چرا باید امنیت وردپرس را جدی بگیریم؟
آموزش رایگان امنیت سایت وردپرسی
بصورت کلی وردپرس امنیت خوبی دارد، اما باید توجه داشته باشیم که روباتهایی سراسر دنیای اینترنت توسعه داده شدهاند که در سایتها نفوذ کنند، هر لحظه ممکن است به سایت سر بزنید و سایت خود را هک شده ببینید. ما در این دوره آموزشی از تیم w3design نحوه امن شدن وردپرس را بطور رایگان به شما آموزش دادهایم. با انجام راهکارهای گفته شده در ویدئوها قادر خواهید بود تا برای همیشه از شر هکرها و روباتهای خرابکار در امان بمانید.
با اینکه وردپرس مدام به روزرسانی میشود و همین طور افزونههای ارائه شده نیز از نظر امنیتی بررسی میشود و در صورت تایید و نداشتن مشکل امنیتی در سایت مخزن وردپرس منتشر میشوند، با این حال باز مشکلات امنیتی فراوانی وجود دارد، که برخی از این مشکلات نه به دلیل نقطه ضعف بلکه به دلیل مدیریت ناصحیح وبسایت و عدم رعایت نکات امنیتی باعث میشود، تا سایت شما مورد نفوذ قرار گیرد.
رفع مشکلات امنیتی، سخت یا آسان؟
دغدغهای که بسیاری از مدیران وب سایتها دارند، این است که چگونه میتوانند سایت خود را از نظر امنیتی به درجه بالایی برسانند و از هک شدن سایت خود جلوگیری کنند؟ برخی این دغدغه را دارند که ما نمیتوانیم این مشکلات امنیتی را برطرف کنیم و با صرف هزینههای گزاف، برخی کارهای ابتدایی را به دست سایر افراد میسپارند.
لازم به ذکر است که به منظور رفع مشکلات امنیتی و همین طور اعمال برخی تدابیر امنیتی، شما نیاز نیست تا در سطح بالایی قرار داشته باشید. کافی است، تا با تغییر در برخی بخشهای وبسایت وردپرسی خود و همین طور اضافه کردن برخی کدها و دستورات htaccess و همین طور اعمال برخی سطوح دسترسی به فایلها و پوشهها، امنیت سایت خود را تا سطح مناسبی، ارتقا دهید.
از امکانات جالبی که شما در وردپرس به منظور افزایش امنیت در دسترس دارید، این است که میتوانید به سادگی با نصب افزونههای ارائه شده و بدون کدنویسی، تامین امنیت سایت خود را به عهده بگیرید. هرچند که در صورتی که مایل باشید و داشتن آشنایی با دستورهای htaccess، میتوانید در قسمتهای مختلف سایت و بر روی فایلها و پوشهها، کنترل داشته و تنظیمات امنیتی را اعمال کنیم.
- تامین امنیت وردپرس و جلوگیری از هک وردپرس
- به روز رسانی وردپرس
- بکآپ گیری منظم وردپرس
- افزایش امنیت فایل wp-config.php
- افزایش امنیت فایل htaccess.
- رمزگذاری روی wp-admin
- استفاده از رمز عبور قوی و سطح دسترسی
- افزایش امنیت صفحه ورود به وردپرس
- مخفی کردن نام کاربری در وردپرس با htaccess.
- استفاده از SSL در وردپرس
- مسدود کردن آی پی فرد خاطی در وردپرس
- غیر فعال سازی Directory Browsing
- غیرفعال کردن ویرایشگر قالب و افزونه
- غیرفعال کردن اجرای فایل PHP در وردپرس
- بررسی فعالیت کاربران در وردپرس
- بهترین ابزارهای مدیریت پسورد
- تغییر نام کاربری admin در وردپرس
- ابزارهای بررسی امنیت رمز