_html مثل home هاست قرار دهیم. یکی از ویژگی‌های خوب وردپرس این است که به هر مکان که این فایل را انتقال دهید قادر است تا آن را شناسایی کرده و اطلاعات را از آن بگیرد، اما ممکن است گاهی اوقات اینطور نباشد که میتوانید به راحتی خودتان مسیر را برای وردپرس تعریف کنید. برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید.

🔸ابتدا وارد هاست خود شده و سپس روی گزینه File manager کلیک کنید تا به مسیر مدیریت فایل‌ها در هاست هدایت شوید.

🔸سپس وارد مسیر public_html شده و دنبال فایل wp-config.php بگردید.
🔸روی فایل راست کلیک کرده و گزینه Move را انتخاب کنید.
🔸مسیر مورد نظر برای انتقال فایل را انتخاب کنید و سپس فایل را انتقال دهید.
🔸با کلیک روی دکمه New File در هاست خود یک فایل جدید با نام wp-config.php در مسیر public_html بسازید و کدهای زیر را در آن قرار دهید.

define(‘ABSPATH’, dirname(__FILE__) . ‘/’);
require_once(ABSPATH . ‘../path/to/wp-config.php’);

🔸حالا همانطور که در کد بالا میبینید به جای ../path/to/wp-config.php مسیری که فایل اصلی wp-config.php را به آن منتقل کردید را وارد کرده و فایل را ذخیره کنید.

تغییر مسیر فایل wp-config.php

تغییر مکان قرار گیری پوشه wp-content

🔰پوشه wp-content همان پوشه‌ای هست که فایل‌های مربوط به افزونه، قالب و تمام فایل‌هایی که در رسانه وردپرس آپلود می‌کنیم در این مسیر قرار می‌گیرند. دلایل مختلفی میتواند برای تغییر مسیر آپلود در وردپرس وجود داشته باشد که بیشتر ممکن است بخاطر امنیت باشد و بخواهید که مسیر آپلود را یکم از دید سایرین مخفی کنید. به هر حال با هر هدفی که قصد این کار را دارید برای تغییر مسیر پوشه wp-content کافی است تا کدهای زیر را در مکان مناسبی از فایل wp-config.php قرار دهید.

define( ‘WP_CONTENT_DIR’, dirname( __FILE__ ) . ‘path/to/wp-content’ );

define( ‘WP_CONTENT_URL’, ‘http://’ . $_SERVER[‘HTTP_HOST’] . ‘/path/to/wp-content’ );

🔰همانطور که در قطعه کد بالا میبینید در خط اول که با عنوان WP_CONTENT_DIR میبینید مسیر مشخص شده بر اساس مسیری که فایل wp-config.php در آن قرار دارد سنجیده میشود و به این معنی هست که برای تعیین مسیر باید بر اساس مسیری که فایل wp-config.php آن قرار دارد اقدام به انتقال و تعریف مسیر کنید. WP_CONTENT_URL هم مربوط به آدرس هست که بر اساس تنظیمات دامنه در وردپرس مشخص میشود که میتوانید آن را مستقیم وارد کنید یا اینکه مشابه کد بالا که گزینه بهتری هست از آن استفاده کنید.

تغییر مکان قرار گیری پوشه wp-content

تغییر مکان پوشه ی افزونه وردپرس

🔰شاید بخواهید تا مسیر را هم در وردپرس خودتان تغییر دهید، برای این کار اول پوشه plugins که در مسیر /public_html/wp-content/plugins/ قرار دارد را به مسیر دلخواه خودتان منتقل کنید و سپس با تعریف کد زیر در فایل wp-config.php مسیر پوشه افزونه‌ها را برای افزونه‌ها در این فایل مشخص کنید.

1
 

define( ‘WP_PLUGIN_DIR’, dirname(__FILE__) . ‘/path/to/plugins’ );

define( ‘WP_PLUGIN_URL’, ‘http://’ . $_SERVER[‘HTTP_HOST’] . ‘/path/to/plugins’ );

🔰در خط اول WP_CONTENT_DIR مسیر مشخص شده بر اساس مسیری که فایل wp-config.php در آن قرار دارد سنجیده میشود. WP_CONTENT_URL مربوط به آدرس هست که بر اساس تنظیمات دامنه در وردپرس مشخص میشود که میتوانید آن را مستقیم وارد کنید.

 

تغییر مکان پوشه ی افزونه وردپرس

تغییر قالب پیش فرض وردپرس

🔰اگر برای قالب شما مشکلی پیش بیاید، به عنوان نمونه به اشتباه پوشه قالب را از هاست خودتان حذف کرده باشید. بنابراین میتوانید یک قالب دلخواه را به عنوان قالب پیشفرض وردپرس انتخاب کنید. برای این منظور کافی است تا کد زیر را در فایل wp-config.php قرار داده و سپس برای انتخاب قالب پیشفرض در وردپرس نام پوشه قالب مد نظرتان ا وارد کنید.

define(‘WP_DEFAULT_THEME’, ‘twentytwelve’);

تغییر قالب پیش فرض وردپرس

غیرفعال کردن ویرایشگر پوسته و افزونه در پیشخوان وردپرس

🔰با مراجعه به منوهای نمایش> ویرایشگر و افزونه‌ها> ویرایشگر به راحتی میتوانید به کلیه فایل‌های php، css و… برای قالب وردپرس دسترسی داشته و آن ها را ویرایش کنید. اما فرض کنید شخص دیگری هم به عنوان مدیر در پیشخوان وردپرس به این منوها دسترسی دارد که به راحتی میتواند با وارد کردن کد هایی از سایتتان سوء استفاده کند. پس لازم است تا این قابلیت را غیرفعال کرده، کافی است کد زیر را در فایل wp-config.php قرار دهید تا منوی ویرایشگر برای پوسته وردپرس و افزونه وردپرس از پیشخوان وردپرس حذف شود.

define(‘DISALLOW_FILE_EDIT’, true);

define(‘DISALLOW_FILE_MODS’, true);

غیرفعال کردن ویرایشگر پوسته و افزونه در پیشخوان وردپرس

استفاده از Akismet در وردپرس

🔰 افزونه اکیسمت این امکان را به شما میدهد تا از ارسال اسپم در سایت جلوگیری کنید، با استفاده از یک قطعه کد ساده میتوانید از اکیسمت در وردپرس شبکه استفاده کرده و از شر نظرات و کاربران اسپم خلاص شوید. برای این کار کافی است کد زیر را در مکان مناسبی از فایل wp-config.php قرار داده و آن را ذخیره کنید. اما دقت باشید که قبل از ذخیره فایل API خودتان را از اکیسمت به جای your-key وارد کرده و بعد ذخیره کنید.

define(‘WPCOM_API_KEY’,’your-key’);

استفاده از Akismet در وردپرس

غیرفعال کردن یا مدیریت رونوشت‌ها در وردپرس

🔰از قابلیت‌های خوب وردپرس این است که در هر بازه زمانی که بر روی یک نوشته کار میکنید و تغییراتی که میتواند شامل ویرایش عنوان نوشته، دسته‌بندی و برچسب نوشته و… اعمال میکنید باشد به صورت پیش نویس ذخیره شود تا در نهایت بعد از اینکه کلیه تغییرات روی یک نوشته اعمال شد اقدام به به‌روزرسانی کنید. این قابلیت در وردپرس با عنوان رونوشت یا Revisions قرار دارد، حالا اگر قصد ندارید تا از این قابلیت استفاده کنید کد زیر را در فایل wp-config.php قرار داده و ذخیره کنید.

define(‘WP_POST_REVISIONS’, false);

غیرفعال کردن یا مدیریت رونوشت‌ها در وردپرس

استفاده از SSL در مدیریت و صفحه ورود وردپرس

🔰در هنگام نصب SSL ممکن است شما مراحل نصب و استفاده از SSL رو در صفحه ورود وردپرس فعال نکرده باشید که همین امر باعث شود تا صفحه ورود و پیشخوان وردپرس شما از آن امنیتی که میتواند با استفاده از SSL برخوردار شود را نداشته باشد. پس میتوانید با کد زیر امکان استفاده از SSL را در صفحه ورود وردپرس فراهم کنید.

define(‘FORCE_SSL_LOGIN’, true);
define(‘FORCE_SSL_ADMIN’, true);

استفاده از SSL در مدیریت و صفحه ورود وردپرس

خطایابی وردپرس با Wp_debug کانفیگ وردپرس

🔰با استفاده از قابلیت wp_debug خطایابی وردپرس صورت میگیرد که وقتی آن را فعال کنید خطاهای شما رادر بخش کاربری به همراه نوع خطا و مسیر دقیق خطا به شما نشون میدهد که دیباگ کردن میتوانید خطایابی کنید. حالا هر زمان که با خطایی در وردپرس مواجه شدید کافی است تا wp_debug را فعال کرده و بعد از رفع خطا مجددا آن را غیرفعال کنید.

define(‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false);

 

 

🔰امیدواریم این آموزش مورد پسندتان قرار گرفته باشد و با آن توانسته باشید اقدام به مدیریت فایل کانفیگ وردپرس و استفاده از ترفندهای wp-config.php در وردپرس کنید.

Share this post

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Author

writer2

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Related Posts

افزونه MailChimp

آموزش نصب و راه اندازی افزونه MailChimp

MC4WP: Mailchimp for WordPress افزونه ارسال خبرنامه وردپرس افزونه MailChimp یکی از بهترین سرویس های ایمیل مارکتینگ جهان است که... read more

بهترین افزونه های وردپرس

بهترین افزونه های وردپرس

بهترین افزونه های وردپرس وردپرس یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا است که به شما این امکان را می‌دهد به‌صورت... read more

طراحی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس

طراحی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس

طراحی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس وردپرس یک برنامه بسیار قدرتمند برای ساخت سایت و دارای بیش از 50 هزار افزونه... read more

بهینه سازی نرخ تبدیل

بهینه سازی نرخ تبدیل چیست؟

بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) چیست؟ بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO) یک فرایند سیستماتیک برای افزایش درصد بازدید کنندگان وب... read more

سیستم های مدیریت محتوا

سیستم های مدیریت محتوا و انواع آن

 سیستم های مدیریت محتوا اگر تا به حال برای طراحی سایت اقدام کرده باشید، نام CMS یا سیستم مدیریت محتوا را شنیده‌اید.... read more

افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس

افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس

افزونه‌های کاهش حجم تصاویر در وردپرس 🔸کاهش حجم تصاویر سایت یکی از مقدماتی ترین کارها برای افزایش سرعت یک وب... read more

ساخت فرم در وردپرس

ساخت فرم در وردپرس

آموزش ساخت فرم ورود در وردپرس با گرویتی فرم سایت‌هایی که به صورت کاربر محور هستند و قابلیتی فراهم کردند... read more

هاست و انواع آن

هاست و انواع آن

هاست هاست چیست؟ هاست در زبان انگلیسی (Host) به معنای میزبان است که به بخشی از سرور گفته می‌شود. یک سرور... read more

افزونه Sendinblue

ارسال خبرنامه به کاربران در وردپرس با SendinBlue

ایجاد فرم عضویت خبرنامه با افزونه Sendinblue در این سری آموزش رایگان طراحی سایت صفر تا صد وردپرس امروز می... read more

مدیریت محتوا جوملا

مدیریت محتوا جوملا

مدیریت محتوا جوملا 🔹جوملا یکی از محبوبترین سیستم های مدیریت محتوای  Open Source است که با توجه به افزونه های... read more

جستجو

Follow Us

Facebook Pinterest Instagram Linkedin Telegram

آخرین مطالب

بسته نصبی قالب وردپرس
آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین
افزونه ShortPixel
افزونه ShortPixel و بهینه سازی تصاویر وردپرس
افزونه‌ WPFront user Role
افزونه‌ WPFront user Role برای مدیریت نقش های کاربری در وردپرس
آموزش ساخت بسته نصب آسان در وردپرس
آموزش ساخت بسته نصب آسان در وردپرس
افزونه Ninja Forms
افزونه Ninja Forms
افزونه EWWW Image Optimizer
افزونه EWWW Image Optimizer
افزونه User Role Editor
افزونه User Role Editor و مدیریت نقش و سطح دسترسی کاربر در وردپرس
نصب وردپرس روی ساب فولدر
آموزش نصب وردپرس روی ساب فولدر دایرکت ادمین
افزونه Master Slider
افزونه Master Slider
افزونه Formidable Forms
افزونه Formidable Forms

دسته‌ها

  • آموزش
  • آموزش وردپرس
  • بازاریابی محتوا
  • برنامه نویسی
  • تبلیغات
  • دسته‌بندی نشده
  • سئو
  • سئو خارجی
  • شبکه
  • طراحی اپلیکیشن
  • طراحی سایت
  • کامپیوتر و لپ تاپ
  • گرویتی فرم
  • لینک سازی
  • نرم افزار

بایگانی‌ها

  • فوریه 2021
  • ژانویه 2021
  • دسامبر 2020
  • نوامبر 2020
  • اکتبر 2020
  • سپتامبر 2020

دسترسی سریع

  • خانه
  • وبلاگ
  • نمونه کارها
  • درباره ما
  • طراحی سایت
  • سئو و بهینه سازی
  • کارت ویزیت آنلاین
  • پنل پیامکی

عضویت در خبرنامه

    ۹۱۰۰-۱۰۱۱(۰۱۳) info@w3design.ir
    تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای تیم w3design محفوظ است.