خطای صفحه سفید در وردپرس
?صفحه سفید مرگ وردپرس چیست؟
خطای صفحه سفید در وردپرس زمانی رخ میدهد که کاربر با یک صفحه کاملا سفید مواجه میشود. وقتی کاربر با این مشکل روبه رو میشود در مرورگرها مختلف با پیامهای متفاوتی مواجه میشود مثلا در شکل زیر در مرورگر گوگل کروم خطای HTTP 500 به کاربر نمایش داده میشود.و تصویر زیر در هنگام خطای صفحه سفید در وردپرس یا WordPress White of Death در مرورگر فایرفاکس موزیلا به کاربر نمایش داده میشود که فقط شامل یک صفحه کاملا سفید است و چیزی به کاربر نمایش داده نمیشود.
WSoD معمولا به علت خطاهای کد php ، محدودیت حافظه ، وجود یک افزونه معیوب و یا قالب معیوب به وجود می آید. مشکل WSoD به هر علتی که ایجاد شده باشد به سادگی قابل حل است ما در این مقاله 9 راه آسان برای حل این مشکل را به شما معرفی میکنیم.
?چگونه مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس را رفع کنیم؟
این 9 راه حل شامل موارد زیر است:
?افزونه های وردپرس خود را غیرفعال کنید
?یکی از قالب پیش فرض وردپرس را به عنوان قالب سایت قرار دهید
?کش مرورگر و افزونه وردپرس را پاک کنید
?حالت Debugging را فعال کنید
?محدودیت حافظه خود را افزایش دهید
?تنظیمات مربوط به مجوز دسترسی فایل را بررسی کنید
?مشکلات بهروزرسانی خودکار ناموفق وردپرس را بررسی کنید
?رفع خطاهای نحوی در قطعه کدها یا بازیابی نسخه پشتیبان آن
?قابلیت پردازش متن PHP را افزایش دهید
?در ادامه این محتوا هر یک از روش های بالا برای حل مشکل WordPress White of Death را به صورت مجزا توضیح میدهیم.
?افزونه های وردپرس خود را غیرفعال کنید.
یکی از دلایلی احتمالی برای خطای صفحه سفید در وردپرس وجود یک یا چند افزونه معیوب است اگر همچنان به بخش پنل مدیریت وردپرس دسترسی دارید همه افزونه ها را غیرفعال کنید برای این کار کافیست مطابق شکل زیر از بخش افزونه ها ، همه آنها را انتخاب کرده و غیرفعال کنید.
پس از غیرفعال کردن افزونه ها ، اگر مشکل خطای صفحه سفید در وردپرس حل شد میتوان نتیجه گرفت که مشکل از یکی از افزونه هاست. برای شناسایی افزونه معیوب باید تک تک افزونه ها را فعال کرد و دوباره سایت را بارگذاری کرد اگر با فعال شدن یک افزونه سایت دوباره دچار مشکل شد آن افزونه برای سایت مشکل ساز است و باید برای رفع آن اقدام کرد. برای رفع مشکل افزونه میتوان از توسعه دهنده افزونه یا بخش پشتیبانی سایت مخصوص به آن افزونه کمک گرفت. اگر امکان دسترسی به پنل مدیریت سایت نیست میتوان از FTP استفاده کرد و مطابق شکل زیر در پوشه wp-content نام فایل plugins را تغییر داد.
با تغییر نام پوشه plugins ، کامپایلر دیگر نمیتواند پوشه پلاگین ها را شناسایی کند و عملا تمام افزونه ها غیرفعال میشود.
?یکی از قالب پیش فرض وردپرس را به عنوان قالب سایت قرار دهید.
اگر بررسی افزونه ها مطابق مرحله قبل مشکل WSoD حل نشد این احتمال وجود دارد که مشکل از قالب فعال سایت باشد پس قالب وردپرس را به یکی از قالب های پیش فرض تغییر دهید.
برای تغییر قالب در پنل مدیریت وردپرس مطابق شکل از مسیر زیر اقدام کنید:
اگر به پنل مدیریت وردپرس دسترسی ندارید با استفاده از FTP مطابق شکل زیر از مسیر content/themes نام پوشه themes را تغییر دهید.
با تغییر نام پوشه theme یک قالب پیش فرض جایگزین قالب فعلی سایت میشود. اگر با تغییر قالب مشکل WordPress White Screen of Death حل شد پس مشکل در قالب سایت است و باید آن قالب را اصلاح کنید یا یک قالب دیگر را جایگزین آن کنید.
?کش مرورگر و افزونه وردپرس را پاک کنید
اگر با بررسی دو مرحله قبلی مشخص شد که مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس از افزونه ها یا قالب سایت نیست احتمال دارد که مشکل از کش مرورگر یا یکی از افزونه های کش وردپرس باشد پس برای بررسی این حالت کش آنها را پاک کنید.
اگر از یکی از افزونه های کش وردپرس مثل WP Super Cache استفاده میکنید به راحتی مطابق شکل زیر و از مسیر زیر میتوان کش آن را پاک کرد.
Settings > WP Super Cache > Delete Cache
پس از خالی کردن کش با رفرش صفحه سایت ، بررسی کنید که آیا مشکل حل شده است.
?حالت Debugging وردپرس را فعال کنید
اگر با بررسی سه مرحله قبلی همچنان مشکل WSoD حل نشده بود میتوان از گزینه دیباگ وردپرس استفاده کرد. برای فعال کردن دیباگ وردپرس باید در پوشه wp-config.php در بین فایلهای وردپرس ، خط زیر را پیدا کنید و آن را به حالت true تغییر دهید.
define(‘WP_DEBUG’, false );
اگر این خط وجود نداشت میتوان آن را به ابتدای این فایل اضافه کرد.
با فعال کردن حالت دیباگ ، با رفرش صفحه سایت به جای نمایش یک صفحه سفید خالی ، یک صفحه و چند پیام خطا که بیانگر خطاهای موجود در سایت است به کاربر نمایش داده میشود:
Cannot redeclare get_posts() (previously declared in
/var/www/html/wordpress/wp-includes/post.php:1874) in
/var/www/html/wordpress/wp-content/plugins/my-test-plugin/my-test-plugin.php on line 38
همانطور که در شکل بالا مشخص است در این مثال مشکل از افزونه my-test-plugin است که با اصلاح و یا غیرفعال کردن آن احتمالا مشکل WSoD حل میشود. اگر بعد از فعال کردن حالت دیباگ ، خطایی نمایش داده نشد ممکن است مشکل از میزبان وب باشد و حالت دیباگ به درستی در سرور پیکربندی نشده باشد که در این حالت باید از بخش پشتیبانی شرکت میزبانی وب کمک گرفت. بعد از اتمام این مرحله حتما حالت دیباگ را غیرفعال کنید زیرا با فعال بودن آن ممکن است برخی اطلاعات سایت در اختیار دیگران قرار بگیرد و این از لحاظ امنیتی مشکل ساز است.
?محدودیت حافظه خود را افزایش دهید
اگر با اجرای چهار مرحله قبلی مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس حل نشده بود احتمال دارد مشکل از کمبود میزان حافظه باشد پس میزان حافظه خود را افزایش دهید.
برای افزایش حافظه میتوان از روشهای زیر عمل کرد:
قرار دادن کد زیر در فایل wp-config.php:
define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64M’);
قرار دادن کد زیر در فایل htaccess:
php_value memory_limit 64M
دسترسی به فایل ini از طریق FTP و قرار دادن کد زیر در آن :
memory_limit = 64M
اگر با تخصیص میزان مناسبی از حافظه ، باز هم مشکل کمبود حافظه وجود داشته باشد احتمال دارد مشکل از قالب یا یکی از افزونه ها باشد که حجم زیادی از حافظه را اشغال میکند که برای حل این مشکل میتوانید یک از یک برنامه نویس خبره کمک بگیرید.
?مجوزهای دسترسی به فایلها را بررسی کنید
یکی از دلایل احتمالی مشکل WordPress White of Death میتواند مشکل مجوزهای دسترسی به فایلها باشد. اگر دسترسی SSH به سرور دارید دستورات زیر را در مسیر روت وردپرس خود اعمال و سپس اجرا کنید:
sudo find . -type f -exec chmod 664 {} +sudo find . -type d -exec chmod 775 {} +sudo chmod 660 wp-config.php
اگر این مرحله کمی برایتان گیج کننده است میتوانید از از یک برنامه نویس خبره و یا بخش پشتیبانی شرکت هاستینگ خود کمک بگیرید.
?مشکلات به روز رسانی خودکار ناموفق وردپرس را بررسی کنید
یکی از دلایل احتمالی WSoD میتواند مشکل بروزرسانی معیوب وردپرس باشد برای بررسی این مشکل بررسی کنید که اگر فایل maintenance. یا مخفف آن در بین فایلها وجود دارد آن را حذف کنید و سایت را رفرش کنید. اگر بازهم بروزرسانی مشکل داشت می توانید وردپرس را به صورت دستی آپدیت کنید تا مشکل حل شود.
?رفع خطاهای نحوی در قطعه کدها یا بازیابی نسخه پشتیبان آن
یکی از مواردی که میتواند باعث مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس شود این است که در ویرایش کد یکی از فایلهای وردپرس بخشی را اشتباه تایپ کنید. در کل توصیه میشود که به هیچ وجه به صورت دستی کدهای وردپرس را ویرایش نکنید تا به مشکل نخورید ولی در صورت بروز این مشکل میتوان از طریق FTP تغییرات را به حالت پیش فرض برگرداند.
?قابلیت پردازش متن PHP را افزایش دهید
یکی از مواردی که باعث ایجاد WSoD میشود میتواند طولانی بودن صفحه یا پست باشد در این حالت برای حل مشکل کد زیر را به فایل wp-config.php اضافه کنید:
ini_set(‘pcre.recursion_limit’,20000000);ini_set(‘pcre.backtrack_limit’,10000000);
دیدگاهتان را بنویسید